• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce iyi mi yaptım kötü mü?

Eğer sizin çocuğunuz yoksa hiçbir zaman kabul etmeyin çocuklu insanları. Çünkü evlat sahibi olmadığınız için adamın gözünde neden evladından sonra geldiğinizi ve asla önceliği olamayacağınızı anlamanız zor.
Anladım haklısınız. Cocuk konusunda empatik değilim olamam da kendimin olmadan

Eğer sizin çocuğunuz yoksa hiçbir zaman kabul etmeyin çocuklu insanları. Çünkü evlat sahibi olmadığınız için adamın gözünde neden evladından sonra geldiğinizi ve asla önceliği olamayacağınızı anlamanız zor.
Birde herkes başkasını cocugunu sevemeyebilir. Mesela ben kabullenmem çünkü hakka girerim diye korkarım.

Soyle düşünelim
Adam öyle vasat ki hiçbir Türk kizi bunu istemeyince çareyi yabancıya gitmekte buldu🤣🤣
Zaten oyle oluyor. Yetersiz tipler gidip elin kiziyla evcilik oynamaya kalkiyor. E o kizlar da bizim sunepelerin sacma sapan egolariyla mi ugrasacaklardi? Sonuc ayni, degismez. Mutlak ayrilik er ya da gec. 1 taraf vazgecer. Kim yabanci esiyle yaslanabilmis ki..?

Bizi begenmeyip yabanci ile evlenen erkeklere de ayri gicigim zaten.🙂🙂

ben de tc erkeklerine bakan misss gibi slav kadınlarına gıcığım, biri de annem. o kadar erkek varken hem kel hem fodul türk erkeğine mi kaldınız diye sarsmak istiyorum hepsini:KK70:

Yok bir kadın için diyorum ben 32 yim kaça kadar cocuklu adamları kabul etmemeliyim sizce

Ne tuhaf düşünceleriniz var, kadınlar boşanınca güçlü oluyor da erkekler boşanınca neden kötü oluyor ? Şunu unutmayın istisnai haller dışında kimse mutlu olduğu yuvayı bile isteye yıkmaz, bu önyargılardan kurtulun. Konu sevgi olunca, kafalar uyuşunca bu yargıların hepsi boş, iki çocuklusuyla evlendim, bin kere olsa yine eşimi seçerdim, karşındaki insan olunca hayat güzelleşiyor

Reddedildiği halde bunca zaman sonra yine size teklifte bulunuyorsa, ezik olan O değil sizsiniz onun gözünde, muhtemelen bukadadar zaman evlenmemiş beni çocuklu bile kabul eder kafasındadır.

Öyle bir iddiam yok zaten, 10 yıl önce teklif etmiş hatırlamıyorum ben, sonra evlenmiş cocuk olmuş ayrılmış, beni sosyal medyadan bulmuş.olaylar öyle

adam boşlukta kaldığı için tüm tuşlara basmış. emin ol sadece sen değil geçmişte teklif ettiği herkesle şansını bir daha deniyor.

Ne tuhaf düşünceleriniz var, kadınlar boşanınca güçlü oluyor da erkekler boşanınca neden kötü oluyor ? Şunu unutmayın istisnai haller dışında kimse mutlu olduğu yuvayı bile isteye yıkmaz, bu önyargılardan kurtulun. Konu sevgi olunca, kafalar uyuşunca bu yargıların hepsi boş, iki çocuklusuyla evlendim, bin kere olsa yine eşimi seçerdim, karşındaki insan olunca hayat güzelleşiyor
Boşanmış mıydı? Cünkü anlatılanlar hep %99 hayatları berbat oluyor kadınların

Back
X