- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.607
- 598
- Konu Sahibi Sesszpanda
-
Merhaba 6 aylık evliyim hammileyim
ben masa başı işteyim o ayakta çalışıyor .İşten ayrılamıyorum yeni araba aldık diye en azından 3 ay daha çalışayım diyorum ama çok zorlanıyorum sizce napmalıyım işten çıksam bencillik mi etmiş olurum ?
Siz eşinize kıyamıyorsunuz ama eşiniz size çok güzel kıyıyor üstelik siz 6 aylık hamile iken.. sizi başka hanımlarla karşlaştırıyor ev işleri için. E o zaman Kendi de errkekkk (!) olsaymış da çok kazansaymış.. böylece karısı çalışmak zorunda kalmazdı, ev işleri de yetişirdi.. ay bu adamlar beni deli ediyorlar
Bu hiç adil değil. Bu tempoda zaten anca 7. aya kadar çalışabilirsin. Eşine fazlasiyla yüz verdigini düşünüyorum. Sonuçta onun ayakta çalışma sebebi sen degilsin. Insan oturarak çalışarak da yoruluyor zira bedenimiz oturmaya elverisli degil kuyruksokumu diye bisey var ya :) oturmak icin dizayn edilmiş olsak olmazdı yani. Üstelik hamilesin. O senin kosturmani görüp de niye sana kiyamamazlik etmio hic? Ustune bi de şusu eksik busu eksik diyor. Fazla simarmis eşin.sabah 8 akşam 6 bi saatte yol 7 de evde oluyorum sabah 6,30 da kalkıyorum
Evet zekasiz bi erkek. Kıyasa bak. Ablamı alaydin de o zaman. Insani delirtiolar ya zorla.İnanın yaşadığım yer bunu kaldırmıyor evine gelen herşeyine laf eder yeri geliyo eşim bile sonra özür diliyo o zmn çalışmayan kadınlşa evlenseydin diyorum bana sağı solu diyor ablanda çalışıyo evi düzenli vs ama ablam 5 saat çalışıyo eve errken geliyo ayrıca hamile de değil
Ne yapalım peki güzel kardeşim afedersin evi b*k mu götürsün yemek mi yemeyelim temizlik mi yapmayalım olmuyo işte en başta kendim rahatsız oluyorum kirden .Evi çevirmek ayrı bi olay tamam muhteşem olmasam da yapmaya çalışıyorum kendime ait bi zamanım kalmıyo inanın
Ben cidden anlamiyorum acaba ben mi cok kotu biriyim?akşam geliyorlarevet aileler yakın aileler yardımcı oluyor sorun yo kşükür iki tarafta ama işte ikinci üçüncü halkalar
Bence işten ayrılarak kendinize kötülük etmiş olursunuz. Evliliğinizin günün birinde bitmeyeceğinin garantisi yok.Merhaba 6 aylık evliyim hammileyim hem iş hem ev çok zor oluyor eşim anlayışlı biridir ama bilirsiniz erkekler ev işinden ne kadar anlayıp yardımcı olabilir ki? Eşime normalde öğle yemeğini de evden yaparım dışardan alıyor çok harcamamak için yalnız şuan evde yemeği bile zor yapıyorum.Bana yardımcı oluyor ama bişeyi eksik olunca da söylüyor ne yapayım yetişemiyorum diyorum ben ctesi bile işteyim bi pazarım var oda temizlikle gidiyo sanki hep hamilellik arkasına saklanıyormuşum gibi hissediyorum kendimi .Sabah aynı saatte işe gidiyoruz akşam geliyorum yemekti çamaşırdı durmuyorum yardım istesem ediyor istemesem kalkmıyor oda yorgun diye kıyamıyorum benden daha zor işi ben masa başı işteyim o ayakta çalışıyor .İşten ayrılamıyorum yeni araba aldık diye en azından 3 ay daha çalışayım diyorum ama çok zorlanıyorum sizce napmalıyım işten çıksam bencillik mi etmiş olurum ?
İşten ayrılınca eve 2. Bi maaş girmeyecek ,bence işten ayrılmadan 15 de bir yardımcı alın bu daha mantiklizaten doğuma yakın ayrılacam mecburen idare edeyim dedim ama edemiyorumoturamıyorum bile
Aaaa en sık yapılanı unutmuşum. 4. seçenek Türk tipi ayıp, bayil, küs, basın agrisin vs vsHamile olduğunuz için yumuşatarak yazacağım. Eşiniz(?) hangi yörenin şehzadesi?
Şimdi evi yapmazsa yarın çocuğa da bakmaz.
Şu seçeneklerden hangisi sana uyarsa uygula
1. İşten ayrıl, maddi olarak kocanın eline bak, az yorulursun ama bu adam bir rimel alacak olsan onun lafını eder gibi geldi.
2. Esin ikinci bir işte çalışsın, eve temizlikçi tutsun
3. Ya da eşinle işleri bolusun. Sen kocisine kıyamıyorsun ama o sana çatır çatır kiyiyor. Yaptığı iş kötüyse kötü. Zamanla öğrenir daha iyisini yapmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?