Sizce ilk görüşte aşk nedir

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Bana bir konuda yardim etme amaciyla arkadasim birini cagirdi ertesi gun bu kisiden bana mesaj geldi telefonu mu tanidiklardan almis tabi nerden aldigini hala bilmiyorum mesaj soyle ;kusurabakmayin rahatsiz ediyorum fakat size ilk goruste asik oldum .Tabi ben cevap vermedim cunku bulundugum yerde gorev itibari ile yanlis durumlara dusebilirim cunku insanlar bana yardim amaciyla gelmis ve ben iclerinden bu sahisin boyle bir mesajina nasil yanit verebilirim bilemedim cevap versem uzaticak kim oldugunu,nasil bir insan oldugunu bilmiyorum ustelik 30 lu yaslarda birinin bu sekilde bir girisim degilde araya bir tanidik koymasi daha iyi olmazmiydi neyse bu kisi bir kac gun sonra bir daha mesaj atiyor cevap vermeyecekmisin diye bir hafta oldu cevap vermedim gene dogru mu yapiyorum yanlis mi bilemedim ? Simdi o da sustu zaten iki mesaj attim hemen atladi denilsin de istemedim arti ilk goruste asik olsaydi kosmasi gerekmezmiydi ?

Son düzenleme:
Ay hic mi merak etmedin kim oldugunu.Ben kim oldugunu nomu nereden aldigini ogrendikten sonra engellerdim.Yani ilk mesajta ilk goruste asik oldum cok ham oldugunu gosteriyor.

İlk görüşte aşk ciddi hoşlanmadır sadece, kaş göz aşkı yani.
Yaşla girişin bir ilgisi yok.
Araya başkasını koymadan kendisi söylemek istemiş olabilir.
Sen de hoşlandın sanırım bu kadar düşündüğüne göre?

çekinmiş olabılır, ilk görüşte aşk olduğunuda düşünmüyorum
Telefon da acmiyor sadece face mi bulmus ordsn cevap yazmayinca telefonuma msj atti iki kere sonrada sustu cevap varmiyecekmisin dedi bende hic cevap yazmadim sizce ne yapmaliydim benim burada ki konumum farkli gorev icabi buradayim ve bana yardim icin gelen insanlar var arada bu kisiyi tanimiyorum bile asik olan adamin cabalamasi gerekmez mi iyi mi yaptim kotumu siz olsaniz ne yapardiniz?

Begendim sadece tabiki fiziki olarak huyunu suyunu bilmiyorum ama israr etseydi baska yollar deneseydi firsat vericektim .

Sizce cevap vermelimiydim .Yoksa agirligimj koymam iyi mi oldu.

Gercekten ilk goruste ask kasa ,goze ,fizige asik olmak mi ? Yoksa bu evlenecegim insan mi demektir?

adam belkide size aşık değilki zaten tanımak için yazmış olabılır belki etkilenmiştir, tabıkı konumunuzu falan bilemem ama bence adamin işi falan yada dış gorunusu aklınıza yatıyorsa oluru varsa sızın ıcınde cevap verıp bır sans verebılırsınız. zaten once bır tanıma surenız var ee herkeste aşık olacak dıye bırsey yok, hakkınızda hayırlısımolsun

Beğendim diyorsun iki mesajla karar vermezdim ben olsam.
Yoksa içimde kalırdı sanırım.
Cevap atsaydim hemen atladi diyecekti ve burada ki mesleki itibarim da sarsilirdi kucuk biyer cunku dedikodu cabuk yayilir.O yuzden araya birilerini koymaliydi offf cok uzgunum

Ama hic israr etmedi hergun telefonuma bakmaktan yoruldum icim de kaldi .Ne erkekler var caba sarfeden utangac olsa bu mesaji atmaz di yada ne bileyim .

Cevap atsaydim hemen atladi diyecekti ve burada ki mesleki itibarim da sarsilirdi kucuk biyer cunku dedikodu cabuk yayilir.O yuzden araya birilerini koymaliydi offf cok uzgunum

Ortak arkadaş kim mesela onunla samimiysen x kişisi böyle böyle mesaj attı.
Şaşırdım 33 yaşında adamdan böyle adım beklemezdim cevap bile vermedim haliyle diye paylaşabilirsin.
Belki o kendisiyle konuşur falan mantıklı bir iletişim kurabilirsiniz.

Kendimize dürüst olalım hatunlar hangimiz dış görünüşünü beğenmediğimiz birine aşık olur? Çok iyi tanıyıp iyi biri olduğunu zamanla görerek aşık olmak farklı. Adam sizi ilk defa görüyor ve çok beğenmesi çok çok normal. Araya kimseyi sokmadan net olması da benim gözümde artı kazandırdı açıkcası. Adama cevap vermeden peşinde koşmasını beklemek çok saçma geliyor bana. Kendimi hiçbir zaman erkeklerden kaçan kovalanması gereken, aşık edilmesi gereken biri olarak görmedim. Beğendiysem beğenmişimdir. Konuşur, tanışırım. Olmuyorsa zaten olmaz. Naza çekip çabalasın demek ego tatmininden başka şey değil. Beğenilmek güzeldir. Saçma sapan dışımı sevdi triplerine girmeyiniz. Eğer siz dışını beğenmeseydiniz çoktan engelleyip unutmuştunuz...

Ben olsam meraktan deli olurdum :)) bence adini soyadini sorun kendisini tanitmasina firsat verin. Daha sonra sosyal medyada arastirirsiniz. Watsabi faln yok mu fotusnu goremediniz mi? Bakin ben merak ediyorum ta buradan

Ama hic israr etmedi hergun telefonuma bakmaktan yoruldum icim de kaldi .Ne erkekler var caba sarfeden utangac olsa bu mesaji atmaz di yada ne bileyim .
siz hiçbir adım atmadan karşıdan nasıl bır çaba beklıyorsunuz kı, siz cevap yazmadan adamın sureklı sıze yazması falan tacız olurdu yada yuzsuzluk yanı adam şuan gayet dogru olanı yapmış sizde sürekli telefona bakıyormussunuz ne gerek var belki o adam yarın başka bır kadınla evlenecek pişman olursunuz sans verın ıkınızede, ılıskınız olacak dıyede kımse sızı kınayacak değil sonuçta hayata bır kere gelıyorsunuz

O kisi hayatta olmaz iste sorun burda arkadas dedim ama o kisi benim velim arkadas gibiyiz fakat bu konuda mesafeliyiz .Sanirim onlarinda haberi var budurumdan cunku telimi onlardan baskasi bilmiyor ve bu olaylar oldu olali benden uzak duruyor ki hesap sormayayim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…