sizce ilişkide nasıl mutlu olunur.

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
kızlar ilisinde mutlu olan olan arkadaslar nasıl mutlu oluyorusunuz.birbirinizi nasıl mutlu edersiniz neler söyler neler yaparsınız mesela telefonu nasıl acarsınız nasıl konusursunuz.kısacası bırbırınızı nasıl mutlu edersınız neler yaparsınız bırıbırınıze.

valla başta saygı oldu mu öyle güzel ilerler ki ilişkin,gereksiz yere kıskançlıklar yapmadın mı,erkeği sıkmadın mı,maddi durumun da biraz olsun yerindeyse değme o ilişkinin keyfine,ben evliyim ama maaşallah diyeyim hala sevgili gibiyiz..çünkü birbirimize ailelerimize arkadaşlarımıza kısacası kendimize saygımız var...gerektiğinde arkadaş gibi sohbet ederiz,gerektiğinde kumrular gibi,hatta bi anne baba şefkatiyle bile yaklaştığımız olur,bazen birbirimizle dalga geçip güldüğümüz bile olur...bunları devam ettirebilirsek ne mutlu bize...yeter ki saygı ve sevgiyi yitirip bitirmeyin...gerisi güzel gelecektir eminim...

ben dun erke ardasımla tartısdım deım tlf da nıye eskısı gıbı konusmuyoruz.dedıkı bana sen sakadan espırıden anlamıyosun ne solesem ya suratın asılıyo ya bı dızıden bahsetsem mesela aman ne bıcım salakca bı dızı dıosun dıyo kendımı suclu buluyorum tabı ama bazende onu suclu buluyorum cunku etrafımdakıler benım ne kadar sakacı oldugumu bılırler ben ondan saka degılde guzel sozler dumek ıstıyorum sanırım.

Saygı çerçevesi aşılmazsa, çok eleştirel olunmaz, süreki beklentiye girilmezse bence mükemmel derecede mutlu olunur.

sız telefonda konusyorunuz o sıze kısa cvp lar verıyor sınır bı durum aramayım dıyorum o arayana kadar arıyorum konusacak bısey bulamıyoruz.ben de etraftakıler gıbı mutlu olmak ıstıyorum tamır etmek ıstıyorum bazeı seylerı ama olmuyor

telefonu alooo der acarimkaydirigubbakcemile3
o bana sadece kizdiginda ismimle hitap eder
onun disinda canim askim vs. bende ayni sekilde
ara sira telefonda konusmak istemez...
bilirimki ya kafasinda isle ilgili sorunlar vardir yada isleri vardir..
bu durum cok uzamadigi sürece sorun etmem
cünki eger beni istemiyor olsaydi biliyorum bunu cekindmeden söylerdi

ben telefonu bıraz odunumsu acıyorum galıba alo derım napıyosun der napıyım sen derım o askım bıtanem falan der ben demem bunuda atlatamıyorum bole guzel cıcvıl cıvıl konusmak tlf kapatmak ıstememek yanı konusacak cok seyım olsun oda kapatmak ıstemesın ıstıorum ama konusacak bısey olmadıgından kapatıyoruz

tabikide ilşkide en başta saygı ve sevgi olarak mutlu olunur.ayrıca anlayış ve sabırlı olmakta gerekir karşısında ki insanı ne çok sıkıcaksın nede çok boş bırakıcaksın...olumunekankayizsmile

bunlar cok klasık seyler tabıkı bana bıraz acın kızlar detaylı anlatın.neler yaparsınız mesela örnelkler verın kavga etsenız nasıl barısırsınız sızden özürdilemesı ıcın naparsınız ıstedıgınız seyı nasıl yaptırırsınız.sızı ölemesını nasıl saglarsınız ve onu nasıl mutlu edersınız

eğer kavga etmişsek o an hiç bir şey yapmam çünkü ikimizde sinirliyizdir onunla konuşman sakinleşince duruma göre daha doğrusu kavganın sebebine göre hareket ederim ben haklıysam onun beni aramasını beklerim çünkü elbet hatasını anlayıp beni arıcaktır ama haksızsam bir şekilde uygun bir dille özür diler gönlünü almaya çalışırım bölelikler barışırız...

istediğim şeyide ona sölerim hayatım bak benim böyle bir düşüncem var ya da böyle bir isteiğim var derim oda zaten yapar yapmadı mı mantıklı bir açıklama söler konu kapanır...boshayallersmilegamyoncuiremsu

onu özel olduğunu hissettiririm sözlerimle davranışlarımla zamanla onu tanıdığım için en sevdiği şey neyse onu alırım süpriz yaparım ona böylelikle mutlu ederim....hihoyyyt

kavga ettiğimizde susarız biz ikimizde sakinleşince ona göre adım atarız eğer ben haklıysam onu aramam beni aramasını beklerim hatasını anlayınca elbet beni arar haksızsam ben ararım uygun bir dille gönlünü almaya çalışır özür dilerim...yerimseniben

onun en sevdiği şey neyse onu alırım ona süpriz yapıp veririm hediyemi kendisini özel hissetmesini sağlarım sözlerimle davranışlarımda şiirler yazarım en sevdiğim şarkıyı ya da o an bir şarkı çalıyodur içimden gelmiştir o şarkının sözlerini yazarım böylelikle mutlu ederim...hihoyyyt

sevgilimden bir şey istediğim zamanda ona uygun bir dille söylerim ya da şöle olsaydı daha güzel olurdu derim isteğim neyse artık :hulya:

tesekkurler canım.....ben demın telefonda tartıstım mesela aradım yemek yoyodu arkadaslarıyla napıosun dedım duymadı konussana ya dıe azarladı bende nı eazarlıosun dedım bulundugum yerın sesını dınlıyosun konusmuyosun dedı.(bıkere boyle yapmıstım)dedım napıosun dedım duymadın dınlemıorum dedım nıe sureklı azarlıosun dedım ıste dınleme huyuna uyuz oluyorum dedı.dunde konusmuyosun dedım senle konusulmuyo kı hep ne desem tersını soluyosun dedı sakada anlamıosun ne konuscaz dedı azarladı hadı bye dedı yuzume kapattı.bıdaha aramadı gonlumu bıle almıyor ben ne yapmalıyım

iyi de başkasının yöntemlerini kullanarak mutlu olamazsın ki
önemli olan kendin gibi olabilmek

içinden nasıl gelıorsaa öle davrann her erkek bır olmaz kı mesela benım sevgılım saka,espırı,cocuk gıbı konusmalarıma bayılır ama baska bı erkek daha cıddı tavırlar bekleyebılır...ama sadece sunu söyleyebılırım bır ılıskıde saygı ve guven şart..karsındakını asırı sıkma,ısı oldugunda anlayıslı davran,telde konusamıosanız zorlama msjlasınn

yüzüne kapadıysa arama hiç bekle sakinleşsin o arasın bişeylri yoluna koymak için konuşma çabası olsun ..bunlar yoksa zaten sende hiç çabalama..

dıyorum gonlumu alırdın onceden bısey demıyo yapmıyoda

canım bana göre senin yapman gereken ne söyliyim hiç bir şey yapmaman o yapması lazım ne demek telefonu senin suratına kapatıyor bu bir saygısızlık sana karşı bırak arama ondan bekle o hatalı çünkü senin gönlünü alması gerekir...yalnız ne kadar berabersiniz?sevgilin seni tanımıyor mu böle yaparak seni kırıcağını bilmesi gerekir sen onun sıradan bir arkadaşı ya da kankası değilsin ki sevgilisisin:1ninca:

öncelikle herkese merhaba.

nasıl mı mutlu olunur?? bu karşındakinin ve senin bir ilişkiden ne beklediğine bağlı olarak değişiklik gösterir. ama şunu bilir şunu söylerim ki, hiçbir zaman kendi değerini, karşındakinin altına indirmeyeceksin. kendi değerinin farkındaysan, karşındakine de gerektiğince değer biçersin ve çok şeyler beklememeye başlarsın. öncelikle kendi hayatında mutlu olmalı, sonra onunla olan hayatında mutlu olmalısın. hayatın akışını bir kişiye endekslemek insanı mutsuz eder düşüncesindeyim. sevgiler herkese..

bi iliskide temel kural saygi ve sevgidir
saygi sevgi yoksa o iliskinin yürümeside cok zor
ya ne biliyim böyle madde madde siralamakla olcak seyler degil bunlar
iyi de başkasının yöntemlerini kullanarak mutlu olamazsın ki
önemli olan kendin gibi olabilmek

aynen katiliyorum
herkes farkli
mesela ben kavga edince konusup sorunlari cözmek isterim
bi diger arkadas susarim yazmis
herkes farkli, sarissaninda dedigi gibi önemmli olan kendin olman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…