- 9 Ocak 2015
- 19.861
- 82.416
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de yanlış bu şekilde kahvaltı etmen peynir yumurta mutlaka bunları ye bence mesela ben yaptığımı söyleyim haftada 3 gün nestlle nesfit yiyordum diğer zamanlar da belirlediğim tarzda kahvaltı ediyordum ben sabah:1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,yeşillik işte ne varsa evde , az peynir,3 4 adet zeytin ve 1 dilim kepek çavdar ekmeği yiyordum sağlığını bozma bunlarla kilo almazsın bende 13 kilo verdim ama hala göbeğim var biraz saldım sanki bu ara almadım ama yarın kaldığım yerden devam1 aydır diyet yapıyorum 7 kilo verdim ve hiç ekmek yemedim kahvaltıda hep Nestle nesfit,müsli yedim yanında yeşil çay nesfitin içine kivi,kuru kayısı,kuru üzüm flan attım hep ama bunun yanlış olduğunu duydum sizce nasıl kahvaltı yapmalıyım?
Evet bn sırf bir ay nesfit musli flan yedm ama artk memnun olmamaya başladm yarndan itibaren sağıklı kahvaltıya başlıcam[/QUOTE][QUOTBN s"zoey1616, 17, member: 632788"]bence de yanlış bu şekilde kahvaltı etmen peynir yumurta mutlaka bunları ye bence mesela ben yaptığımı söyleyim haftada 3 gün nestlle nesfit yiyordum diğer zamanlar da belirlediğim tarzda kahvaltı ediyordum ben sabah:1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,yeşillik işte ne varsa evde , az peynir,3 4 adet zeytin ve 1 dilim kepek çavdar ekmeği yiyordum sağlığını bozma bunlarla kilo almazsın bende 13 kilo verdim ama hala göbeğim var biraz saldım sanki bu ara almadım ama yarın kaldığım yerden devam![]()
Bugün ki kahvaltım bitti artık nesfit falan Eki Görüntüle 1369980 [/QUOTE]E="rabia1558, post: 38786788, member: 651208"]1 aydır diyet yapıyorum 7 kilo verdim ve hiç ekmek yemedim kahvaltıda hep Nestle nesfit,müsli yedim yanında yeşil çay nesfitin içine kivi,kuru kayısı,kuru üzüm flan attım hep ama bunun yanlış olduğunu duydum sizce nasıl kahvaltı yapmalıyım?