Sizce ilk görüşte aşk nedir

Huyunu bile bilmedigim birine ne yazabilirim ki tanimak cesaret ister bilmedigim bir yola giriyor gibiyim .

Anliyorum seni bende suan o durumdayim karsima cikanlardan hoslanmadim bi tanesi hosuma gitti onu da mantigim kabul etmedi ama uzun bi sure aklimdaydi.Aslinda ogretmenlerin kismeti cok olur ama kucuk bi yerdesiniz bi de yeni atanmissiniz daha bekleyin bence.Adamin yaklayis sekli ofsayt zaten.

Bence zamana bırakın,ortam sizin harekete gecmeniz icin uygun değil,üstelik adamın karakteri de belli değil,daha iyileri çıkabilir,hemen ilk iltifatta yelkenleri suya indirmeyin....

Yoo mesaja bakiyorum bende oyle dusunuyorum ama fotograflari adamin gayet efendi gibi gorunuyor .

Görünüş bazen yanıltıcı olabiliyor ama bir bakmak isterseniz bir gün oturup bir yerde muhabbet edin, konuşma stilinden, davranışlarından anlaşılır zaten.

Yani hadi diyelim karsina cikmaya cok cekindi ama mesajda da insan merhaba x hanim ben su velinizin yakiniyim veliniz oldugu icin vereceginiz tepkiden cekindigimizden ben kendim yazmak istedim mumkun olursa sizinle tanismak isterim gibi mesela mesaj olabilirdi.Bu bile bana gore degilde neyse.Yani dann diye ben sana asik oldum akli havada gibi

Hiç cvp vermemen hiç oralı olmadığını gösterir yalnız.Nezaketen bir cvp verebilirsin aslında.Niyetine göre davranırsın Sen hoşlandın mı bu adamdan?Yani görünüşünden falan.

ben ilk görüşte aşk diye bir şeyin olduğuna inanmıyorum. olay tamamen görsellikten ibaret bence hayranlık, beğenme tamam ama aşk değil. adamınki de hoşlanma ama daha iyi cümleler kursaymış keşke.

E
ben ilk görüşte aşk diye bir şeyin olduğuna inanmıyorum. olay tamamen görsellikten ibaret bence hayranlık, beğenme tamam ama aşk değil. adamınki de hoşlanma ama daha iyi cümleler kursaymış keşke.
Evet mesaja girisi yanlis kimsin belki tanimadim seni numarasi bile kayitli degil.Direk kusurabakma ragatsiz ettim diyip ilani ask etmis. Sanki her kiza soyluyormus gibi bir his uyandirdi etkileme sanati yapmis gibi.

Bencede gorsellik fizigimi begendi.Ergence degil mi hatrketi.

Evet haklisiniz bir kerede duzgun biri ciksa .Yaklasimi agir ,efendi ,mantikli olsa iste bu diyecegim.

Yasinin adami olmali yani sanki capkin gibi nereye ceksen elinde kaliyor.En iyisini yapmisim ozaman mesaj atmamakla.

ben ilk görüşte aşka değil de şuna inanıyorum. bir insanlar karşılaştığınızda bu insan benim hayatımda bir yerde olacak gibi garip bir enerji...

öte taraftan beyefendinin mesajı samimi gelmedi.
deseydi ki sizinle bir konu ile ilgili görüşmek istiyorum sakıncası yoksa buluşalım yada telefonda konuşalım deyip birbirimiz tanısak deseydi samimiyetine inanırdım. ilk görüşte aşık olduysa da tanışınca söyleyebilirdi bunu. karakter olarak olgun biri değildir belki de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…