- 8 Şubat 2015
- 2.106
- 1.299
- 133
kova burcu sevgiliniz ya da eşinizi varsa Nasıl tanıştığınızı anlatırmışsınız Nasıl sevgili olduğunuzu.Ben çözemedim bu çocuğu ama burçtan başka da elimde bir dayanak yok.Görünce selam veriyor.Ama mesela Bigün sekreterin kapısının önünde bekliyorduk kapı kapalıydı arkadaşıyla merdivenden çıkıp beni gördüğünde güldü biraz da çekinerek arkadaşına bak işte kapalıymış gidelim dedi sonra arkadaşı gel bakalım deyince mecburen benle konuşmak zorunda kaldı baya iyi konuşuyor ama sanırım nezaketten.ben de onu görünce çekindim onun gibi güldüm .aslında benim yaptıklarımın aynısını yapıyor.Ama o kızlara karşı daha rahat.Geçen sene de ben bir kızdan hoşlanırsam gider söylerim ne bar bunda demişti ödev sunumunu beraber yaptığımızda ki konu da ben birinden hoşlanıyorum o da tavsiye veriyor bu un Hakkı'nda hocaların önünde başka bir dilde konuştuk.Ama işte ilgisi olmadığını anlayınca zaten geçen sene ben uzaklaşmıştım ama bu sene yine böyle olunca ya çok farklı hissediyorum onun yanında beni koruyor gibi geliyor beğeniyor mu onu da bilmiyorum yanında benden güzel kızlar oluyor.bazen de Diyorum bana zarar vermek istemiyor bazen diyorum evliliği düşünüyor o yüzden kimseyleçıkmıyor ama birazda çekiniyor gibi öyle kızla konuşurum dedi ama pek inandırıcı gelmedi.ben de yengeç burcuyum