Sizce ikinci çizgi var mı?

Hayırlı olsn hiç kafanı kurcalama oldu diye düşün inşallah

Ne burkuyosun içini ya dr bile normal demiş. Onların ki transfer edildiği gibi tutunmuş ki daha yüksek çıkmış. 2 gün sonra 2 katından fazla artıcak. O günlerde öyle oluyor. 6. Gün kan vermenin zararlarını hepizime öğrettiğin için tesekkürler

Kofi sen 5 inci günü akşamı koştura koştura teste gitmezsen bende tuğba değilim

Çok sevindim içini ferah tut o değer yükselecek inşallah bende kan verdim sonuç bekliom bakalım

!!! Sakın evde denemeyiniz !!! Kamu spotu hahahaha

Kızlar adetim 7 gün gecikti bugün erken test normal test ve kan testi yaptırdım negatifti hepsi sizce yanılma payı olabilir mi acaba?(bu arada 2 tane bebeğim var gebelik düşünmüyorum allahım isteyen herkese nasip etsin herkesin gönlüne göre versin inşallah)

meriana Canım inan farkinda değilim buraya etiketleme yaptığımın silmeyi de beceremedim topiginin içine ettim kusura bakma ya nolur
Hiç olur mu öyle şey, mutluluğuna ortak olmuş oldum ben de. sağlıklı bir gebeliğin olsun canım benim, çok dikkat et kendine.

Hiç olur mu öyle şey, mutluluğuna ortak olmuş oldum ben de. sağlıklı bir gebeliğin olsun canım benim, çok dikkat et kendine.
Aminnn Inşallah canım benim Rabbim en kısa zamanda sana da nasıp etsin sağlıklı bir gebelik, sağlıklı bir bebik :)

Evet benim bu ikinci bebiş olacak inşallah beş yaşında kızım var ama adet döngüm düzenli değil pcoluyum
Çok yeniyse değerin böyle çıkması normal onun için sordum. Benim 17 cıktı mesela ama ben çok erken test yaptırdım doktorum normal olduğunu söyledi. Tekrar test yaptırdığımda anlayacağım katlayıp katlamadigini değerin. Sende pazartesi günü tekrar test yap %60ın üzerinde artmasigerek artmıyorsa sağlıklı bi gebelik değildir:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…