Sizce iyi mi yaptım?

Neyseki bu sefer konuşmayı direkt kesmişsin. İlişkilerde beklentinin ne olduğunu bilmen önemli.

Siz geçenlerde elin herifiyle cinsellik hakkında muhabbet edip başka birinin çıplak fotosunu göndermemiş miydiniz?
Neden sakin sakin oturamıyorsunuz anlayamıyorum.

Evet ama bu ortak çevre diye kabul ettim
Dengeli davranışlar göstermiyorsunuz. Ağır adımlarla gitmekte fayda var. Ortak çevre, internet, okul fark etmez. Hiç doğru seçim yaptığınızı görmedim (şimdiye kadar açtığınız konulara bakarak yorum yapıyorum).
Niye yalnız kalamıyorsunuz bir süre, illa biri mi olmalı?
Yeni tanıştığınız adama ben bakir isterim ne demek, niye böyle bir mevzuya giriyorsunuz?

Yaş çok küçük .Ortak arkadaş grubu denilen şey norrmal arkadaşların sohbet yeri degilmi.Bu çocuk hepinize yazıyorsa ne işi var o grupta.O kızın doğru söylediği nereden belli.Zamaninda hoşlaşmış vazgeçmiş olamazlarmi ? Hızlı sizin nesil Dante ghost yok yok .Özü aynı ama.Biraz sakin biraz relax olun baslamadan herşeyi parçak pinçik et sonra iyi yapmişmiyim.Soru için çok geç olan olmuş .Bence iyi yapmamişsıniz saçma sapan bişey olmuş .

Şöyle diyeyim kız doğru söylüyor çocuk kendi itiraf etti yaptım evet diye ama kıza ss at dedim karşı tarafın mesajları geri çektiğini söyledi saçma geldi ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…