- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Neyi yakistiramiyolarmis niye numarani vermisler o zaman.Sacmaliga bak ya sanki adamla metres hayati yasadin.Tanidin olmadigina karar verdin o kadar.Noldu peki nerden anladin ickici oldugunu ve takilmk istediginiRezil oldum sana yakistiramadik dediler oyle birini sen daha iyilerini bulabilirsin dediler ben sevgi aclogindan cok istiyormusum gibi gozuktum osin cok ayrintisi var
Niye bana denk geliyor mutlu olmak istemistim cunku cok yalnizdim .
Bu adami sorusturdum bahsettigim kiside en yakin arkadasi onlar soyledi oyle biri oldugunu bana yakistiramamislar ogretmenim ya .Neyi yakistiramiyolarmis niye numarani vermisler o zaman.Sacmaliga bak ya sanki adamla metres hayati yasadin.Tanidin olmadigina karar verdin o kadar.Noldu peki nerden anladin ickici oldugunu ve takilmk istedigini
İnsanlar diyordur simdi bak bak kiminle konusuyormus yazik diye.hepimizin başına gelebilir ne kadar tahminde bulunsak da insanların içini bilemiyoruz
kendinizi sevmekten vazgeçmeyin lütfen
Hic bir zaman cikmadi bu saatten sonrada zor hep inandim bir gun olur diye sma gittikce daha da battim.S Sadecesen2 lütfen üzmeyin kendinizi, denemeden bilemezdiniz ki.. Hepimiz sevmek sevilmek istiyoruz, insanız ve bu doğamızın bi parçası. Bazen iyi insanlar denk geliyor bazen de kötü insanlar.
Bunun da olması gerekiyormuş diye bakın ve pişmanlıkla kendinizi böyle harab etmeyin. Eminim bu kötü tecrübeyi unutturacak düzgün birileri çıkacaktır karşınıza.
İnsanlar diyordur simdi bak bak kiminle konusuyormus yazik diye.
Ee ne var bunda bende yakistiramadim aninda uzaklastim deseydin.Zaten o mesaj atti merak ettin cvp verdin nolcak yani.Kendine gel canim.Herkes kendisine baksinBu adami sorusturdum bahsettigim kiside en yakin arkadasi onlar soyledi oyle biri oldugunu bana yakistiramamislar ogretmenim ya .
ilk goruste ask tabiki benim esime.duydugum ask degil cunku ben zamanla.asik oldum ve asla vazgecemem ondanBana bir konuda yardim etme amaciyla arkadasim birini cagirdi ertesi gun bu kisiden bana mesaj geldi telefonu mu tanidiklardan almis tabi nerden aldigini hala bilmiyorum mesaj soyle ;kusurabakmayin rahatsiz ediyorum fakat size ilk goruste asik oldum .Tabi ben cevap vermedim cunku bulundugum yerde gorev itibari ile yanlis durumlara dusebilirim cunku insanlar bana yardim amaciyla gelmis ve ben iclerinden bu sahisin boyle bir mesajina nasil yanit verebilirim bilemedim cevap versem uzaticak kim oldugunu,nasil bir insan oldugunu bilmiyorum ustelik 30 lu yaslarda birinin bu sekilde bir girisim degilde araya bir tanidik koymasi daha iyi olmazmiydi neyse bu kisi bir kac gun sonra bir daha mesaj atiyor cevap vermeyecekmisin diye bir hafta oldu cevap vermedim gene dogru mu yapiyorum yanlis mi bilemedim ? Simdi o da sustu zaten iki mesaj attim hemen atladi denilsin de istemedim arti ilk goruste asik olsaydi kosmasi gerekmezmiydi ?
Oylede yaptim ama nasil boyle salakca ise kalkistim nasil.Ee ne var bunda bende yakistiramadim aninda uzaklastim deseydin.Zaten o mesaj atti merak ettin cvp verdin nolcak yani.Kendine gel canim.Herkes kendisine baksin
Numara kimden almis veren kisiye de kizmak lazim aslinda.Boyle birisine niye vermisOylede yaptim ama nasil boyle salakca ise kalkistim nasil.
Hic bir zaman cikmadi bu saatten sonrada zor hep inandim bir gun olur diye sma gittikce daha da battim.
Bu da gecer mi ben toparlarmiyim cok zoruma gidiyor hersey kimseyle tanisamiyorum tanismak istedigim de de elime yuzume bulssiyor .Cok dedikodu yapacak cok hataya dusmemeliydim hic cevap atmamaki yada kimseye duyurmadan bitirmeliydim.desinler
bu onların ne kadar dedikoducu olduğunu gösterir
Dusunsene hayallerle mesaj atiyorsun yeri geliyor benim de bir yuvam olacak belki diyorsun ama senin icin dusunulene bak kimse saf temiz degilmis ya paranda gozu olur yada baska seyde serserisi gelir bulur iyiki bir iki gun surdu bu ya yuzyuze gorusseydim.Şuan çok üzgün olduğunuz için herşey çok umutsuz gibi görünebilir size ama öyle olmadığını bilin lütfen.
İnsanlar bizi yarı yolda bırakabilir, hayal kırıklığına uğratabilir ama biz herzaman kendimizi kucaklayacak cesareti göstermeliyiz. Kendinize sırtınızı dönmeyin, yaşanması gerekiyormuş diye bakın olaya, biraz rahatlatın kendinizi..
Dusunsene hayallerle mesaj atiyorsun yeri geliyor benim de bir yuvam olacak belki diyorsun ama senin icin dusunulene bak kimse saf temiz degilmis ya paranda gozu olur yada baska seyde serserisi gelir bulur iyiki bir iki gun surdu bu ya yuzyuze gorusseydim.
Sagol inan cok istiyorum gitmek buradan tayinim ciksin istiyorum burada kalinmaz omrumu bitirdi bu yer malesef koskoca bir yil daha buradayim yaslandim sanki cok yiprandim kendi evime gitmek ailemin yaninda olmak orada gitmek istiyorum isime yapayalnizim buralardaHayal kırıklığını çok iyi anlıyorum gerçekten. Ama kendini suçlama nasıl böyle bir hata yaptım diye..
insansın sonuçta demekki sevme sevilme ihtiyacın ağır bastı ve gayet güzel duygularla birşey yapmışsın bunda hiç kötü bişey yokki.. Hiçbirimiz dört dörtlük değiliz ki hepimiz böyle insanlarla karşılaşıyoruz sonuçta. Dedikodunu yapan insanların da emin ol ne tecrübeleri olmuştur da sen bilmiyorsundur. O yüzden kendine güven, sakin ol, toparlanacaksın zamanla. Bunun için de kendine yüklenmekten vazgeçmelisin.. Kendine karşı biraz anlayışlı ve şefkatli olmaya çalış.
Sagol inan cok istiyorum gitmek buradan tayinim ciksin istiyorum burada kalinmaz omrumu bitirdi bu yer malesef koskoca bir yil daha buradayim yaslandim sanki cok yiprandim kendi evime gitmek ailemin yaninda olmak orada gitmek istiyorum isime yapayalnizim buralarda
dogru yapıyorsun sakın sakın sakın cevap verme.Bana bir konuda yardim etme amaciyla arkadasim birini cagirdi ertesi gun bu kisiden bana mesaj geldi telefonu mu tanidiklardan almis tabi nerden aldigini hala bilmiyorum mesaj soyle ;kusurabakmayin rahatsiz ediyorum fakat size ilk goruste asik oldum .Tabi ben cevap vermedim cunku bulundugum yerde gorev itibari ile yanlis durumlara dusebilirim cunku insanlar bana yardim amaciyla gelmis ve ben iclerinden bu sahisin boyle bir mesajina nasil yanit verebilirim bilemedim cevap versem uzaticak kim oldugunu,nasil bir insan oldugunu bilmiyorum ustelik 30 lu yaslarda birinin bu sekilde bir girisim degilde araya bir tanidik koymasi daha iyi olmazmiydi neyse bu kisi bir kac gun sonra bir daha mesaj atiyor cevap vermeyecekmisin diye bir hafta oldu cevap vermedim gene dogru mu yapiyorum yanlis mi bilemedim ? Simdi o da sustu zaten iki mesaj attim hemen atladi denilsin de istemedim arti ilk goruste asik olsaydi kosmasi gerekmezmiydi ?
Verdim ve hayatimin hatasini yaptim.dogru yapıyorsun sakın sakın sakın cevap verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?