Konu bundan acıldı cünkü ben dedim ki kriterim bakir olması o da ben bakir degilim özür dilerim dediÇocuk arayış içinde, daldan dala atlıyor onu anladık ama ‘bakir olmadığını dedi’ ne demek
Edeb.herşeyden. önce. Gelir.iyiyapmışsın.bana bakir olmadıgını dedi ben de komple konusmayı kestim sizce iyi yapmıs mıyım
Teşekkür ederimEdeb.herşeyden. önce. Gelir.iyiyapmışsın.
Cocugun bu konuda suçu yok ki, bizimki demis ben bakir istiyorum diyeEdeb.herşeyden. önce. Gelir.iyiyapmışsın.
Ahahah orası öyle ama sevmiyorum bakir olmayan kıskancım benCocugun bu konuda suçu yok ki, bizimki demis ben bakir istiyorum diye
Kız şaka yapıyorum zaten yazım tarzından da mı anlamadın?Cocugun bu konuda suçu yok ki, bizimki demis ben bakir istiyorum diye
Ceyceyin konularinda her sey olabilir ahshdhdKız şaka yapıyorum zaten yazım tarzından da mı anlamadın?
Teşekkür ederimm deneyeceğimSimdi oncelikle artik konusmayi kesebilmeni takdir ettim, bu senin icin bir adım. Begenmedigin şey oldugunda kes git. Boyle boyle sacma sapan insanları eleyeceksin.
Ama... evet bir ama var..daha ilk konuşmanda ben bakir isterim dersen, seks muhabbetinin onunu acarsin, konu sacma salak yerlere gelir. Çanak tutma. Bunu ilk konusmada yekten soylemeye gerek yok.
Ucuncusu, boyle gereksiz olaylar yasadigin insanlara arkadas kalalim demene gerek yok. Bir gece once tanistigin insanla arkadas kalsan ne, kalmasan ne. Kalacaksan bile bırak teklif karsidan gelsin, bakariz de, gec. Hayatindan cikarmaya korkar gibi davranma.
Bakir isteyebilirsin ama bunu bu sekilde soylemenin, burada daha ilk gorusmelerde "ben bakire isterim ha" dedigi icin oha öküz dedigimiz erkeklerden ne farki var?Ahahah orası öyle ama sevmiyorum bakir olmayan kıskancım ben
AjdkskfksCeyceyin konularinda her sey olabilir ahshdhd
o da dogru bunu hic düsünmemistimBakir isteyebilirsin ama bunu bu sekilde soylemenin, burada daha ilk gorusmelerde "ben bakire isterim ha" dedigi icin oha öküz dedigimiz erkeklerden ne farki var?
Ikincisi erkegi bakir istedigini boylece soylersen adam sana istedigi yalanı soyler cunku bakir olup olmadigini anlayamazsin. Belki on tane kizla yatti ama seni kafalamak icin he anam bakirim dedi.
Davranışlarınından, konuşmalarindan, fikirlerinden anlaman lazim bunu.
Kız ne diyon hahahahahKonu bundan acıldı cünkü ben dedim ki kriterim bakir olması o da ben bakir degilim özür dilerim dedi
İyi gecelerleştikYine ben ve yine garip insanları çekmem dün ortak arkadaş grubundan biriyle hafif tartıstık ve sonrasında arayı yumusatıp tanıstık,ve wp üzerinden yazısmaya basladık ama cocugun ilgisi cok abes geldi ben de yavaslayalım dedim iyi gecelerlestik ve kalkınca günaydın yazdım sonra bugün, baska ortak arkadasımızla konusurken bana dedi ki kanka o cocuk bana da aynılarını yapıyordu, asıgım iste seni düşünmeden uyuyamıyorum vs,vs diyordu kız sevgilim var yazma demis yalan söyleme diyormus.Oha dedim otobüsün ortasında,gittim direkt bizimkine yazdım yalanladı sonra işte hoşlandım sadece,dün bitti dedi ben de oha ondan sonra kosa kosa bana mı geldin dedim tartıstık arkadas kalmayı teklif ettim,biz yine konusurken bana bakir olmadıgını dedi ben de komple konusmayı kestim sizce iyi yapmıs mıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?