sizce kahvaltım nasıl olmalı?

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.861
82.416
798
1 aydır diyet yapıyorum 7 kilo verdim ve hiç ekmek yemedim kahvaltıda hep Nestle nesfit,müsli yedim yanında yeşil çay nesfitin içine kivi,kuru kayısı,kuru üzüm flan attım hep ama bunun yanlış olduğunu duydum sizce nasıl kahvaltı yapmalıyım?

bence de yanlış bu şekilde kahvaltı etmen peynir yumurta mutlaka bunları ye bence mesela ben yaptığımı söyleyim haftada 3 gün nestlle nesfit yiyordum diğer zamanlar da belirlediğim tarzda kahvaltı ediyordum ben sabah:1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,yeşillik işte ne varsa evde , az peynir,3 4 adet zeytin ve 1 dilim kepek çavdar ekmeği yiyordum sağlığını bozma bunlarla kilo almazsın bende 13 kilo verdim ama hala göbeğim var biraz saldım sanki bu ara almadım ama yarın kaldığım yerden devam

[QUOTBN s"zoey1616, 17, member: 632788"]bence de yanlış bu şekilde kahvaltı etmen peynir yumurta mutlaka bunları ye bence mesela ben yaptığımı söyleyim haftada 3 gün nestlle nesfit yiyordum diğer zamanlar da belirlediğim tarzda kahvaltı ediyordum ben sabah:1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,yeşillik işte ne varsa evde , az peynir,3 4 adet zeytin ve 1 dilim kepek çavdar ekmeği yiyordum sağlığını bozma bunlarla kilo almazsın bende 13 kilo verdim ama hala göbeğim var biraz saldım sanki bu ara almadım ama yarın kaldığım yerden devam [/QUOTE]
Evet bn sırf bir ay nesfit musli flan yedm ama artk memnun olmamaya başladm yarndan itibaren sağıklı kahvaltıya başlıcam

Evet bn sırf bir ay nesfit musli flan yedm ama artk memnun olmamaya başladm yarndan itibaren sağıklı kahvaltıya başlıcam[/QUOTE]
bence de hem vücudu şaşırtmak arada iyi oluyor ama kahvaltını güzel yap akşamı kıs bu benim tavsiyem :)

Teşekkürler y1616, post: 38795171, member: 632788"]Evet bn sırf bir ay nesfit musli flan yedm ama artk memnun olmamaya başladm yarndan itibaren sağıklı kahvaltıya başlıcam[/QUOTE]
bence de hem vücudu şaşırtmak arada iyi oluyor ama kahvaltını güzel yap akşamı kıs bu benim tavsiyem :)[/QUOTE]
Tesekkurler tavsiye ne uyucam

E="rabia1558, post: 38786788, member: 651208"]1 aydır diyet yapıyorum 7 kilo verdim ve hiç ekmek yemedim kahvaltıda hep Nestle nesfit,müsli yedim yanında yeşil çay nesfitin içine kivi,kuru kayısı,kuru üzüm flan attım hep ama bunun yanlış olduğunu duydum sizce nasıl kahvaltı yapmalıyım?[/QUOTE]
Bugün ki kahvaltım bitti artık nesfit falan

Uc dort tane badem ya da ceviz
Yumurta, az miktarfa zeytin(yagi oluyor)
Bol yesillik, peynir
İstersen kahvaltidan once yogurtta yiyebilirsin

Bugün ki kahvaltım bitti artık nesfit falan Eki Görüntüle 1369980 [/QUOTE]
Gayet saglikli:)

Tatlibikiz, post: 38798516, member: 607477"]Bugün ki kahvaltım bitti artık nesfit falan Eki Görüntüle 1369980 [/QUOTE]
Gayet saglikli:)[/QUOTE]
Teşekkurler o kadar çok doydum ki şuan tıka basa yemek yemiş gibi hissediyorum peki bal çok seviyorum bi tatlı kaşığı yesem sabahları kilo aldırır mı?

Günlüğü.e"MsMarilyn, post: 38924607, member: 442944"]ayda 7 kilo çok iyş diğer öğünlerde ne yiyodunuz?[/QUOTE]
Diyet Günlügüme bakabilirsiniz cnm 9 kilo oldu 73 kilo oldm

Arada vücudu sasirtmak gerekiyor
Hep ayni tarz yersen vücut ona alisiyor
Metabolizma yavasliyor
Bir hafta klasik
Bir hafta nesfit yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…