sizce iyimi

Ben normal yapiyorum kahvaltimi herzamanki gibi ..
Ara ogunleri artirdim sadece , aksamda normal yemegimi yiyorum.
Dun doktora gittim bebegim.suan 800 gr.

Bunu bir doktora danısmaniz daha mantıkli degil mi

sanki daha çok çocuğun gramına takmışsın
ben bu kadar titizlenmemiştim sadece hamur işine çok kaymamıştım
yapı meselesi canım.. iyi beslenmek de önemli tabi ama
biraz da bünyeyle alakalı bebeğin kilosu

bu arada kahvaltı da pekmez ceviz falan falan çok ağır gelmiyor mu yaa

Et,süt ürünlerini tüketmiyor musunuz ve öğle yemeğide yok galiba.

Bunları doktoruna sormalısın.Herkesin boyu kilosu yaşı bünyesi hamilelik süreci farklıdır.

Herseyin fazlasi zarar , 1 kasik pekmez yeter , 2 yumurta da fazla 1 tane yeter , bir de pekmez veya bali sabah ac karna kahvaltidan en az yarim saat once yemek cok faydali , bebeginiz hayirli olsun :)
Ben hamilelikten once kaynatilmis yumurta yemeyen insandim , ama hamile kaldigimda canim sabah yunurta istiyor hemde asiri derecede .. bende 2 tane kaynatir yerim canim istiyo diye . Tabii peynir zeytin bunlarida tuketiyorum ..

Bol bol et urunleri tuketiyorum ..

Ama yumurtaya kafam takildi simdi

Yetiskin sagikli bir insanin haftada 3 4 kez yemesi gerekiyormus yumurta , hamilelikte bebek icin cok faydaliymis yumurta , koy tavugu yumurtasi olursa gunde 2 3 tane yiyebilir diyor uzmanlar tvde ama gunumuzde ne yazik ki dogal birsey kalmadi , sehir hayati yasiyoruz hepimiz market yumurtasi market peyniri yiyoruz
Hal boyleyken 2 yumurta fazla olur diye dusunuyorum , yasa kiloya gore herkesin yiyip yiyemeyecegi seyler farkli , cok yumurta yemek kalp rahatsizliklarina sebep olabiliyormus tabi arkadaslarin da dedigi gibi en iyisi doktora danismak bu konularda

Dogru , yumurtalari ciftlikten getiriyor esim , peyniride koyde nenem yapip yoluyor ..
Market peynirleri hosuma gitmiyor zaten tadi tuzu yok malesef , ama bazen mecbur kalip yiyoruz ne yapalim.
Yumurta konusuunu doktoruma sormaliyim birdahaki randuvumde.

Ne guzel sanslisiniz bol bol yeyin peyniri sutu o zaman

bence gayet iyi ama pekmezi üç kaşıkdan bir kaşığa indir,,,,
haftada iki gün balık,,,
haftada iki gün et,,,

pastörize olmayan ürünlerden yapılan hiçbir süt ve süt ürünlerini tüketmeyin çünkü listeria diye bir bakteri var ve bu hamilelikd çok büyük sıkıntıya yol aöabiliyor,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…