Sizce ilgisiz erkek evlenince değişir mi?

Ilgisiz sevgili evlenince degisir mi?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayir

OY: 286 100,0%

• Ankete Katılan
    286
Eh yaşamamış olmam mümkün değil.
Her birimiz aşık olduk, seviyoruz deyip bir şeylere katlandık.
Ben size ayrılın demedim değişmesini beklemeyin dedim.
Olur da bu iş yürümezse kaybettiğiniz zamana yanacaksınız. Şu an anlaması zor eminim yapması da zordur ancak ders çalışma ile sevgili için üzülme zamanlarınızı birbirinden ayırın.
Illaki yasamissinizdir da surekli evde olmak insani ruhsal olarak daha hassas bi hale getiriyo onu demek istedim calisma hayatim sosyal bi hayatim olsa kaybetmeyi daha kolay göze alirdim sanki:( yani ayrilmayip bi sure boyle idare edip derslerime odaklanmak ayrilip devam etmeye calismaktan daha mi iyi olur diyorsunuz

Illaki yasamissinizdir da surekli evde olmak insani ruhsal olarak daha hassas bi hale getiriyo onu demek istedim calisma hayatim sosyal bi hayatim olsa kaybetmeyi daha kolay göze alirdim sanki:KK43: yani ayrilmayip bi sure boyle idare edip derslerime odaklanmak ayrilip devam etmeye calismaktan daha mi iyi olur diyorsunuz

9 sene işsiz kaldım ne demek iyi bilirim deyip devam edeyim.

Ayrılık sizi ne şekilde etkileyecek bilemiyorum. O yüzden ayrıl devam et demem mümkün değil.
Söylemek istediğim bu konuda ne hissedersebiz hissedin atamanızın her şeyden ama her şeyden önemli olduğu.
Siz sevgilinizin ilgisilziğini dert ediniyorsunuz ve bu da çalışmanızı engelliyor. O yüzden sorumluluklarınızı bölün. İlişki için endişelendiğiniz zamanı kısıtlayın. Ders için ayıracağınız zamanı belirleyin. Bunların dışına çıkmayın.

Haklisiz agzi o kadar iyi laf yapan bir insan ki bazen gercekten ikna ediyo acaba uzak olmanin etkisi var mi yasadiklarima diye dusunuyorum
Gerçekten seven biri ise bunu size hissettirir ki sevdiğine inanıyorum diyorsunuz. Bence bir karar vermek için doğru zamanda değilsiniz. Sınavınız hazırlanın ve bir süre ilişkinize kafa yormamaya bakın. Sınavınız bittiğinde kendiniz için doğru olduğunu düşündüğünüz bir karar verirsiniz. Not: Aranızda uzak bir mesafe yok. Olsaydı özlemler sevgiyi büyütür derdim. İlişkinizi askıya alın yolunuza bakın şimdilik.

Gerçekten seven biri ise bunu size hissettirir ki sevdiğine inanıyorum diyorsunuz. Bence bir karar vermek için doğru zamanda değilsiniz. Sınavınız hazırlanın ve bir süre ilişkinize kafa yormamaya bakın. Sınavınız bittiğinde kendiniz için doğru olduğunu düşündüğünüz bir karar verirsiniz. Not: Aranızda uzak bir mesafe yok. Olsaydı özlemler sevgiyi büyütür derdim. İlişkinizi askıya alın yolunuza bakın şimdilik.[1 2 ay iyiysek sonra hep boyle bi sorun yaşıyoruz ve asiri gururundan dolayi zor toparliyoruz ve her seferinde sizinde dediginiz gibi bi karar aliyorum sogumus gibi hissediyorum yoksaycam diyorum ama zamanla kirginligim geciyo duygum beklentim olusuyo ve yine ayni hayal kirikligini yasiyorum artik donusu olmayacak bi karar almak isteyerek konu actim ama hala cok araftayim:(

9 sene işsiz kaldım ne demek iyi bilirim deyip devam edeyim.

Ayrılık sizi ne şekilde etkileyecek bilemiyorum. O yüzden ayrıl devam et demem mümkün değil.
Söylemek istediğim bu konuda ne hissedersebiz hissedin atamanızın her şeyden ama her şeyden önemli olduğu.
Siz sevgilinizin ilgisilziğini dert ediniyorsunuz ve bu da çalışmanızı engelliyor. O yüzden sorumluluklarınızı bölün. İlişki için endişelendiğiniz zamanı kısıtlayın. Ders için ayıracağınız zamanı belirleyin. Bunların dışına çıkmayın.

Aşırı gurur varsa ilişkiler için iyi değildir. İlişkinizin devamlılığı olmayacak gibi. İleriye dönük bir umut bağlamayın. Askıya alın derken ilişkinizi hayatınızın en önemli konusu haline getirmeyin demek istedim. Günü yaşayın derslerimize çalışın. Sınav sonrası kararınızı verirsiniz

9 sene mi:( cok haklisniz aksi halde hayatimin en buyuk pismanligini yasiycam.insan bi iliski icinde olunca elde olmadan beklentiye giriyo ama buna da elimden geldigince engel olcam artik ayrilmazsak:(

İnsallah atanırsınız 2 yıl nedir ki üstelik mesafe de var bu kadar ilgisiz olması garip.
Kırgın da olsanız sizi heveslendirmek adına öğretmenler gününü kutlayıp gönül alabilirdi gerçekten ilgisizmiş.
Hayattınızda her zaman birileri çıkar ama her zaman bu yaşa gelmezsiniz derslerinize odaklanın

İnsallah atanırsınız 2 yıl nedir ki üstelik mesafe de var bu kadar ilgisiz olması garip.
Kırgın da olsanız sizi heveslendirmek adına öğretmenler gününü kutlayıp gönül alabilirdi gerçekten ilgisizmiş.
Hayattınızda her zaman birileri çıkar ama her zaman bu yaşa gelmezsiniz derslerinize odaklanın
Evet kesinlikle aramasini umdum
Haklisniz yani o kadar buyuk bi mesele yoktu kesinlikle kutlar gelir cicek gonderir diye bekledim ve buyuk bi hayak kirikligi yasadim boyle bi gunde evde yalniz oldugum icin hassas oldugum icin arkadaşlarım bile surpriz yaparken gururundan ödün vermedi dayanmayip mesaj attiktan sonra kutladi

Sınav sürecinde seni daha olumsuz etkileyecek. Canın ders çalışmak istemeyecek, saçma sapan birini düşünmekle geçireceksin bunca ayı. Şuan ileride yaşayacaklarinin farkında bile değilsin. Tahmin bile edemezsin. Eğer farkında olabilsen arkana bile bakmazsin zaten canım. Şuan sen evlenince beraber yaşayınca bana bağlanır herşey daha güzel olur diye hayal ediyorsun. Ama adı üzerinde sadece hayal.. Malesef burada yazan herkes doğru söylüyor, daha kötü olur ama asla bu günden iyi olmaz unutma bunu
Haklisiniz kendimi kandiriyorim galiba..mesela henuz isi olmadi o da stresli acaba bi ise baslasa duzelir mi falan diyorum

Aşırı gurur varsa ilişkiler için iyi değildir. İlişkinizin devamlılığı olmayacak gibi. İleriye dönük bir umut bağlamayın. Askıya alın derken ilişkinizi hayatınızın en önemli konusu haline getirmeyin demek istedim. Günü yaşayın derslerimize çalışın. Sınav sonrası kararınızı verirsiniz
Suan gelecegimizle ilgili umudum nerdeyse kalmadi ve simdi bitirmekle 7 ay idare etmek arasinda asiri derecede araftayim:(

Sanırım zayıf noktanızı bulmuş, anlayışla karşıladığını bildiği için her konu maddiyat... Gelmek isteyen 1 saatte otostopla bile gelir ama ilgisizliğine üşenmesine kılıfı hazır "maddiyat" konu açılınca da siz suçlu hissedip devam etmiyosunuz... Hayat böyle geçmez evlenince başka bahane bulur iyi düşün..
Haklisin savunma mekanizmalarini o kadar iyi kulllanip duygularimi kullaniyo ki anlatamam:(

Ayrılsanız da ayrılmasanız da ders çalışmak için bahane etmemelisiniz..ders çalışmak çok yorucu..bunun için kafanız da başka şeyler düşünmemeniz lâzım.. o kişi, bu kişi, amann boş ver.. bana kimse engel olamaz deyip.. derse konsantre olmanız gerek. Size başarılar dilerim..

Back
X