• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce iyi biri mi yanılıyorum

Durduk yere bir yere giderken bana sen oyun mu oynuyorsun dedi ne alaka dedim. İşte yalnızım diyorsun ama geziyorsun dedi

Yüzünüze yüzünüze hoppa demiş. Asla iyi niyetli bir kadın değil. Mesafeyi koyun hatta buz gibi olun. Bir daha böyle densizlik ederse de uyarın. Terbiyesizlik ediyor size. Ayrıca çocuk sahibi olup topuklu giyen pek çok kadın var. Tercihler üzerinden size giydirmesi de çok sinir bozucu

İşte bu tip insanları gördükçe kimseyle arkadaş olmak istemiyorum.

Yüzünüze yüzünüze hoppa demiş. Asla iyi niyetli bir kadın değil. Mesafeyi koyun hatta buz gibi olun. Bir daha böyle densizlik ederse de uyarın. Terbiyesizlik ediyor size. Ayrıca çocuk sahibi olup topuklu giyen pek çok kadın var. Tercihler üzerinden size giydirmesi de çok sinir bozucu
İşte ben buna zaten karşı çıktım ne diyorsun tarzında ben o kötü niyetli söylemedim, sen dışardan neşeli dişil duruyorsun ben de erkek gibiyim mesela. Senin için iyiliğin için dedim, seni koruma güdüsüne girdim dedi. Ama sonra söylediği cümleleri düşününce aslında iyi niyetli olmadığını anladım. İşte bunları yaparken iyilik kisvesi sen daha gençsin abla tarzı gör felan diye bana yedirmeye çalışıyor

İşte ben buna zaten karşı çıktım ne diyorsun tarzında ben o kötü niyetli söylemedim, sen dışardan neşeli dişil duruyorsun ben de erkek gibiyim mesela. Senin için iyiliğin için dedim, seni koruma güdüsüne girdim dedi. Ama sonra söylediği cümleleri düşününce aslında iyi niyetli olmadığını anladım. İşte bunları yaparken iyilik kisvesi sen daha gençsin abla tarzı gör felan diye bana yedirmeye çalışıyor
İyi niyetli bir uyarı değil bu. Kalkıp ben kötü niyetliyim diyecek değil. İyi niyetli gibi söylenen kötü cümleler bunlar.
Bir arkadaşım hakkında kötü bir şey duyarsam kalkıp ona söylemek yerine söyleyeni haşlarım. Ne münasebet ya.

Evet öyle ben de ilk başta fark etmiyordum şaka yollu birden böyle söylüyordu. İş yerinde bir arkadaşım azıcık x'e benze, biraz kibar ol , erkek çocuğu gibisin dedi buna. Bu da x de meslek lisesinde uzun süre çalışsın görürüm dedi. Ben de zaten benim geldiğim yer erkek ortaokuluydu dedim. İşte böyle laf arasında laf sokma , sonra şaka yaptım demeler. İnsanlar senin hakkında soğuk olduğunu düşünüyor deyip beni kendince yönlendirmeye çalışması. Ben zaten beni herkes sevmek zorunda değilim ya da herkese sıcak davranmak zorunda değilim diyorum. İnsanlar senin hakkında farklı düşünürler, ben senin iyiliğini istiyorum tarzında cümleler. Ya da işte böyle süsleniyorsun ama iyi birini bulursun inşalah diye şaka yapmalar.
Çok çok tehlikeli bir kadın bence ve özür dileyerek söylüyorum sizi hafif meşrep biri olarak görüyor kendi küçük aklınca, görmese bile hasetliğinden yapıyor bariz belli, siz yumuşak yüzlü davrandıkça özellikle bu konuda aynı ortamdaki diğer insanlara da bunu dikte eder dikkatli olun, bu konuların şakası yapılmaz iması bile yapılmaz, bir daha böyle bir saldırıyla karşılaşırsanız çok ciddi ve sert tepki verin bence yerini haddini bilsin terbiyesiz kadın.

Çok çok tehlikeli bir kadın bence ve özür dileyerek söylüyorum sizi hafif meşrep biri olarak görüyor kendi küçük aklınca, görmese bile hasetliğinden yapıyor bariz belli, siz yumuşak yüzlü davrandıkça özellikle bu konuda aynı ortamdaki diğer insanlara da bunu dikte eder dikkatli olun, bu konuların şakası yapılmaz iması bile yapılmaz, bir daha böyle bir saldırıyla karşılaşırsanız çok ciddi ve sert tepki verin bence yerini haddini bilsin terbiyesiz kadın.
Ben de direk birisi söylese aslında yolarım çok iyi yaklaşıp laf sokuyor, yardım ediyor ablan gibiyim diye yaklaşıyor laf söylüyor. Sonra birden evlilik konusu açınca bu tarz bir yorumda bulunuyor. Diğer türlü bana kimse şimdiye kadar bu ima da bulunmadı. Tamam neşelisin, dişil enerjin yüksek dediler ama bu kadın gibi söyleyen olmadı. Ben de dedim kapalı kızlara bile cinsellik için yaklaşıyorlar bunun erkek zihniyetiyle alakası var dedim. Şuan zaten çok mesafe koydum o yaklaşmaya çalışıyor ama artık mesafeliyim

Ben de direk birisi söylese aslında yolarım çok iyi yaklaşıp laf sokuyor, yardım ediyor ablan gibiyim diye yaklaşıyor laf söylüyor. Sonra birden evlilik konusu açınca bu tarz bir yorumda bulunuyor. Diğer türlü bana kimse şimdiye kadar bu ima da bulunmadı. Tamam neşelisin, dişil enerjin yüksek dediler ama bu kadın gibi söyleyen olmadı. Ben de dedim kapalı kızlara bile cinsellik için yaklaşıyorlar bunun erkek zihniyetiyle alakası var dedim. Şuan zaten çok mesafe koydum o yaklaşmaya çalışıyor ama artık mesafeliyim
Ne kadar güzel bir şey neşeli ve kadınsı olmanız, bunu kusur gibi lanse etmesi çok rahatsız edici ya ben şakayla karışık olsa da geçerdim içinden muhtemelen,
bu arada bu anlattığınız kişi benim kv çok benziyor :) şakayla karışık söylemediğini bırakmazdı bana nişanlıyken falan, mesafe koydum olmadı engelledim olmadı açık açık konuştum olmadı
en son aynı onun davrandığı gibi davranmaya başladım şaka adı altında bütün kötülüğünü öyle bir vurdum ki suratına kahkahalar eşliğinde, neye uğradığını şaşırdı ve bir anda kesildi bu şakalar ne hikmetse :)

Ne kadar güzel bir şey neşeli ve kadınsı olmanız, bunu kusur gibi lanse etmesi çok rahatsız edici ya ben şakayla karışık olsa da geçerdim içinden muhtemelen,
bu arada bu anlattığınız kişi benim kv çok benziyor :) şakayla karışık söylemediğini bırakmazdı bana nişanlıyken falan, mesafe koydum olmadı engelledim olmadı açık açık konuştum olmadı
en son aynı onun davrandığı gibi davranmaya başladım şaka adı altında bütün kötülüğünü öyle bir vurdum ki suratına kahkahalar eşliğinde, neye uğradığını şaşırdı ve bir anda kesildi bu şakalar ne hikmetse :)
Evet çok garip bir iletişim tipleri var, mesafe koymanıza da dayanamıyorlar. Ben de ona sen de erkek gibisin biraz benden öğren dedim ama onun gibi değilim asla.

Densız konusmalar.
Ona ne?
Herkesın bır yaşayış tarzı var.
Kimse kımsenın hayatına müdahale etme hakkını nerden buluyor?

Sizin etek boyunu müdüriyete bildiren de bu kadın olabilir. Dikkatli olun.
Olabilir artık güvenmiyorum kimseye beni uyaran müdür yardımcısı kadına da çok iyi davranıyor arkasından soğuk şöyle böyle deyip, kadına benim yaptığım kahveyi veriyor manyak

Densız konusmalar.
Ona ne?
Herkesın bır yaşayış tarzı var.
Kimse kımsenın hayatına müdahale etme hakkını nerden buluyor?
İşte geldiğimde bana çok iyi davranıyordu, yardım ediyor seninle yakın olmak istiyorum kisvesi altında arada bunlar söyleyip duruyor. Ben de soğuk yapınca kendisi işte biz yakın sanıyorduk kendimi diyor.

Evet aslında birden çok yakın davranıp, yardım eden ya da alttan şaka altında laf sokan insanlara dikkat etmek gerekiyor. İlk süslülüğüme bakıp şaka yapıp ilerledi. Çünkü yakın olduğu için kendinde söyleme hakkı bulundu.

Herkes ogretmenler odasindayken sey desene “EVET ARKADASLAR AYSE HOCA DİYOR Kİ SİZ BENİM DEDİKODUMU YAPİP BANA ZENGİN KOCA ARAYAN HOPPA KADİN DİYORMUSSUNUZ. KİMDİR BU?” insanlar yuzlesmekten korktugu icin ihale ayseye kalir 😈😈

Herkes ogretmenler odasindayken sey desene “EVET ARKADASLAR AYSE HOCA DİYOR Kİ SİZ BENİM DEDİKODUMU YAPİP BANA ZENGİN KOCA ARAYAN HOPPA KADİN DİYORMUSSUNUZ. KİMDİR BU?” insanlar yuzlesmekten korktugu icin ihale ayseye kalir 😈😈
Hoppayı kendisi diyor yani dişilsin anlamında dedim diyor sonra.

Kızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum, fikirlerinize ihtiyacım var. İş yerinde aynı yerde çalıştığımız birisi var 38 yaşında 2 çocuğu var. Bu kadınla ben arkadaş olmaya başladık, yemeğe falan gidiyorduk. Ama bana sürekli işte şaka arasında, ilk iş günü zaten topuklu ayakkabı giymeme birden biz burda çok koşturuyoruz spor ayakkabıyla gel falan dedi. Ben de benim spor ayakkabım yok topukluyla rahatım dedim. Bizim yaptığımız iş masa başı. Sonra işte laf arasında şaka yollu, sen ilerde çocuğun olunca görücem böyle süslü olabilecek misin, tarzı ya da bu lisede sen de çalışa çalışa şuanki halinden eser kalmaz tarzı yorumlar falan yapıyordu. Ama böyle de evine çağırıyor, yakın olmak da istiyor gibi. Ama sürekli kendini anlatan birisi, yani hep onun hayatı , çocuğu vs anlatıyor. Sonra işte başkalarının benim hakkımda senin iyiliğin başlığı altında bana yetiştirdi ve ben de artık bana söylememesini de söyledim. Bana cahillik mutluluk mu demek istiyorsun tarzında bir yorumda bulundu. En son yine bir konu açıldı, bana hep işte senin iyiliğin için, seni kardeşim olarak görüyorum işte sana kendimi açtım tarzında olduğu için tam mesafe koyamadım. En son bana sen dışarıdan hoppa görünüyorsun, erkekler seni ciddi ilişki düşündüğünü düşünmezler, birileriyle tanıştırıp evlilik yapsan daha az üzülürsün tarzında laf söyledi. Ben de ne demek istiyorsun falan diye çıkıştım yok ben senin iyiliğin için dedim, sen daha dişil bir kadınsın ben de erkek gibiyim mesela falan dedi. Yani o zamandan sonra mesafe koydum buna da sinirlenip bir gün,ben seninle yakın olduğumu düşünüyordum falan diye çıkıştı ben de bana kimse müdahale edemez. Sınırını aşamaz dedim işte . Sonra mesafe koydum sizce bu kişinin yaptığı normal mi ? Ya da neden böyle davranıyor?
Böyle insanlar insanın dengesini bozar siz de farkındasınız bir sorun olduğunun konuşmaları gerçekten bir garip her şeyi söyleyip sonra iyiliğin için derler ama o sırada bütün sınırları aşıp sana çoktan saygısızlık yapmışlardır sen de iyi niyetinden ses edemezsin kendini sorgularsın benim kuzenim böyleydi bana karşı bütün sınırları aşıp sonra ben senin kuzeninim en iyi iyiliğini ben düşünürüm derdi hayatımdan çıkardım artık hiç gerilmiyorum canım sıkılmıyor acaba ne demek istedi diye kendimi sorgulamıyorum siz doğru olanı yapmışsınız

Back
X