Gecikmemi bilmiyordum canım önceki ay gecikmem oldu adetim uzun sürdü falan döngüm sasmisti ama geç döllenme vs ihtimalinide dusunursek hcg değeri pozitifse düşüklüğü önemli değil önemli olan nasıl yükseldiği benim 4 gunde 426.8 ya çıktı34 hcg kaç günlük gecikmede cikmisti?
16 aralik itibarıyle 6 gun gecikmem var. En son 4 gun gecikmede test yapmıştım. Kaset test negatifti. Olsa şimdiye cikar miydi?Gecikmemi bilmiyordum canım önceki ay gecikmem oldu adetim uzun sürdü falan döngüm sasmisti ama geç döllenme vs ihtimalinide dusunursek hcg değeri pozitifse düşüklüğü önemli değil önemli olan nasıl yükseldiği benim 4 gunde 426.8 ya çıktı
Geç döllenme falansa cikmayabilir canım kan ver bence16 aralik itibarıyle 6 gun gecikmem var. En son 4 gun gecikmede test yapmıştım. Kaset test negatifti. Olsa şimdiye cikar miydi?
En mantiklisi bu olacak galibaGeç döllenme falansa cikmayabilir canım kan ver bence
Hamile oldugumu sanmıyorum ben. Vücut ısım düştü çünkü. Ama ne bileyim işte adet de gelmeyince acaba diyor insan.Evet bize de haber ver
Hiç belli de olmaz canım hakkinda hayırlısı olsunHamile oldugumu sanmıyorum ben. Vücut ısım düştü çünkü. Ama ne bileyim işte adet de gelmeyince acaba diyor insan.
Vücut ısısının artması hamileliğe işaret mi canım? Benim 3-4 gündür 37 üstünde çıkıyor hatta covid den şüphelenip test verdim ama negatif çıktıHamile oldugumu sanmıyorum ben. Vücut ısım düştü çünkü. Ama ne bileyim işte adet de gelmeyince acaba diyor insan.
Evet hamilelikle bir de yumurtlama gününde 1 gunluk artış olur. Hamilelikte giderek yukselerek gider. Ama sabah uyanir uyanmaz aç karnina dil altindan ölçmeyle bu sonuca varılıyor.Vücut ısısının artması hamileliğe işaret mi canım? Benim 3-4 gündür 37 üstünde çıkıyor hatta covid den şüphelenip test verdim ama negatif çıktı
Merhaba,Bu efekti nasıl yapıyorsunuz acaba?meriana
Hayirli olsun canimtugce9192 Boncukboncuk33 merve Magnifiaque Gelincik78 sewda22 N Nooram kofi Kızlar dün 6.gündü biliyorsunuz. Silik çizgiyi görünce dedim eşime gidelim olsun ne olacaksa daha erken ama görürüz 3-5 bisey :) neyse gittik tüp bebek olduğunu söylemedik sonuç için aradılar eşimi hoporlere aldı duyuyorum Bende 17 nokta bilmem kaç pozitif falan dedi ben orda koptum zaten saatlerce ağladım kendime gelemedim eşim de cevap veremedi kadına:)) baya ağladık ettik. Kadın demiş ki normal gebelik sanıyor. "Pozitif ama 2 gun sonra tekrarlayın düşük bi değer düşük yapıyor olabilirsiniz" demiş. Sevinç kursakta kaldı tabi en az 30larda bisey bekliyorum çünkü idrar testinde baya cıktı demek ki hassas bi testmis :) bide Tuğçe ve Boncuk 40larda 90larda öğrenince:/ sonra doktorumu aradım gecenin 11i . Dedim hocam bugün şiddetli kasık agrım oldu acil de gebelik şüphesi olunca bisey yapmadılar ilk gebelik testi yapıldı Allah affetsin yalan söyledim yani. Gözün aydın gebesin dedi ama hocam dedim böyle böyleler. Kim söylemiş onu öyle bisey yok kafanı kurcalama çoğunun 7.gün artmaya başlıyor değer senin bebek erken tutunmuş hatta 6.güne gore süper değer dedi ama ben 2 gün geçmeden hâlâ içim buruk kızlar yaa
Heyecandan sizi de ortaya karışık bi yerde etiketlemişim ya hahahHayirli olsun canimallah kucagina almayida nasip etsin
sen daha neye canini sikiyorsun kidoktor söylemis iste normal bir deger oldugunu 6 gun olarak, belkide ikiz bebek geliyor
Bnce kendi doktorun dediğine odaklan cnm soncta o dha cok vaka gördü bilir stres yapmamaya calş bol bol dua et rabbm sevndirsn senitugce9192 Boncukboncuk33 merve Magnifiaque Gelincik78 sewda22 N Nooram kofi Kızlar dün 6.gündü biliyorsunuz. Silik çizgiyi görünce dedim eşime gidelim olsun ne olacaksa daha erken ama görürüz 3-5 bisey :) neyse gittik tüp bebek olduğunu söylemedik sonuç için aradılar eşimi hoporlere aldı duyuyorum Bende 17 nokta bilmem kaç pozitif falan dedi ben orda koptum zaten saatlerce ağladım kendime gelemedim eşim de cevap veremedi kadına:)) baya ağladık ettik. Kadın demiş ki normal gebelik sanıyor. "Pozitif ama 2 gun sonra tekrarlayın düşük bi değer düşük yapıyor olabilirsiniz" demiş. Sevinç kursakta kaldı tabi en az 30larda bisey bekliyorum çünkü idrar testinde baya cıktı demek ki hassas bi testmis :) bide Tuğçe ve Boncuk 40larda 90larda öğrenince:/ sonra doktorumu aradım gecenin 11i . Dedim hocam bugün şiddetli kasık agrım oldu acil de gebelik şüphesi olunca bisey yapmadılar ilk gebelik testi yapıldı Allah affetsin yalan söyledim yani. Gözün aydın gebesin dedi ama hocam dedim böyle böyleler. Kim söylemiş onu öyle bisey yok kafanı kurcalama çoğunun 7.gün artmaya başlıyor değer senin bebek erken tutunmuş hatta 6.güne gore süper değer dedi ama ben 2 gün geçmeden hâlâ içim buruk kızlar yaa
Öyle düşünme canım düşük değerle başlaman normal mühim olan artışın 2 kat olması sen ona odaklantugce9192 Boncukboncuk33 merve Magnifiaque Gelincik78 sewda22 N Nooram kofi Kızlar dün 6.gündü biliyorsunuz. Silik çizgiyi görünce dedim eşime gidelim olsun ne olacaksa daha erken ama görürüz 3-5 bisey :) neyse gittik tüp bebek olduğunu söylemedik sonuç için aradılar eşimi hoporlere aldı duyuyorum Bende 17 nokta bilmem kaç pozitif falan dedi ben orda koptum zaten saatlerce ağladım kendime gelemedim eşim de cevap veremedi kadına:)) baya ağladık ettik. Kadın demiş ki normal gebelik sanıyor. "Pozitif ama 2 gun sonra tekrarlayın düşük bi değer düşük yapıyor olabilirsiniz" demiş. Sevinç kursakta kaldı tabi en az 30larda bisey bekliyorum çünkü idrar testinde baya cıktı demek ki hassas bi testmis :) bide Tuğçe ve Boncuk 40larda 90larda öğrenince:/ sonra doktorumu aradım gecenin 11i . Dedim hocam bugün şiddetli kasık agrım oldu acil de gebelik şüphesi olunca bisey yapmadılar ilk gebelik testi yapıldı Allah affetsin yalan söyledim yani. Gözün aydın gebesin dedi ama hocam dedim böyle böyleler. Kim söylemiş onu öyle bisey yok kafanı kurcalama çoğunun 7.gün artmaya başlıyor değer senin bebek erken tutunmuş hatta 6.güne gore süper değer dedi ama ben 2 gün geçmeden hâlâ içim buruk kızlar yaa
Aminnn inşallah Allah razı olsunnn❤Sabah sabah ne guzel haber aldim boyleefuulimm bencede kendi doktorunun soyledigine odaklan Allah’im minik mucizeni senden ayirmasin insallah hayirli ugurlu olsun kucagina almayi nasip etsin insallah
Haydi inşallahÖyle düşünme canım düşük değerle başlaman normal mühim olan artışın 2 kat olması sen ona odaklan
Inşallah güzel artış olurhastaneddkş kadın bunun tüp bebek oldugunu bilmedigi ve sanki adetinin üzerindn cok zaman gecti diye öyle düşünmüştürdoktorunun dedigine bak 2 günde kan testi var allah nasip edecek inş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?