beslenmeni bilemiyorum, iyi gibi gorunuyor ama 5nci ayda cok buyuk bi karin olmuyo, sonradan cikiyo diye biliyorum.. bi de kisiye gore degisir..Meraba arkdslar ben. Hamileligin 6.ayına girecem ve hergun beslenmemi şu sekikde yapiorum her sabah 10 da 2 tane haşlanmış yumurta 3 kaşık üzüm pekmezi 1 avuç ceviz 1 tane muz 1 büyük bardak süt ara ögunlerde meyve kuruyemiş akşamda yemek vs. Ihlamur iciyorum cevizi cok bol yiyorum 6.ayima giricem bebek 570 gr dı iyimi karnim cok çıkmadı ama...
Ya canim malesef peynir yiyemiyorum ilk 3 ay beslenemdim 4.aydan sonra başladim ve bi sekilde ilerliyorum balık et falanda havtada 2 kere yemeye çalışıyorumAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve isteyen herkese de versin. Ama ben peynir göremedim. Peynir, et, balık gibi besin Değeri yüksek gıdalarla beslenmenizi öneririm. Ben çok peynir yemiştim. Hem de memleketten gelen köy peyniri, içecek olarak da hep ayran. Bebeğim doğduğunda kafasını dik tutabiliyordu. Dr çok iyi bakmışsın bebeğe Demişti.
Bende telas yapiyorum sanırım herseyi fazladan yiyorum büyüsün iyi gelişsin diyeHerseyin fazlasi zarar , 1 kasik pekmez yeter , 2 yumurta da fazla 1 tane yeter , bir de pekmez veya bali sabah ac karna kahvaltidan en az yarim saat once yemek cok faydali , bebeginiz hayirli olsun :)
Cok yakin bir arkadasimin abisi Rus bir kizla evlendi , kiz o kadar bilincli ki her konuda , hamikelikte de doktiruyla irtibatini koparmadi , sozunden cikmadi ayrica surekli arastirdi okudu ve hamileligi boyunca bebegin ve kendisinin ihtiyaci kadar yedi , proteinini kalsiyumunu ne eksik ne de fazla aldi , sen hamilesin 2 canlisin diye abanma yemege :) saka bir yana gercekten ne eksik ne fazla isin sirri , bir de kiz hamileligi boyunca yuruyus yapti egzersizini ve su icmeyi de ihmal etmedi , erkek bebegi oldu masallah topac gibi , ve 15 dk surdu dogumu normal dogum pirt diye :) siz bu tarafi da dusunun yuruyusunuzu su icmeyi ihmal etneyin , mevsiminde olan sebze meyve neyse bol bol tuketinBende telas yapiyorum sanırım herseyi fazladan yiyorum büyüsün iyi gelişsin diye
:) bende hic yuruyus yapmadim simdi baslamayi düşünuyorum kasları gevşetiyormuş basliycam bugün yürümeye ama eriniyorumCok yakin bir arkadasimin abisi Rus bir kizla evlendi , kiz o kadar bilincli ki her konuda , hamikelikte de doktiruyla irtibatini koparmadi , sozunden cikmadi ayrica surekli arastirdi okudu ve hamileligi boyunca bebegin ve kendisinin ihtiyaci kadar yedi , proteinini kalsiyumunu ne eksik ne de fazla aldi , sen hamilesin 2 canlisin diye abanma yemege :) saka bir yana gercekten ne eksik ne fazla isin sirri , bir de kiz hamileligi boyunca yuruyus yapti egzersizini ve su icmeyi de ihmal etmedi , erkek bebegi oldu masallah topac gibi , ve 15 dk surdu dogumu normal dogum pirt diye :) siz bu tarafi da dusunun yuruyusunuzu su icmeyi ihmal etneyin , mevsiminde olan sebze meyve neyse bol bol tuketin
Amin insallahh 1 saat yurusem yeter sanırım birde hergün mü yurunmeli bilemedim =)Yani bukadar ince dokumaya gerek yok bence... Gün icinde sabah öglen aksam yemegi aralardada meyve falan yiyin... Karin cikma olayi her kiside farkli olabiliyor, bikac arkadasim doguma kadar hamile olduklari belli degildi ama cocuklari allaha sükür saglikli, ben duba gibi olmustum önüme geleni yedim, sükür evlatlarim saglikli... Yürüyüs kolay dogum icin ve suda cok önemli...Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah...
Usenmeyin faydasini goreceksiniz , mumkunse hergun yuruyun cikamiyorsaniz koridorda gelip gecin :):) bende hic yuruyus yapmadim simdi baslamayi düşünuyorum kasları gevşetiyormuş basliycam bugün yürümeye ama eriniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?