• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ilgisiz erkek evlenince değişir mi?

Ilgisiz sevgili evlenince degisir mi?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayir

OY: 286 100,0%

• Ankete Katılan
    286
İlgisiz insan değişmez canım, emin ol aranızda 10 dk mesafe bile olsa yine ayda bir gorusurdünüz. Adamın hamuru böyle. Kabul ediyorsan ilgisiz ve odun kabul et. Bence etme tabi de.

Bahsetmek istediğim ozel zamanlarda gelmemesi yani her hafta gelmesini aslinda beklemiyorum bile demek istedim.Aklamaya calismiyorum aksine fikirlerinize ve tecrubelerinize ihtiyacim oldugu icin konu actim ama sevmiyor tespitini yapmak bu kadar kolay degil bence yinede
Hayir degil..ama size zor geliyor bu.Sevmedigini kabul etseniz bir dakika bile uzulmez siler atardiniz adami.
Bir erkek daha flort doneminde bu kadar ilgisiz ise sevmiyordur ve bu durumda evlendiniz diyelim mutsuz olursunuz.Ben gercekci bakiyorum sadece..gerisi size kalmis..

Benim de eşimle aramızda bir saatlik mesafe vardı sevgiliyken. Her hafta gelirdi ve hiç büyük tartışmamız olmazdı. Daha sevgiliyken ne tribi, ne tartışması yaşar ki insan?
Cok gururlu birisi gonlumu alsa halledebillecegimiz ufak bi mesele cok fazla buyuyor gunlerce konusmuyoruz cok yipraniyorum bu surecte

Maddi olarak ailesine bagimli olduguu icin bunu cok buyutmuyorum ama kotu oldugumda cikip gelmemesi cok koyuyo gercekten

ama nedir ki 1 saatlik yolun masrafı,
1 paket sigara, bikaç abur cubur parasıdır olsa olsa, insan isterse günübirlik iş yapar kazanır onu da.
ben bu buluşamama bahanelerini asla haklı bulamıyorum ya,
biz de öğrenci olduk, parasız kaldık, ama insan sevgilisini görmek için her koşulda fırsat yaratır.

Is
istisnalari var midir umuduyla konu actim ama sanirim yok bile:KK43:(

Canım istisnalar vardır belkide onu bilemem ama çevremde gördüğüm genel örnekler bu şekilde .
Bdv konularına bile baksan sevgililikte mükemmel olup evlenince değişen kocaları ile ilgili bir sürü konu açmış kadın görürsün. Üzgünüm. İstersen bu şekilde devam ederse ayrılacağını söyle. İşin ciddiyetini anlasın. Düzelmeye kararlıysa son bir şans verebilirsin.
Ama bunu da değerlendirmezse kendini üzme geleceğine bak derim ben

Kesinlikle kaç kurtar kendini, şimdiden böyle olan evlenince bin beter oluyor. Sınava çalış hayatını kur, atan sonra en iyisi karşına bir şekilde çıkar. Yalnız kalmaktan korkma emin ol yalnız kalmazsin huzurlu kalırsın . ileride yaşayacağın sıkıntılardansa yalnız kalmak daha tercih edilir bir durum. Bir insan neyse odur asla evlenince değisir diye dusunme kesinlikle değişmez. İleride aglayacagina şimdi otur ağla ama kurtar kendini... Bunlar hep tecrübe ile sabit
aslindal bende boyle dusunuyorum ama ayrıldığımız dönemde yasadiklarimi hatirlayinca cesaret edemiyorum birakmaya acaba su sinavin su evde durduğum surecin gecmesini beklesem benim icin daha mi iyi olur suan diyorum

Canım istisnalar vardır belkide onu bilemem ama çevremde gördüğüm genel örnekler bu şekilde .
Bdv konularına bile baksan sevgililikte mükemmel olup evlenince değişen kocaları ile ilgili bir sürü konu açmış kadın görürsün. Üzgünüm. İstersen bu şekilde devam ederse ayrılacağını söyle. İşin ciddiyetini anlasın. Düzelmeye kararlıysa son bir şans verebilirsin.
Ama bunu da değerlendirmezse kendini üzme geleceğine bak derim ben
Evet zaten acaba konulara baktikca paranoyak mi oluyorum bazen abartiyor muyum diyorum ama fazla bile anlayisliyim sanki:) bugun mesajlarin gaziyla ayrilik konusunu açacağım sanirim..

aslindal bende boyle dusunuyorum ama ayrıldığımız dönemde yasadiklarimi hatirlayinca cesaret edemiyorum birakmaya acaba su sinavin su evde durduğum surecin gecmesini beklesem benim icin daha mi iyi olur suan diyorum
Sınav sürecinde seni daha olumsuz etkileyecek. Canın ders çalışmak istemeyecek, saçma sapan birini düşünmekle geçireceksin bunca ayı. Şuan ileride yaşayacaklarinin farkında bile değilsin. Tahmin bile edemezsin. Eğer farkında olabilsen arkana bile bakmazsin zaten canım. Şuan sen evlenince beraber yaşayınca bana bağlanır herşey daha güzel olur diye hayal ediyorsun. Ama adı üzerinde sadece hayal.. Malesef burada yazan herkes doğru söylüyor, daha kötü olur ama asla bu günden iyi olmaz unutma bunu

Bir saat nedir ki İstanbul'da hergün çekiyoruz o yolu.bir saatlik yolu gözde büyütmek ve ayda bir görüşmek!!! Ayrıca işi Yok ve evlenmediğimiz için böyle diyor.pardon da daha buluşmaya gelemezken evi nasıl geçindircek.iş bulmak için yeterince çabalıyormu?? Bi amacı olan insanın iş begenmeme lüksü olmamalı sonuçta.sizinki sevgi değil bence alışkanlık ama mantıklı olun ve bitirin hakkınızda hayırlısı bu gibi görünüyor

İlgisiz insan değişmez canım, emin ol aranızda 10 dk mesafe bile olsa yine ayda bir gorusurdünüz. Adamın hamuru böyle. Kabul ediyorsan ilgisiz ve odun kabul et. Bence etme tabi de.
kabul etmiyorum kesinlikle bi omur uzulecegim bi hata yapmak istemiyorum ama iste isi yok mesafe var diye beni kandırıyor isim olsun sen gorceksin diyor mesela.. Ama beklentim ille maddiyat gerektiren sürprizler hediyeler degil ki icinde bulundugum surecte daha hassas daha dusunceli olmasini bekliyorum sadece

Şöyle düşünün kararınızda kesin olsaydınız ayrılalı bir yıl olacaktı ve çoktan unutmuş olacaktınız. Bu sene de daha güçlü bir şekilde sunana hazırlanacaktınız. Yani diyeceğim o ki; bu adamı hayatınızda tutarsanız hep acı çekeceksiniz, yol verirseniz 2-3 ay ağlayıp devam edeceksiniz. Ki zaten sevmiyorsunuz sevseniz ayrılık düşünmezdiniz

Bir saat nedir ki İstanbul'da hergün çekiyoruz o yolu.bir saatlik yolu gözde büyütmek ve ayda bir görüşmek!!! Ayrıca işi Yok ve evlenmediğimiz için böyle diyor.pardon da daha buluşmaya gelemezken evi nasıl geçindircek.iş bulmak için yeterince çabalıyormu?? Bi amacı olan insanın iş begenmeme lüksü olmamalı sonuçta.sizinki sevgi değil bence alışkanlık ama mantıklı olun ve bitirin hakkınızda hayırlısı bu gibi görünüyor
Yeni muhendislik bitirdi isi icin ugrasmiyo degil baya ugrasiyo tembel birisi de degil kirsal kesimde yasiyolar ailesine yardimci oluyo simdilik..aliskanlik konusuna kismen katılıyorum cunku suan kizginligim sevgimdem agir basiyo mesela..

kabul etmiyorum kesinlikle bi omur uzulecegim bi hata yapmak istemiyorum ama iste isi yok mesafe var diye beni kandırıyor isim olsun sen gorceksin diyor mesela.. Ama beklentim ille maddiyat gerektiren sürprizler hediyeler degil ki icinde bulundugum surecte daha hassas daha dusunceli olmasini bekliyorum sadece
Evet canım seni anlıyorum ama inan ki yapmak isteyen yapıyor. Ben de eski sevgilime aynen öyle maddiyat gerektiren sürprizler değil beni düşündüğü hissettirecek ufak bi not bile olsa yap derdim ama içinden gelmiyordu demekki yapmıyordu. Eşimle görüyorum bunu yavaş yavaş. Maddi birşey de olmasa bana inanılmaz şeyler yapar şok olurum mutluluktan ağlarım. Ufak notlar bulurum her yerde, ya da uzak kaldıysak uzun mesajlar okurum sabah uyanınca. Eşimle evlenmeden önce 4-5 saatlik mesafedeydik ve her haftasonu günübirlik yanıma gelirdi, gelme üzülüyorum yoruluyorsun derdim, ben seni özlüyorum dayanamıyorum derdi.

Yaşadıklarını ben de yaşadım ve şu an onu o an neden basimdan atmadım diye düşünüyorum. Insan maddiyat olmadan mesafeler çok çok fazlayken bile yapacağını yapar, o yüzden lütfen zaman kaybetmeden kendi yolunu çiz çünkü ilerde daha çok zorlanirsin

Uzgumun ama soyledikleriniz ile kendinizi kandiriyorsun.Sevgiliniz oldugunu dusundugunuz insanin sizin ile 1 saatlik mesafe icin sorun cikarttiginizi soyluyorsunuz.Sizi seven biri yaniniza gelmek icin emek verir.Burada emek verip alttan alan siz oluyorsunuz sanirim.Gercekten ugrasmayin eminim sizden yasca buyugum bir insan kendi istemedikce degismiyor.

Şöyle düşünün kararınızda kesin olsaydınız ayrılalı bir yıl olacaktı ve çoktan unutmuş olacaktınız. Bu sene de daha güçlü bir şekilde sunana hazırlanacaktınız. Yani diyeceğim o ki; bu adamı hayatınızda tutarsanız hep acı çekeceksiniz, yol verirseniz 2-3 ay ağlayıp devam edeceksiniz. Ki zaten sevmiyorsunuz sevseniz ayrılık düşünmezdiniz
Bahsettiğiniz 2 3 ay benim icin suan hayati onem taşıyor gecen yil ayrilik surecinin sinava odaklanamam da cok fazla etkisi oldu o yuzde 7 8 ay sabretsem de olmiycak sa sinavdan sonra mi yol versem diyorum

Back
X