Sizce ilk görüşte aşk nedir

Hmmm o zaman üzgünüm ama yapacak pek bir şey kalmıyor.
X kişisinin daha çok çabalamasını, ısrar etmesini bekleyeceğiz.
Kısmet artık.

Ben olsam meraktan deli olurdum :)) bence adini soyadini sorun kendisini tanitmasina firsat verin. Daha sonra sosyal medyada arastirirsiniz. Watsabi faln yok mu fotusnu goremediniz mi? Bakin ben merak ediyorum ta buradan
Hepsi mevcut buldum ve ekli whatsappta face de var ama ekleyemem.

Hmmm o zaman üzgünüm ama yapacak pek bir şey kalmıyor.
X kişisinin daha çok çabalamasını, ısrar etmesini bekleyeceğiz.
Kısmet artık.
İste bu yuzden elim kolum bagli arada mutlaka araci olmali yoksa bu taki birdaha mesaj atana kadar beklemem lazim sanirim atmayacak gibi.

Adami bir tanimaya kalksam butun mahalle duyar burasi cok kucuk bir yer .

cevap yazın numaramı nereden buldunuz diye sohbet oradan yürür gider

İste ben burda ogretmenim dedikodu cikartabilirler.
Anliyorum sizi. Bu durumda sizden ilk adim hic olmasin o zaman. Ben de 4 yil once kasaba gorunumlu bir ilcede calisiyordum ayni okuldan biriyle gorustum. O kadar gizli tutmamiza ragmen duyulmustu. Hem de ilcede hic gorusmemize ragmen. Kucuk yerlerde malesef daha goz onunde olunutor ozellikle meslek ogretmenlikse. Herkes duymustu benimkini. Sonra olmadi, yipratici olmustu sonraki surec.

Evet ilk basta velim duyacak sonra butun koy .Burada hersey duyuluyor kadin erkek herkesin dilinde gezerim. İste araya araci koyulsa daha ciddi olur ozaman duyulmasi pek onemli olmaz ama bir ogretmen olarak mesajina yanit versem adam sevincinden arkadaslarina anasina ,kardesine derken butun ahali duyacak.

Cok kararsizim sizce yakisik alirmi ben ogretmenim bu sekilde karsilik varmem dedigim gibi burasi dedikoduya cok musait biyer.
Öğretmensiniz diye bekar yaşamak zorunda değilsiniz ya bu sizin özel hayatınız kime ne? Herkes gökten zembille düşen adamlarla mı evlenmiş o şehirde. İlla ki bir yerde karşılaşılır beğenilir bu işler böyledir. Siz yarın öğle vakitlerinde cevap atın. Saygı çerçevesinde yazışırsanız kimse hiçbir şeye laf edemez. Eğer gerçekten beğendiyseniz lütfen deneyin kaçırmayın. Yıllar geçer yalnız kalırsanız kimse umursamaz bile ne kadar mutsuz olduğunuzu. Elalem dedikleri bu.

Bu memur falan degil gerci bunun onemi yok benim icin ayni yerde oturuyoruz.

Söz konusu kisi bulundugunuz yerde mi calisiyor. Ogretmen mi o da sizin gibi

Evlenmek istiyorum gercekten ama bu adam ciddi mi neyin nesi kime sorarim yanlis yapmak ta istemiyorum cok canim sıkkın .

İlk görüşte aşk, adı üstünde gördüğün şeye duyulan, nedir, gaz göz boy pos,o beğenme oluyo bence, etkilenme elektrik...ben sevgi iyidir diyenlerdenim, dışım içim iyim kötüm artım eksim her şeyim sevilsin

Ailesi bulundugunuz yerdeyse duyulma ihtimali cok yuksek. Iyi dusunun bence. Ben ogrencilerin diline bile dusmustum. (Lise ogrencileri) cok kotu zamanlar yasamistim. Velilerden surekli imalar, sorular falan cok bunaltmislardi.

Evlenmek istiyorum gercekten ama bu adam ciddi mi neyin nesi kime sorarim yanlis yapmak ta istemiyorum cok canim sıkkın .
Dediğim gibi ılımlı ama saygılı mesafeli konuşmaya çalışın. O kişiye de belirtin eğer niyetinizde ciddi iseniz kimseye söylemeyeceğinize inanıyorum o halde diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…