- 14 Kasım 2017
- 93
- 89
- 3
- 40
- Konu Sahibi muallime7285
Kaç yaşında bitti bu üniversite. 18 yaşında lise bitse üniversite en erken 22 de biter
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
94 dogumluyum 2016 mezunuyum dersem yeterince aydinlatmis olur muyum:)Kaç yaşında bitti bu üniversite
İşte eksik anlatıyorsun canım. Neden küsüyorsunuz onu bir anlat, neden ona kızgın oluyorsun?Yani mesela kusuyoruz kızgın oluyorum bir iki defa arıyor ve acmiyorum sonra asla ben yazmazsam aramiyor yazmiyor uzun bi sure 2 gun konusmuyoruz mesela
1 saat nedir ki,eşim de 1 saatlik mesafedeydi,telefonla konuşurken canım sıkkın olsa hemen gelmeye kalkardı.Sabah işe gideceği için zor ikna ederdim gelmesin diye...Haklisin savunma mekanizmalarini o kadar iyi kulllanip duygularimi kullaniyo ki anlatamam![]()
İşte eksik anlatıyorsun canım. Neden küsüyorsunuz onu bir anlat, neden ona kızgın oluyorsun?
tartisma sebebimiz cogunlukla ilgisizligi oluyo mesela sabah bi gunaydin diyoruz aksama kadar konusamiyoruz bazen isi oluyo koca adamim milletin icinde mesaj yazmaya utaniyo insan musait olursam arıyorum diyo bende gun boyu evde olunca haliyle baya bi tripleniyorum ogrenciyken boyle bi sorunumuz yoktu sesini duymadigim gun yoktu aksine sık arar ailemin yaninda acamadigimda o sinir olurdu.kasabada nasil bi yasantisi var bilmiyorum ama bana vakti kalmiyo ise baslarsa duzelir mi bilmiyorumİşte eksik anlatıyorsun canım. Neden küsüyorsunuz onu bir anlat, neden ona kızgın oluyorsun?
Haklisiniz tesekkur ederimAyrılsanız da ayrılmasanız da ders çalışmak için bahane etmemelisiniz..ders çalışmak çok yorucu..bunun için kafanız da başka şeyler düşünmemeniz lâzım.. o kişi, bu kişi, amann boş ver.. bana kimse engel olamaz deyip.. derse konsantre olmanız gerek. Size başarılar dilerim..
Yanindayken bende ayni ilgiyi goruyorum oldukca yilisik o da ama uzakken yok bahanesi mesaj yazmayi sevmemesi insan icinde mesajlasmaktan utanmasi falan gun içinde firsat bulursa trip attiysam 1 kere ariyor sadece o da gun asiri bazen 2 3 gunde birSeven insan mesafe tanimaz sevmeyene 2dk yol bile fazlz gelir ben sevmedigini dusunuyorum yoksa ozlerdi ayda bir gorusmek nedir bence ayrilin kpssye odaklanin akliniz ondayken atanamazsiniz ayrica ilgi evlenince asla artmaz benim esim hep yilisikti hala ayni yani sarilmazdan fln duramaz yemek yaparken bile huzur vermez ama evlenmeden de ayniydi karakter meselesi bu
İlgisizliği nedeni ile tartışıyorsunuz, işsiz adam doğru düzgün aramıyor sanırım. Ne işi olur ki... bak sen bütün gün evde ders çalıştığın halde hep aklında, o ise düşünmüyor. Hiç zorlama, bir cacık olmaz ondan...tartisma sebebimiz cogunlukla ilgisizligi oluyo mesela sabah bi gunaydin diyoruz aksama kadar konusamiyoruz bazen isi oluyo koca adamim milletin icinde mesaj yazmaya utaniyo insan musait olursam arıyorum diyo bende gun boyu evde olunca haliyle baya bi tripleniyorum ogrenciyken boyle bi sorunumuz yoktu sesini duymadigim gun yoktu aksine sık arar ailemin yaninda acamadigimda o sinir olurdu.kasabada nasil bi yasantisi var bilmiyorum ama bana vakti kalmiyo ise baslarsa duzelir mi bilmiyorum
Soyluyorum ertesi gun biraz üzerime titriyo falan ama etkisi 2 gun surmuyo bile ayrilmaya calisiyorum ama insan bi anda silip atamiyor ki isteCanım benim ilgisizse bencede ayrıl yoksa değişmez yada uygun bir dille ona söyle bana karşı böyle böylesin. Öğretmenlik ataman sıkıntın çok iyi anlıyorum bende yeni ogretmenim anaokul sabredeceksin bende 26 yaşındayim daha yeni atandım. Kısmetinde varsa olur inşallah
Yanindayken bende ayni ilgiyi goruyorum oldukca yilisik o da ama uzakken yok bahanesi mesaj yazmayi sevmemesi insan icinde mesajlasmaktan utanmasi falan gun içinde firsat bulursa trip attiysam 1 kere ariyor sadece o da gun asiri bazen 2 3 gunde bir
İlgisizlik neden olur sence?Seni üzmek istemem ama o seni az seviyor diyeyim.Sevgi öyle mi olur,mesaj yazamıyormuş,telefon artık her an herkesin elinde,mesaj atmanın ayıbı mı var?tartisma sebebimiz cogunlukla ilgisizligi oluyo mesela sabah bi gunaydin diyoruz aksama kadar konusamiyoruz bazen isi oluyo koca adamim milletin icinde mesaj yazmaya utaniyo insan musait olursam arıyorum diyo bende gun boyu evde olunca haliyle baya bi tripleniyorum ogrenciyken boyle bi sorunumuz yoktu sesini duymadigim gun yoktu aksine sık arar ailemin yaninda acamadigimda o sinir olurdu.kasabada nasil bi yasantisi var bilmiyorum ama bana vakti kalmiyo ise baslarsa duzelir mi bilmiyorum
Benimde 6 yıllık bir ilişkim oldu kayseriden geliyodu5 saatlik yol sonradan işte olmadı ben hala silip atamıyorum ama bazen iyiki ayrilmisim diyorum. Seni sevseydi zaten sana ilgi gösterirdi.Soyluyorum ertesi gun biraz üzerime titriyo falan ama etkisi 2 gun surmuyo bile ayrilmaya calisiyorum ama insan bi anda silip atamiyor ki iste
Kalabalik aileler 6 tane kardesi var ya bi dugun hazırlığı ya dogum ya misafir mutlaka oluyo bitmiyo yogunlugu anlamiyorum tembel biri degil evde durmuyo enisteleri insaat isleriyle ugrasiyo bu da muhendis oldugu icin elinden geliyo bazi isler her gun yanlarinda calisiyo yani ama insan arayip konuscak bi vakit olusturmaz mi yaaİlgisizliği nedeni ile tartışıyorsunuz, işsiz adam doğru düzgün aramıyor sanırım. Ne işi olur ki... bak sen bütün gün evde ders çalıştığın halde hep aklında, o ise düşünmüyor. Hiç zorlama, bir cacık olmaz ondan...
Insallahİlgisizlik neden olur sence?Seni üzmek istemem ama o seni az seviyor diyeyim.Sevgi öyle mi olur,mesaj yazamıyormuş,telefon artık her an herkesin elinde,mesaj atmanın ayıbı mı var?
Kafasına yatan sevdiği biri olsun,o yanında mesaj yazamadıklarını sap gibi bırakır da sevdiğine koşar.Sen ümitsiz olma,hele bir atan,mesleğe başla,çevren genişlesin,kimlerle tanışırsın.
O zaman o koşar peşinden de sen yüz vermezsin bu defa![]()
Telefonu degil sadece mesaj olayini sevmiyor yani bende 7 24 mesajlasalim demiyorum zaten ders calisiyorum ama gunde bi kac kez hal hatir sorar merak eder insanGuzellikle konusun ozaman telefon kullanmayi sevmiyordur belki yaninizdayken iyiyseniz ne bilim var oyle insanlar bende sevmem uzun konusmayi esim is icin yurtdisinda oldugundan gunde 2-3 kere konusuruz ama kisa kisa iste zaten telefon kullanamiyorum ben yogun oluyor belki bu sebepledir
Tatlim ona "cok gururlu" degil "cok egolu" denir.Yukleri hafifletince balon gokyuzne yukselir biliyorsun ayril gitsin ne ugrascan boyle tiri viri bi tiple.Ataninca ne kismetler bulur seni ya da sen onlari daha 23sun ooo ah yerinde olmak vardi simdi pehhhBen 23 yaşında atama bekleyen bir ogretmenim bu sene sinava hazirlandigim 3. Yilim ve evde durmaktan artik asiri bunaldim cok zor bi sutecten geciyorum.2 Yillik bi iliskim var ve artik bu da yukumu iyice arttiyor gibi geliyor sevgilim cok ilgisiz aramizda 1 saatlik mesafe var ve imkani olmasina ragmen ayda bir ancak geliyor kirgin oldugumuz icin öğretmenler gunumu kutlamadi gonul almayi bilmiyor ve cok gururlu birisi her kavgamizda cok yipraniyorum bu kadar hassas bi donemde ozel gunumu mahvetmesi cok zoruma gitti yol vermek istiyorum ama verince yalnizliktan daha kotu olmaktan korkuyorum cunku gecen yil bunu yasadim ve asiri derecede takinti yaptim ders calisamadim beni sevdigine inaniyorum ama beni cok yoruyo bana hep evlenmedigimiz icin boyle oldugunu soyluyor sizce ilgisiz bi erkek evlenince degisir mi?
Sizce ayrilmak icin sinava kadar 7 8 ay daha sabredip ayriligin calismami etkilemesine izin vermemeli miyim yoksa hemen yol vermek bana daha mi az zarar verir?