bunlar cok klasık seyler tabıkı bana bıraz acın kızlar detaylı anlatın.neler yaparsınız mesela örnelkler verın kavga etsenız nasıl barısırsınız sızden özürdilemesı ıcın naparsınız ıstedıgınız seyı nasıl yaptırırsınız.sızı ölemesını nasıl saglarsınız ve onu nasıl mutlu edersınız
eğer kavga etmişsek o an hiç bir şey yapmam çünkü ikimizde sinirliyizdir onunla konuşman sakinleşince duruma göre daha doğrusu kavganın sebebine göre hareket ederim ben haklıysam onun beni aramasını beklerim çünkü elbet hatasını anlayıp beni arıcaktır ama haksızsam bir şekilde uygun bir dille özür diler gönlünü almaya çalışırım bölelikler barışırız...
istediğim şeyide ona sölerim hayatım bak benim böyle bir düşüncem var ya da böyle bir isteiğim var derim oda zaten yapar yapmadı mı mantıklı bir açıklama söler konu kapanır...boshayallersmilegamyoncuiremsu
onu özel olduğunu hissettiririm sözlerimle davranışlarımla zamanla onu tanıdığım için en sevdiği şey neyse onu alırım süpriz yaparım ona böylelikle mutlu ederim....hihoyyyt
bunlar cok klasık seyler tabıkı bana bıraz acın kızlar detaylı anlatın.neler yaparsınız mesela örnelkler verın kavga etsenız nasıl barısırsınız sızden özürdilemesı ıcın naparsınız ıstedıgınız seyı nasıl yaptırırsınız.sızı ölemesını nasıl saglarsınız ve onu nasıl mutlu edersınız
tesekkurler canım.....ben demın telefonda tartıstım mesela aradım yemek yoyodu arkadaslarıyla napıosun dedım duymadı konussana ya dıe azarladı bende nı eazarlıosun dedım bulundugum yerın sesını dınlıyosun konusmuyosun dedı.(bıkere boyle yapmıstım)dedım napıosun dedım duymadın dınlemıorum dedım nıe sureklı azarlıosun dedım ıste dınleme huyuna uyuz oluyorum dedı.dunde konusmuyosun dedım senle konusulmuyo kı hep ne desem tersını soluyosun dedı sakada anlamıosun ne konuscaz dedı azarladı hadı bye dedı yuzume kapattı.bıdaha aramadı gonlumu bıle almıyor ben ne yapmalıyım
tesekkurler canım.....ben demın telefonda tartıstım mesela aradım yemek yoyodu arkadaslarıyla napıosun dedım duymadı konussana ya dıe azarladı bende nı eazarlıosun dedım bulundugum yerın sesını dınlıyosun konusmuyosun dedı.(bıkere boyle yapmıstım)dedım napıosun dedım duymadın dınlemıorum dedım nıe sureklı azarlıosun dedım ıste dınleme huyuna uyuz oluyorum dedı.dunde konusmuyosun dedım senle konusulmuyo kı hep ne desem tersını soluyosun dedı sakada anlamıosun ne konuscaz dedı azarladı hadı bye dedı yuzume kapattı.bıdaha aramadı gonlumu bıle almıyor ben ne yapmalıyım
iyi de başkasının yöntemlerini kullanarak mutlu olamazsın ki
önemli olan kendin gibi olabilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?