- Emoji Skoru
- 1.314
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Kızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum, fikirlerinize ihtiyacım var. İş yerinde aynı yerde çalıştığımız birisi var 38 yaşında 2 çocuğu var. Bu kadınla ben arkadaş olmaya başladık, yemeğe falan gidiyorduk. Ama bana sürekli işte şaka arasında, ilk iş günü zaten topuklu ayakkabı giymeme birden biz burda çok koşturuyoruz spor ayakkabıyla gel falan dedi. Ben de benim spor ayakkabım yok topukluyla rahatım dedim. Bizim yaptığımız iş masa başı. Sonra işte laf arasında şaka yollu, sen ilerde çocuğun olunca görücem böyle süslü olabilecek misin, tarzı ya da bu lisede sen de çalışa çalışa şuanki halinden eser kalmaz tarzı yorumlar falan yapıyordu. Ama böyle de evine çağırıyor, yakın olmak da istiyor gibi. Ama sürekli kendini anlatan birisi, yani hep onun hayatı , çocuğu vs anlatıyor. Sonra işte başkalarının benim hakkımda senin iyiliğin başlığı altında bana yetiştirdi ve ben de artık bana söylememesini de söyledim. Bana cahillik mutluluk mu demek istiyorsun tarzında bir yorumda bulundu. En son yine bir konu açıldı, bana hep işte senin iyiliğin için, seni kardeşim olarak görüyorum işte sana kendimi açtım tarzında olduğu için tam mesafe koyamadım. En son bana sen dışarıdan hoppa görünüyorsun, erkekler seni ciddi ilişki düşündüğünü düşünmezler, birileriyle tanıştırıp evlilik yapsan daha az üzülürsün tarzında laf söyledi. Ben de ne demek istiyorsun falan diye çıkıştım yok ben senin iyiliğin için dedim, sen daha dişil bir kadınsın ben de erkek gibiyim mesela falan dedi. Yani o zamandan sonra mesafe koydum buna da sinirlenip bir gün,ben seninle yakın olduğumu düşünüyordum falan diye çıkıştı ben de bana kimse müdahale edemez. Sınırını aşamaz dedim işte . Sonra mesafe koydum sizce bu kişinin yaptığı normal mi ? Ya da neden böyle davranıyor?