Sizce ikinci çizgi var mı?

34 hcg kaç günlük gecikmede cikmisti?
Gecikmemi bilmiyordum canım önceki ay gecikmem oldu adetim uzun sürdü falan döngüm sasmisti ama geç döllenme vs ihtimalinide dusunursek hcg değeri pozitifse düşüklüğü önemli değil önemli olan nasıl yükseldiği benim 4 gunde 426.8 ya çıktı

16 aralik itibarıyle 6 gun gecikmem var. En son 4 gun gecikmede test yapmıştım. Kaset test negatifti. Olsa şimdiye cikar miydi?

Hamile oldugumu sanmıyorum ben. Vücut ısım düştü çünkü. Ama ne bileyim işte adet de gelmeyince acaba diyor insan.
Vücut ısısının artması hamileliğe işaret mi canım? Benim 3-4 gündür 37 üstünde çıkıyor hatta covid den şüphelenip test verdim ama negatif çıktı

Vücut ısısının artması hamileliğe işaret mi canım? Benim 3-4 gündür 37 üstünde çıkıyor hatta covid den şüphelenip test verdim ama negatif çıktı
Evet hamilelikle bir de yumurtlama gününde 1 gunluk artış olur. Hamilelikte giderek yukselerek gider. Ama sabah uyanir uyanmaz aç karnina dil altindan ölçmeyle bu sonuca varılıyor.

tugce9192 Boncukboncuk33 merve Magnifiaque Gelincik78 sewda22 N Nooram kofi Kızlar dün 6.gündü biliyorsunuz. Silik çizgiyi görünce dedim eşime gidelim olsun ne olacaksa daha erken ama görürüz 3-5 bisey :) neyse gittik tüp bebek olduğunu söylemedik sonuç için aradılar eşimi hoporlere aldı duyuyorum Bende 17 nokta bilmem kaç pozitif falan dedi ben orda koptum zaten saatlerce ağladım kendime gelemedim eşim de cevap veremedi kadına:)) baya ağladık ettik. Kadın demiş ki normal gebelik sanıyor. "Pozitif ama 2 gun sonra tekrarlayın düşük bi değer düşük yapıyor olabilirsiniz" demiş. Sevinç kursakta kaldı tabi en az 30larda bisey bekliyorum çünkü idrar testinde baya cıktı demek ki hassas bi testmis :) bide Tuğçe ve Boncuk 40larda 90larda öğrenince:/ sonra doktorumu aradım gecenin 11i . Dedim hocam bugün şiddetli kasık agrım oldu acil de gebelik şüphesi olunca bisey yapmadılar ilk gebelik testi yapıldı Allah affetsin yalan söyledim yani. Gözün aydın gebesin dedi ama hocam dedim böyle böyleler. Kim söylemiş onu öyle bisey yok kafanı kurcalama çoğunun 7.gün artmaya başlıyor değer senin bebek erken tutunmuş hatta 6.güne gore süper değer dedi ama ben 2 gün geçmeden hâlâ içim buruk kızlar yaa

Hayirli olsun canim allah kucagina almayida nasip etsin
sen daha neye canini sikiyorsun ki doktor söylemis iste normal bir deger oldugunu 6 gun olarak, belkide ikiz bebek geliyor

Hayirli olsun canim allah kucagina almayida nasip etsin
sen daha neye canini sikiyorsun ki doktor söylemis iste normal bir deger oldugunu 6 gun olarak, belkide ikiz bebek geliyor
Heyecandan sizi de ortaya karışık bi yerde etiketlemişim ya hahah

meriana Canım inan farkinda değilim buraya etiketleme yaptığımın silmeyi de beceremedim topiginin içine ettim kusura bakma ya nolur

Bnce kendi doktorun dediğine odaklan cnm soncta o dha cok vaka gördü bilir stres yapmamaya calş bol bol dua et rabbm sevndirsn seni

Sabah sabah ne guzel haber aldim boyle efuulimm bencede kendi doktorunun soyledigine odaklan Allah’im minik mucizeni senden ayirmasin insallah hayirli ugurlu olsun kucagina almayi nasip etsin insallah

Öyle düşünme canım düşük değerle başlaman normal mühim olan artışın 2 kat olması sen ona odaklan

hastaneddkş kadın bunun tüp bebek oldugunu bilmedigi ve sanki adetinin üzerindn cok zaman gecti diye öyle düşünmüştür doktorunun dedigine bak 2 günde kan testi var allah nasip edecek inş .

Sabah sabah ne guzel haber aldim boyle efuulimm bencede kendi doktorunun soyledigine odaklan Allah’im minik mucizeni senden ayirmasin insallah hayirli ugurlu olsun kucagina almayi nasip etsin insallah
Aminnn inşallah Allah razı olsunnn❤
Öyle düşünme canım düşük değerle başlaman normal mühim olan artışın 2 kat olması sen ona odaklan
Haydi inşallah
hastaneddkş kadın bunun tüp bebek oldugunu bilmedigi ve sanki adetinin üzerindn cok zaman gecti diye öyle düşünmüştür doktorunun dedigine bak 2 günde kan testi var allah nasip edecek inş .
Inşallah güzel artış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…