Sizce ilk görüşte aşk nedir

Ailesi bulundugunuz yerdeyse duyulma ihtimali cok yuksek. Iyi dusunun bence. Ben ogrencilerin diline bile dusmustum. (Lise ogrencileri) cok kotu zamanlar yasamistim. Velilerden surekli imalar, sorular falan cok bunaltmislardi.
İste bunlarda beni bunaltir bu yuzden de korkuyorum birde adam civik ,durust olmayan biri ise yandim taniyacagima tanidigima bin pisman olurum .

Tecrubeme ve yasadiklarima dayanarak soyluyorum ben olsam gorusmezdim. Ailesi orda olmasaydi gorusun derdim.
En iyisi kafam rahat olsun cevap atmiyayim zaten bir hafta oldu umidi kesmistir.Mesaj atmam da sacma olur.Suna uzuluyorum dogru durust yol izlemiyorlar velime soylese o da bana gelse anlatsa bir goruselim derdim isin garibi o da araci olmuyor bende boyle guvenemiyorum .Burasi da herseyi yayan biyer .

İlk görüşte bir insanı beğenebilirsiniz, ya da diyelim ki aşk, tanımadığınız bir insana bu kadar güçlü duygular beslemek ne kadar mantıklı?

Begendim sadece tabiki fiziki olarak huyunu suyunu bilmiyorum ama israr etseydi baska yollar deneseydi firsat vericektim .

İkincisi kadınlardaki bu 'ben hayır diyeyim o ısrar etsin' tavrını yanlış ve kadınlar açısından tehlikeli buluyorum. Eğer birinden hoşlandıysanız tanışmak için adım atın, aksi takdirde erkekler 'Hayır'dan anlamıyor doğal olarak, siz bunu kaçıp kovalanma olarak görüyor olabilirsiniz ama cevabı gerçekten hayır olan kadınların peşini bırakmayan hastalıklı erkekler ortaya çıkıyor. Çünkü 'hayır derse belki demek, belki derse evet anla' düşüncesini yerleştirmiş oluyorsunuz. Eğer beğendiyseniz tanışmak için adım atın, cevap verin, insanlar müneccim değil, sizin istemiyorum'unuzu evet istiyorum diye anlayamazlar

O kadar evlenmek istiyordum begendigim biri cikiyor karsima su yer ve zaman cok yanlis .Keske hersey farkli olsaydi .
Olmama ihtimalini dusunun. Mantikli hareket etmek gerekiyo. Sonunda uzulen biz oluyoruz malesef. Bir de kucuk yerlerde ozellikle olan kadina oluyor. Eger bulundugunuz yerde sozlesmeli calisiyorsaniz yani baska bir yere gitme ihtimaliniz yoksa sakın gorusmeyin

Pesimden kossun anlamin da degil iki mesaja hemen atlayip cevap verilmesi ne kadar dogru karsida ki ne dusunur ilk izlenim onemli .Ben onun attigi mesaji edebiyat yapti diye nitelendirdim cunku ilk goruste asklar 18 li yaslarda olur ama adam 33 yasinda.

O yuzden de kendimi tuttum mesaj atmamak icin sanirim dogru yapmisim.Umarim pisman olmam ve unuturum cabuk .

Aracıya neden bu kadar taktınız anlamadım.
Asıl velinizin aracı olması sizi sıkıntıya düşürür. Yayılabilir.
Adam iki lere msj atmış cevap vermemişsiniz niye ısrar etmiyo diyosunuz daha napsın

Velimin haberinin oldugunu dusunuyorum cunku numarami onlardan aldi baska alabilecegi kisi yok.Once bir bayani araya sokmasi lazim di sevgilim var belki yada utangacim yada korkabilecegimi dusunmeli in mi cin mi kim bu diye.

Sakin bosver olmadigi daha iyi.Ben yaptim oyle bi hata sen yapma.Evlenince anliyorsun farkliliklari.Hem attigi mesajda gariplik vardi zaten
Cekinme de yok adam da mesaji cok tuhaf ne kendini tanitmis ne birsey direk ilk goruste aska inanirmisin asik oldum size .Ben kendim face den resimlerine baktim oraya da mesaj atmis oyle tanidim adami.

Onun dediği zaten yanlış bence de, aşık oldum diye lafa başlanmaz. Ama siz de birini beğendiyseniz cevap verebilmelisiniz, ayrıca tanışmak için de araya birilerini sokmanıza gerek yok, açıkçası ben, benimle tanışmak isteyen kişinin kendisinin adım atmasını isterim, tabii bu benim tercihim. Ayrıca kendinize güvenin, birileri arkanızdan konuşacak olursa kendinizi savunabilmelisiniz, öğretmensiniz, cahil dedikoducu insanlar sizin hayatınızı nasıl yaşayacağınıza karar vermemeli.

Cekinme de yok adam da mesaji cok tuhaf ne kendini tanitmis ne birsey direk ilk goruste aska inanirmisin asik oldum size .Ben kendim face den resimlerine baktim oraya da mesaj atmis oyle tanidim adami.
Olgun bi adam boyle yaklasmazdi zaten benim eski esimde bana cok ergence yaklasmisti boyle tabi o zaman umursamamistim.Bi de 33 yasinda koca adam.Hadi her seyi gectim bence uni mezunu olsun.Davul bile dengi dengine lafi cok dogru bir laf evlenince anliyorsun.

Cok haklisiniz dediklerinizi bende dusunuyorum fakat karsima kimse de cikmiyor cikanlarda hic hosuma gitmiyor.Ama bu adami tanimakta cok sıkıntı verir gibi mesaj atip kendimi kucuk dusurmek gibi olur telefonla araya bilirdi koskoca adam bunlari yapmiyor.Bastan sıkıntı yaptim kendime sonu da boyle biter herzaman mantik diyen ben su sevilmek istegim yuzunden sacma sapan karar vermekten korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…