• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce iyi biri mi yanılıyorum

Böyle insanlar insanın dengesini bozar siz de farkındasınız bir sorun olduğunun konuşmaları gerçekten bir garip her şeyi söyleyip sonra iyiliğin için derler ama o sırada bütün sınırları aşıp sana çoktan saygısızlık yapmışlardır sen de iyi niyetinden ses edemezsin kendini sorgularsın benim kuzenim böyleydi bana karşı bütün sınırları aşıp sonra ben senin kuzeninim en iyi iyiliğini ben düşünürüm derdi hayatımdan çıkardım artık hiç gerilmiyorum canım sıkılmıyor acaba ne demek istedi diye kendimi sorgulamıyorum siz doğru olanı yapmışsınız
Evet tam da sizin dediğiniz gibi, sizi de arada bırakıyor. Teşekkür ederim. Siz de çok iyi yapmışsınız

Evet tam da sizin dediğiniz gibi, sizi de arada bırakıyor. Teşekkür ederim. Siz de çok iyi yapmışsınız
Öyle vallahi artık hayatımda böyle pasif agresif davranışlara gerek yok beni arada bırakan canımı sıkan her şeyi çıkarıyorum hayatımdan iyi niyet böyle bir şey değil iyi niyet insana iyi hissettirir evet dost bazen acı söylemeli ama böyle giyimden kuşamdan bu şekilde yaftalarla olmaz siz zaten yapmanız gerekeni yapmışsınız ben de teşekkür ederim

Hoppa ne demek ya, bunu diyen biri nasıl iyi niyetli olabilir?
Iyiliğini düşünüyorum ayakları, düşünme kardeşim, sen kendini düşün, haddini bil her şeyden önce.

Çok haklısınız, kendine bakmadan bana laf söylüyor

Çok haklısınız, kendine bakmadan bana laf söylüyor

iş yerındekiler ailemiz değil konuşmalarında bi sınırı olmalı çizginizi çekin nerde durması gerektıgını bılsın

Son düzenleme:
Valla nette görüyorum bazen iş yerinde orta yaştaki kadınların genç kadın iş arkadaşı nefreti diye. Bazen hak veriyorum. Öyle gözüküyor. Asla iyiliğini falan düşünmüyor. Kendinden uzaklaştır ve gerekirse ağzının payını ver. Sana yanaşamasın.

Valla nette görüyorum bazen iş yerinde orta yaştaki kadınların genç kadın iş arkadaşı nefreti diye. Bazen hak veriyorum. Öyle gözüküyor. Asla iyiliğini falan düşünmüyor. Kendinden uzaklaştır ve gerekirse ağzının payını ver. Sana yanaşamasın.
Evet gerçekten sevmiyorlar.

İyilik kisvesi altında zaten bunları yaptı sonra dedim kendime bu kadın iyi niyetli değil dedim.

Kötü niyetli olduğuna herkesle hemfikirim bir şey daha söyleyeceğim.

Gerçekten iyi niyetli olup muhabbeti sıktığı için de uzaklaşmış olabilirdiniz. Ne bu sürekli yok yakınız sanıyordum bilmem ne. Sözleşme mi imzaladınız senle yakın arkadaş olacağım mesafeli olmayacağım diye ? Bunun pazarlığı olmaz. Gerçekten sıkıntısız bir tip olsa insanlarla hani benle yakın olacaktın diye pazarlık yapmak zorunda kalmazdı zaten. gerçek bir yakınlık doğalında gelişir.

Kötü niyetli olduğuna herkesle hemfikirim bir şey daha söyleyeceğim.

Gerçekten iyi niyetli olup muhabbeti sıktığı için de uzaklaşmış olabilirdiniz. Ne bu sürekli yok yakınız sanıyordum bilmem ne. Sözleşme mi imzaladınız senle yakın arkadaş olacağım mesafeli olmayacağım diye ? Bunun pazarlığı olmaz. Gerçekten sıkıntısız bir tip olsa insanlarla hani benle yakın olacaktın diye pazarlık yapmak zorunda kalmazdı zaten. gerçek bir yakınlık doğalında gelişir.
O cevabı da şöyle veriyor bunu neden dedim, ne demek mesela bu deyince işte yakınız sandım diyor. Ya da dedikodularımı bana söyleme dedim ben seni korumak adına söyliyorum, şu kişilerin yanında konuşma dedikoducular diyor

O cevabı da şöyle veriyor bunu neden dedim, ne demek mesela bu deyince işte yakınız sandım diyor. Ya da dedikodularımı bana söyleme dedim ben seni korumak adına söyliyorum, şu kişilerin yanında konuşma dedikoducular diyor
Üff sizi korumak ona mı düşmüş. Koruma adı altında yönetmek istiyor işte.

Önceki konularınızı bilmiyorum ama bir de galiba bir etek boyu şikayeti olmuş suçluyu uzakta aramayın bence.

Üff sizi korumak ona mı düşmüş. Koruma adı altında yönetmek istiyor işte.

Önceki konularınızı bilmiyorum ama bir de galiba bir etek boyu şikayeti olmuş suçluyu uzakta aramayın bence.
Haklısınız bundan sonra daha dikkat edeceğim zaten iş yerinde mesafeliydim. Şimdi bu kadın da böyle çıktı. Artık insan tanımak istemiyorum pek. İyi niyet altında her şeyi söylerim deyip içlerindeki hasetliği boşaltıyorlar. Bu yaşıma kadar geldim, ama kimseye kıskançlık haset duymadım. Ya da güzel giyinen kendine bakan kadınlara hep imrendim. Haset vb ben de olmayınca başka insanlarda olunca şaşırıyorum.

Güveninizi sağlayıp arkadan vuracak tipi var.Fitne fesat peşinde.Bence uzak durun, arkadaşlık bu değil.

Haset, mutsuz insan radarı zırıl zırıl ötüyor. Mecburen yüz yüze geleceksin selamını al selamını ver dahasından uzak dur. Buram buram kıskançlık, huzursuzluk kokuyor. İster ki o da özgür olsun, o da topuklularla şıkır şıkır gezsin; o öyle değilse herkes onun gibi olmalı, kendinden başkasına tahammül edemez, onun yaşadığı hayat dışındaki her türlü hayat, imaj ve duruş ona çekilmez gelir. Kendi mutsuzsa başkaları da mutsuz olsun ister. Yazık. Enerji vampiridir böyle insanlar.
Kesinlikle katılıyorum, çok köhne bir düşünce sistemi işte.

İş yerindeki 40 yaş ablalardan koşarak uzaklaşmayı öğrendim

Back
X