1 Yılıık bir birliktelik, 1,5 aydayken aileler tanışır onaylar verilir her iki taraf birbirini kabul eder birbirinizi çok seversiniz erkek kıza deli divanedir her seni seviyorum dediğinde ben sensiz yapamam sen benim herşeyimsin der sizi tanıştıran arkadaşın över de över bu erkeği sen yeri gelir can dostuna kalkar acaba beni aldatırmı acaba başka kızlara bakarmı diye sorular sorarsın sürekli can dostunda saçmalama o öle biri değil onu tanıyan herkes hep olumlu yorumlar yapmıştır evine bağlı sana iyi bir eş çocuklarına iyi bir baba olur kimseye muhtaç kalmassın taşı sıkar suyunu çıkartır misali veee gün gelir ilişkiniz üzerinde karabulutlar çökmeye başlar ama ikinizde birbirinizi hala deli gibi seviyorsunuz her ne kadar tartışsanızda kavga etseniz de yanyanasınız sağdan soldan gelen yorumlar ise şu şekildedir; Sizi çekemiyorlar etrafta adam gibi birini bulmak zor ve sen bu kişiyle berabersin diye yorumlar gelir ve o gün gelir çatar. Can dostun kalkar sana bu adamın sana göre olmadığını bitirmen gerektiğini söyler nedenini sorduğunda ise şu cevabı alırsın çok sinirli agrasif huysuz ama senin yanında seni severken elini ayağını öpen biridir ne zaman evlenicez diye direten biridir ve birgün bu can dostum dediğim şahıs gelir bana bunun başka kızlara laf attığını takıldığını bundan sana adam olmayacağını söyler haydee herşey iyi giderken bir kurt düşer içine araştırmalara başlarsın diğer kızı dinlemek istersin çünkü o bunu can dostuna anlatmıştır. ve o kızla bu konuşma başlar sana bir bir anlatır bu çocuk yanımda kızlara laf attı kızın peşinden gitti diye sende bi hışımla sevgilini arar artık onu istemediğini ve deam edemeyeceğini söylersin o da sorar neden diye dayanamaz bir hal alır içinde ne var ne yok dökersin ve sevgilin başlar ben seni çok seviyorum o zaman o kızla beni yüzleştir ben böyle bişey yapmışmıyım yapmamışmıyım ( hee bişe daha can dostum, o kız ve sevgilim üçü aynı yerde çalışıyorlar) sonra bi şekilde konuşuruz kapatırız sabah olurki bi duyarım ortalık karışmış sevgilim kızı dövmekten beter etmiş laflarıyla ufak bi tartışmalar olur aramızda telefonda onunla konuşurken en yakın arkadaşı abisi gibi iş arkadaşı tlfnu alır ve sana derki sana şu kadarını söylüyorum sizin ilişkinizi kıskanıyorlar biran önce adını koyun bu işin yoksa sizinle daha çok uğraşıcaklar can dostum dediğin kişi senin gerçek dostun değil der ve akşam can dostum arar beni o kızın yediği lafların akıttığı gözyaşların hesabını diğer tarafta kim verecek der sende ona kızarsın dersinki ben kaç gündür düşünmekten ölüyorum sen bana değil onamı üzülüyorsun ve şunu söler sana ya tmm belki kız duyduklarından emin değil belki gördüklerinde yanıldı kızın adını vermek zorundamıydın der sende şok yaşarsın bende yaşadığım bi hikayeyi yazmak istedim yorumlar sizden şimdi bu olayda kimler suçlu kimler haklı devam ettiğim için hatamı yaptım yoksa o anda sevgilimden ayrılmammı gerekiyordu