Hayırlı olsn hiç kafanı kurcalama oldu diye düşün inşallahtugce9192 @Boncukboncuk33 merve @Magnifiaque @Gelincik78 sewda22 @Nooram kofi Kızlar dün 6.gündü biliyorsunuz. Silik çizgiyi görünce dedim eşime gidelim olsun ne olacaksa daha erken ama görürüz 3-5 bisey :) neyse gittik tüp bebek olduğunu söylemedik sonuç için aradılar eşimi hoporlere aldı duyuyorum Bende 17 nokta bilmem kaç pozitif falan dedi ben orda koptum zaten saatlerce ağladım kendime gelemedim eşim de cevap veremedi kadına:)) baya ağladık ettik. Kadın demiş ki normal gebelik sanıyor. "Pozitif ama 2 gun sonra tekrarlayın düşük bi değer düşük yapıyor olabilirsiniz" demiş. Sevinç kursakta kaldı tabi en az 30larda bisey bekliyorum çünkü idrar testinde baya cıktı demek ki hassas bi testmis :) bide Tuğçe ve Boncuk 40larda 90larda öğrenince:/ sonra doktorumu aradım gecenin 11i . Dedim hocam bugün şiddetli kasık agrım oldu acil de gebelik şüphesi olunca bisey yapmadılar ilk gebelik testi yapıldı Allah affetsin yalan söyledim yani. Gözün aydın gebesin dedi ama hocam dedim böyle böyleler. Kim söylemiş onu öyle bisey yok kafanı kurcalama çoğunun 7.gün artmaya başlıyor değer senin bebek erken tutunmuş hatta 6.güne gore süper değer dedi ama ben 2 gün geçmeden hâlâ içim buruk kızlar yaa
Inşallah gülüm darısı sana insallahHayırlı olsn hiç kafanı kurcalama oldu diye düşün inşallah
Ne burkuyosun içini ya dr bile normal demiş. Onların ki transfer edildiği gibi tutunmuş ki daha yüksek çıkmış. 2 gün sonra 2 katından fazla artıcak. O günlerde öyle oluyor. 6. Gün kan vermenin zararlarını hepizime öğrettiğin için tesekkürlertugce9192 @Boncukboncuk33 merve @Magnifiaque @Gelincik78 sewda22 @Nooram kofi Kızlar dün 6.gündü biliyorsunuz. Silik çizgiyi görünce dedim eşime gidelim olsun ne olacaksa daha erken ama görürüz 3-5 bisey :) neyse gittik tüp bebek olduğunu söylemedik sonuç için aradılar eşimi hoporlere aldı duyuyorum Bende 17 nokta bilmem kaç pozitif falan dedi ben orda koptum zaten saatlerce ağladım kendime gelemedim eşim de cevap veremedi kadına:)) baya ağladık ettik. Kadın demiş ki normal gebelik sanıyor. "Pozitif ama 2 gun sonra tekrarlayın düşük bi değer düşük yapıyor olabilirsiniz" demiş. Sevinç kursakta kaldı tabi en az 30larda bisey bekliyorum çünkü idrar testinde baya cıktı demek ki hassas bi testmis :) bide Tuğçe ve Boncuk 40larda 90larda öğrenince:/ sonra doktorumu aradım gecenin 11i . Dedim hocam bugün şiddetli kasık agrım oldu acil de gebelik şüphesi olunca bisey yapmadılar ilk gebelik testi yapıldı Allah affetsin yalan söyledim yani. Gözün aydın gebesin dedi ama hocam dedim böyle böyleler. Kim söylemiş onu öyle bisey yok kafanı kurcalama çoğunun 7.gün artmaya başlıyor değer senin bebek erken tutunmuş hatta 6.güne gore süper değer dedi ama ben 2 gün geçmeden hâlâ içim buruk kızlar yaa
Kofi sen 5 inci günü akşamı koştura koştura teste gitmezsen bende tuğba değilimNe burkuyosun içini ya dr bile normal demiş. Onların ki transfer edildiği gibi tutunmuş ki daha yüksek çıkmış. 2 gün sonra 2 katından fazla artıcak. O günlerde öyle oluyor. 6. Gün kan vermenin zararlarını hepizime öğrettiğin için tesekkürler
Çok sevindim içini ferah tut o değer yükselecek inşallahtugce9192 @Boncukboncuk33 merve @Magnifiaque @Gelincik78 sewda22 @Nooram kofi Kızlar dün 6.gündü biliyorsunuz. Silik çizgiyi görünce dedim eşime gidelim olsun ne olacaksa daha erken ama görürüz 3-5 bisey :) neyse gittik tüp bebek olduğunu söylemedik sonuç için aradılar eşimi hoporlere aldı duyuyorum Bende 17 nokta bilmem kaç pozitif falan dedi ben orda koptum zaten saatlerce ağladım kendime gelemedim eşim de cevap veremedi kadına:)) baya ağladık ettik. Kadın demiş ki normal gebelik sanıyor. "Pozitif ama 2 gun sonra tekrarlayın düşük bi değer düşük yapıyor olabilirsiniz" demiş. Sevinç kursakta kaldı tabi en az 30larda bisey bekliyorum çünkü idrar testinde baya cıktı demek ki hassas bi testmis :) bide Tuğçe ve Boncuk 40larda 90larda öğrenince:/ sonra doktorumu aradım gecenin 11i . Dedim hocam bugün şiddetli kasık agrım oldu acil de gebelik şüphesi olunca bisey yapmadılar ilk gebelik testi yapıldı Allah affetsin yalan söyledim yani. Gözün aydın gebesin dedi ama hocam dedim böyle böyleler. Kim söylemiş onu öyle bisey yok kafanı kurcalama çoğunun 7.gün artmaya başlıyor değer senin bebek erken tutunmuş hatta 6.güne gore süper değer dedi ama ben 2 gün geçmeden hâlâ içim buruk kızlar yaa
!!! Sakın evde denemeyiniz !!! Kamu spotu hahahahaNe burkuyosun içini ya dr bile normal demiş. Onların ki transfer edildiği gibi tutunmuş ki daha yüksek çıkmış. 2 gün sonra 2 katından fazla artıcak. O günlerde öyle oluyor. 6. Gün kan vermenin zararlarını hepizime öğrettiğin için tesekkürler
Göreceğiz onu daKofi sen 5 inci günü akşamı koştura koştura teste gitmezsen bende tuğba değilim
Canım çıktı mi sonucÇok sevindim içini ferah tut o değer yükselecek inşallahbende kan verdim sonuç bekliom bakalım
Beni hiç tanımamışsın beybiKofi sen 5 inci günü akşamı koştura koştura teste gitmezsen bende tuğba değilim
Ay yok meraktan öleceğim ya e-nabız'a baktım yokGöreceğiz onu da
Canım çıktı mi sonuc
Sağlık ocağına arıyorum açmıyorlar bi saattir evden uzak yerlerden gidemiyorum doktor e nabızdan bakarsın dedi daha yok yani ortadaAy yok meraktan öleceğim ya e-nabız'a baktım yok
Canım naptın?Sağlık ocağına arıyorum açmıyorlar bi saattir evden uzak yerlerden gidemiyorum doktor e nabızdan bakarsın dedi daha yok yani ortada
Kan da değerim 19 çıktı kızlar doktor var ya da yok diyemem dedi hicbsey anlamadimCanım naptın?
Sizin normal gebelik mi normal gebelikse adet geçti miKan da değerim 19 çıktı kızlar doktor var ya da yok diyemem dedi hicbsey anlamadim
Evet benim bu ikinci bebiş olacak inşallah beş yaşında kızım var ama adet döngüm düzenli değil pcoluyumSizin normal gebelik mi normal gebelikse adet geçti mi
tugce9192 @Boncukboncuk33 merve @Magnifiaque @Gelincik78 sewda22 @Nooram kofi Kızlar dün 6.gündü biliyorsunuz. Silik çizgiyi görünce dedim eşime gidelim olsun ne olacaksa daha erken ama görürüz 3-5 bisey :) neyse gittik tüp bebek olduğunu söylemedik sonuç için aradılar eşimi hoporlere aldı duyuyorum Bende 17 nokta bilmem kaç pozitif falan dedi ben orda koptum zaten saatlerce ağladım kendime gelemedim eşim de cevap veremedi kadına:)) baya ağladık ettik. Kadın demiş ki normal gebelik sanıyor. "Pozitif ama 2 gun sonra tekrarlayın düşük bi değer düşük yapıyor olabilirsiniz" demiş. Sevinç kursakta kaldı tabi en az 30larda bisey bekliyorum çünkü idrar testinde baya cıktı demek ki hassas bi testmis :) bide Tuğçe ve Boncuk 40larda 90larda öğrenince:/ sonra doktorumu aradım gecenin 11i . Dedim hocam bugün şiddetli kasık agrım oldu acil de gebelik şüphesi olunca bisey yapmadılar ilk gebelik testi yapıldı Allah affetsin yalan söyledim yani. Gözün aydın gebesin dedi ama hocam dedim böyle böyleler. Kim söylemiş onu öyle bisey yok kafanı kurcalama çoğunun 7.gün artmaya başlıyor değer senin bebek erken tutunmuş hatta 6.güne gore süper değer dedi ama ben 2 gün geçmeden hâlâ içim buruk kızlar
Hiç olur mu öyle şey, mutluluğuna ortak olmuş oldum ben de. sağlıklı bir gebeliğin olsun canım benim, çok dikkat et kendine.meriana Canım inan farkinda değilim buraya etiketleme yaptığımın silmeyi de beceremedim topiginin içine ettim kusura bakma ya nolur
Aminnn Inşallah canım benim Rabbim en kısa zamanda sana da nasıp etsin sağlıklı bir gebelik, sağlıklı bir bebik :)Hiç olur mu öyle şey, mutluluğuna ortak olmuş oldum ben de. sağlıklı bir gebeliğin olsun canım benim, çok dikkat et kendine.
Çok yeniyse değerin böyle çıkması normal onun için sordum. Benim 17 cıktı mesela ama ben çok erken test yaptırdım doktorum normal olduğunu söyledi. Tekrar test yaptırdığımda anlayacağım katlayıp katlamadigini değerin. Sende pazartesi günü tekrar test yap %60ın üzerinde artmasigerek artmıyorsa sağlıklı bi gebelik değildir:/Evet benim bu ikinci bebiş olacak inşallah beş yaşında kızım var ama adet döngüm düzenli değil pcoluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?