- 30 Eylül 2017
- 289
- 93
- 98
- Konu Sahibi muallime7285
Ben 23 yaşında atama bekleyen bir ogretmenim bu sene sinava hazirlandigim 3. Yilim ve evde durmaktan artik asiri bunaldim cok zor bi sutecten geciyorum.2 Yillik bi iliskim var ve artik bu da yukumu iyice arttiyor gibi geliyor sevgilim cok ilgisiz aramizda 1 saatlik mesafe var ve imkani olmasina ragmen ayda bir ancak geliyor kirgin oldugumuz icin öğretmenler gunumu kutlamadi gonul almayi bilmiyor ve cok gururlu birisi her kavgamizda cok yipraniyorum bu kadar hassas bi donemde ozel gunumu mahvetmesi cok zoruma gitti yol vermek istiyorum ama verince yalnizliktan daha kotu olmaktan korkuyorum cunku gecen yil bunu yasadim ve asiri derecede takinti yaptim ders calisamadim beni sevdigine inaniyorum ama beni cok yoruyo bana hep evlenmedigimiz icin boyle oldugunu soyluyor sizce ilgisiz bi erkek evlenince degisir mi?
Sizce ayrilmak icin sinava kadar 7 8 ay daha sabredip ayriligin calismami etkilemesine izin vermemeli miyim yoksa hemen yol vermek bana daha mi az zarar verir?
Sizce ayrilmak icin sinava kadar 7 8 ay daha sabredip ayriligin calismami etkilemesine izin vermemeli miyim yoksa hemen yol vermek bana daha mi az zarar verir?
Son düzenleme: