• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kararımda doğrumuyum yalnışmıyım ?

pukett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
97
3
86
İstanbul
1 Yılıık bir birliktelik, 1,5 aydayken aileler tanışır onaylar verilir her iki taraf birbirini kabul eder birbirinizi çok seversiniz erkek kıza deli divanedir her seni seviyorum dediğinde ben sensiz yapamam sen benim herşeyimsin der sizi tanıştıran arkadaşın över de över bu erkeği sen yeri gelir can dostuna kalkar acaba beni aldatırmı acaba başka kızlara bakarmı diye sorular sorarsın sürekli can dostunda saçmalama o öle biri değil onu tanıyan herkes hep olumlu yorumlar yapmıştır evine bağlı sana iyi bir eş çocuklarına iyi bir baba olur kimseye muhtaç kalmassın taşı sıkar suyunu çıkartır misali veee gün gelir ilişkiniz üzerinde karabulutlar çökmeye başlar ama ikinizde birbirinizi hala deli gibi seviyorsunuz her ne kadar tartışsanızda kavga etseniz de yanyanasınız sağdan soldan gelen yorumlar ise şu şekildedir; Sizi çekemiyorlar etrafta adam gibi birini bulmak zor ve sen bu kişiyle berabersin diye yorumlar gelir ve o gün gelir çatar. Can dostun kalkar sana bu adamın sana göre olmadığını bitirmen gerektiğini söyler nedenini sorduğunda ise şu cevabı alırsın çok sinirli agrasif huysuz ama senin yanında seni severken elini ayağını öpen biridir ne zaman evlenicez diye direten biridir ve birgün bu can dostum dediğim şahıs gelir bana bunun başka kızlara laf attığını takıldığını bundan sana adam olmayacağını söyler haydee herşey iyi giderken bir kurt düşer içine araştırmalara başlarsın diğer kızı dinlemek istersin çünkü o bunu can dostuna anlatmıştır. ve o kızla bu konuşma başlar sana bir bir anlatır bu çocuk yanımda kızlara laf attı kızın peşinden gitti diye sende bi hışımla sevgilini arar artık onu istemediğini ve deam edemeyeceğini söylersin o da sorar neden diye dayanamaz bir hal alır içinde ne var ne yok dökersin ve sevgilin başlar ben seni çok seviyorum o zaman o kızla beni yüzleştir ben böyle bişey yapmışmıyım yapmamışmıyım ( hee bişe daha can dostum, o kız ve sevgilim üçü aynı yerde çalışıyorlar) sonra bi şekilde konuşuruz kapatırız sabah olurki bi duyarım ortalık karışmış sevgilim kızı dövmekten beter etmiş laflarıyla ufak bi tartışmalar olur aramızda telefonda onunla konuşurken en yakın arkadaşı abisi gibi iş arkadaşı tlfnu alır ve sana derki sana şu kadarını söylüyorum sizin ilişkinizi kıskanıyorlar biran önce adını koyun bu işin yoksa sizinle daha çok uğraşıcaklar can dostum dediğin kişi senin gerçek dostun değil der ve akşam can dostum arar beni o kızın yediği lafların akıttığı gözyaşların hesabını diğer tarafta kim verecek der sende ona kızarsın dersinki ben kaç gündür düşünmekten ölüyorum sen bana değil onamı üzülüyorsun ve şunu söler sana ya tmm belki kız duyduklarından emin değil belki gördüklerinde yanıldı kızın adını vermek zorundamıydın der sende şok yaşarsın bende yaşadığım bi hikayeyi yazmak istedim yorumlar sizden şimdi bu olayda kimler suçlu kimler haklı devam ettiğim için hatamı yaptım yoksa o anda sevgilimden ayrılmammı gerekiyordu

canım bence sen haklısın ve de can dostum dedigin insan sizi ayırmaya çalışıyor ama neden? anlamadıgım birşey var en başta can dostun sevgilin için iyi bir koca baba olur taşı sıkar suyunu çıkarır asla öyle seyler yapmaz derken ne oldu da sizi çekemez moda girdi bence arkadaşını karsına al konus derim

çok karısık bır durum.yaşları kac bu kısılerın merak ettım dogrusu.sevıyesız bır hal almıs olaylar..
bilemıyorum sen ne hıssedıyorsun sevgılıne guvenıyorsan durustlugune ınanıyorsan devam et..

canım bence sen haklısın ve de can dostum dedigin insan sizi ayırmaya çalışıyor ama neden? anlamadıgım birşey var en başta can dostun sevgilin için iyi bir koca baba olur taşı sıkar suyunu çıkarır asla öyle seyler yapmaz derken ne oldu da sizi çekemez moda girdi bence arkadaşını karsına al konus derim

Telefonda konuştuk zaten kendisine de söyledim aynı şekilde daha bi kaç ay önce bu adam yoğun çalışıyor yönetici konumunda ondan pek aramıyor ama sen aradığında nerde olursa olsun telefonu açıyor kesinlikle seni aldatmaz askıntı olmaz kimseye diyen sen değilmiydin dedim şimdi bi başkasının lafıyla bana bunları net şekilde aktarıyorsun oda dediki o ozamandı şimdi bu şekilde düşünmüyorum hadi kız yalnış anladı diyelim isim vermene gerek yok vebal aldın haberin olsun dedi bana bi kaç kere sevgilim de demişti bak bu kız senin dostun değil aramızı açmaya çalışıyor dost dediğin arkadaşım üzülmesin diye elinden geleni yapar ama o burda ne oluyorsa sana yetiştiriyor neyle ilgili olursa olsun diğer kızda orda evli biriyle birlikteymiş ne kadar doğru bilemem ve sevgilim dediki o iki kızda başka olayların peşinde sen şimdi deki git ayarla gider yaparım ve nasıl dost olduklarını görürsün

çok karısık bır durum.yaşları kac bu kısılerın merak ettım dogrusu.sevıyesız bır hal almıs olaylar..
bilemıyorum sen ne hıssedıyorsun sevgılıne guvenıyorsan durustlugune ınanıyorsan devam et..

arkadaşım 27 diğeri 1-2 yaş küçük bizden evet başta benimde aklım karman çorman oldu bu olayı benim tarafımdan 3 kişiye anlattım 3 kişide aynı cevabı verdi sen yoluna devam et o çocuk asla böyle bişey yapmaz o kızlarda var bi sıkıntı ama ne bilemiyoruz bi hafta oldu bu olay olalı ama zaman zaman aklıma gelmiyor değil acaba yaptımı diye ve bir de şu var arkadaşım her bana bişe anlattığında sakın ona söyleme bak sakın söyleme sen düşün taşın ama ona söyleme diye tambihlerdi hep beni

Can dostunuz bile olsa sevgilinizle konuşmadan, yüzleştirmeden bitir demeniz hoş değil.
Hep demişimdir, böyle durumlarda sevdiğini sahiplenip sonuna kadar araştırmak gerek.

Can dostunuz bile olsa sevgilinizle konuşmadan, yüzleştirmeden bitir demeniz hoş değil.
Hep demişimdir, böyle durumlarda sevdiğini sahiplenip sonuna kadar araştırmak gerek.

Canım bende bitirmedim zaten ortalık baya karıştı ama bitirmedim devam ettim onu sevgilisi terk ettiğinde bana gelip erkek arkadaşı bana birini ayarlasana demişti ben gidip söylemedim çünkü o kız benim dostum üzülmesini istemedim o kızdan bana bişey olmaz güvenmiyorum dediği halde gidip anlatmadım hala devam ediyorlar 7 yıl olcak onların ilişkisi, herkesin dediği şu ; 7 yıldır birliktelik var siz 1,5 ayda aileleri tanıştırdınız diğer kızında düzenli ilişkisi yok çekememezlik var ondan bozmaya çalışıyorlar ama aklım almıyor neden böyle olsun diye birde bana mı dedin yüzleştirmeden bitir demeniz hoş değil die anlayamadım burayı

Son düzenleme:
Böyle söylediğim için eleştiri alıcam kesin ama neyse.evlilik nişanlılık ya da sevgili dönemin de çiftlerin sorunlarını sadece baş başa çözmeleri gerekiyor. çözülemeyecek boyutta ise aklı başında birilerinden yardım alınabilir.yakın arkadaşınızın yaptığı büyük yanlış,onun söylediklerine istinaden tepki vermeniz de yanlış.bu üçüncü şahıslara ne oluyor da bu kadar her ise burnunu sokarlar ki.bazen aileler bile yanlış yönlendirme yapabilir erkeğe ya da kıza.durumu konuşarak çözüme kavusturun ama karar sizin kararınız olsun.

Canım, erkekler bazen bizim fark edemediğimiz şeyleri çok net görebiliyor.
Bence bu konuda erkek arkadaşınızı dinleyip, en azından bir süre "can dostunuzla" görüşmeyin ve ilişkinize de bulaştırmayın.
Sadece onunla değil, hiç kimse ile muhatap olmayın.. Yolunuza devam edin siz..

Böyle söylediğim için eleştiri alıcam kesin ama neyse.evlilik nişanlılık ya da sevgili dönemin de çiftlerin sorunlarını sadece baş başa çözmeleri gerekiyor. çözülemeyecek boyutta ise aklı başında birilerinden yardım alınabilir.yakın arkadaşınızın yaptığı büyük yanlış,onun söylediklerine istinaden tepki vermeniz de yanlış.bu üçüncü şahıslara ne oluyor da bu kadar her ise burnunu sokarlar ki.bazen aileler bile yanlış yönlendirme yapabilir erkeğe ya da kıza.durumu konuşarak çözüme kavusturun ama karar sizin kararınız olsun.

canım söylediklerin doğru ama burda iki kişi sürekli laf taşıyorlar uzun süredir susuyordum son olanlar patlamama neden oldu bir hafta oldu olay olalı ama hala çalkantıları devam ediyor durulmadı sular zaman zaman daralıyorum artık

Canım, erkekler bazen bizim fark edemediğimiz şeyleri çok net görebiliyor.
Bence bu konuda erkek arkadaşınızı dinleyip, en azından bir süre "can dostunuzla" görüşmeyin ve ilişkinize de bulaştırmayın.
Sadece onunla değil, hiç kimse ile muhatap olmayın.. Yolunuza devam edin siz..

dediğim gibi canım kimseyle görüşmüyorum ama erkek arkadaşım suçu bende buluyor iki kuruşluk insanla neden muhattap oluyorsun bana neden direk gelip anlatmıyorsun diye biz zaten yolumuza devam ediyoruz ama bu olaylardan dolayı bi kırgınlık var aramızda her ne kadar hala görüşsekte

Back
X