Sizce ilgisiz erkek evlenince değişir mi?

Ilgisiz sevgili evlenince degisir mi?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayir

OY: 286 100,0%

• Ankete Katılan
    286

muallime7285

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2017
289
93
98
Ben 23 yaşında atama bekleyen bir ogretmenim bu sene sinava hazirlandigim 3. Yilim ve evde durmaktan artik asiri bunaldim cok zor bi sutecten geciyorum.2 Yillik bi iliskim var ve artik bu da yukumu iyice arttiyor gibi geliyor sevgilim cok ilgisiz aramizda 1 saatlik mesafe var ve imkani olmasina ragmen ayda bir ancak geliyor kirgin oldugumuz icin öğretmenler gunumu kutlamadi gonul almayi bilmiyor ve cok gururlu birisi her kavgamizda cok yipraniyorum bu kadar hassas bi donemde ozel gunumu mahvetmesi cok zoruma gitti yol vermek istiyorum ama verince yalnizliktan daha kotu olmaktan korkuyorum cunku gecen yil bunu yasadim ve asiri derecede takinti yaptim ders calisamadim beni sevdigine inaniyorum ama beni cok yoruyo bana hep evlenmedigimiz icin boyle oldugunu soyluyor sizce ilgisiz bi erkek evlenince degisir mi?
Sizce ayrilmak icin sinava kadar 7 8 ay daha sabredip ayriligin calismami etkilemesine izin vermemeli miyim yoksa hemen yol vermek bana daha mi az zarar verir?

Son düzenleme:
Evet kesinlikle değişir, arada kırar döker, evden gider, döver falan. Bu yönde iyi bir değişim sağlar. !
Aptallık etme sakın evlenince değişir hatasına düşme bak hayatın mahvolur!
Haklisiz agzi o kadar iyi laf yapan bir insan ki bazen gercekten ikna ediyo acaba uzak olmanin etkisi var mi yasadiklarima diye dusunuyorum

Ben 23 yaşında atama bekleyen bir ogretmenim bu sene sinava hazirlandigim 3. Yilim ve evde durmaktan artik asiri bunaldim cok zor bi sutecten geciyorum.2 Yillik bi iliskim var ve artik bu da yukumu iyice arttiyor gibi geliyor sevgilim cok ilgisiz aramizda 1 saatlik mesafe var ve imkani olmasina ragmen ayda bir ancak geliyor kirgin oldugumuz icin öğretmenler gunumu kutlamadi gonul almayi bilmiyor ve cok gururlu birisi her kavgamizda cok yipraniyorum bu kadar hassas bi donemde ozel gunumu mahvetmesi cok zoruma gitti yol vermek istiyorum ama verince yalnizliktan daha kotu olmaktan korkuyorum cunku gecen yil bunu yasadim ve asiri derecede takinti yaptim ders calisamadim beni sevdigine inaniyorum ama beni cok yoruyo bana hep evlenmedigimiz icin boyle oldugunu soyluyor sizce ilgisiz bi erkek evlenince degisir mi?
Kesinlikle kaç kurtar kendini, şimdiden böyle olan evlenince bin beter oluyor. Sınava çalış hayatını kur, atan sonra en iyisi karşına bir şekilde çıkar. Yalnız kalmaktan korkma emin ol yalnız kalmazsin huzurlu kalırsın . ileride yaşayacağın sıkıntılardansa yalnız kalmak daha tercih edilir bir durum. Bir insan neyse odur asla evlenince değisir diye dusunme kesinlikle değişmez. İleride aglayacagina şimdi otur ağla ama kurtar kendini... Bunlar hep tecrübe ile sabit

Sizinki ilgilisizlik degil sadece..bana sevmiyor gibi geldi.Seven insan ozler 1 saatlik mesafe cok degil ki ayda bir geliyor gormeye..birde kapris yapiyor..
Birakin evlenmeyi bununla flort bile edilmez.odun..
Suan henuz isi yok maddi olarak ailesine bagimli oldugu icin cok gelmemesini anlayisla karsiliyorum ama kus oldugumuzda ya da ozel bi gunde cikip gelmemesine cok kiriliyorum

• Beğen
Reactions: Eva
Haklisiz agzi o kadar iyi laf yapan bir insan ki bazen gercekten ikna ediyo acaba uzak olmanin etkisi var mi yasadiklarima diye dusunuyorum
Kesinlikle uzaklasmalisin evlenince daha da kötüye gidicektir emin ol bende şimdi sıkıntılarımız var evlenince düzelir dedim herşey ayni

Şu an onunla sevgili olman kendine eziyet.
Ya o kadar haklisiniz ki ama adi sevgi mi aliskanlik mi ne bilmiyorum ama su surecte koparip atmak inanin cok zor çünkü sosyal bi hayatim yok surekli evdeyim ve o zaman da takinti yapiyorum surekli sosyal medyadan takip ediyorum hassas bi zamanimda mesaj atip üstelese kendimi tutamiyorum bu paradokstan cok sıkıldım:(

Suan henuz isi yok maddi olarak ailesine bagimli oldugu icin cok gelmemesini anlayisla karsiliyorum ama kus oldugumuzda ya da ozel bi gunde cikip gelmemesine cok kiriliyorum
Başkasını asla kendine yük etme, ayrıl gitsin hatta hırs yap daha dokuz ay var sınava güzelce çalış atan. Bu yaşta kimsenin kahrını çekme. Gençliğini mesleğini yaşa. Evlenince derdi yuzken bin olacak. Hayatını mahvedecek evlenince, bu sefer ayrılmak daha zor gelecek inan buna

Anlayisla karsiliyor olsaydiniz konuda bundan bahsetmezdiniz. "Imkani olmasina ragmen ayda bir anca geliyor"diyen sizsiniz..Neden aklamaya calisiyorsunuz simdi?Sevmiyor dedim diye mi?)

Benim de eşimle aramızda bir saatlik mesafe vardı sevgiliyken. Her hafta gelirdi ve hiç büyük tartışmamız olmazdı. Daha sevgiliyken ne tribi, ne tartışması yaşar ki insan?

Anlayisla karsiliyor olsaydiniz konuda bundan bahsetmezdiniz.Neden aklamaya calisiyorsunuz simdi?Sevmiyor dedim diye mi?)
Bahsetmek istediğim ozel zamanlarda gelmemesi yani her hafta gelmesini aslinda beklemiyorum bile demek istedim.Aklamaya calismiyorum aksine fikirlerinize ve tecrubelerinize ihtiyacim oldugu icin konu actim ama sevmiyor tespitini yapmak bu kadar kolay degil bence yinede

Back
X