Sizce Kararlı olup olmadığını sormalı mıyım?

İnanın bütün mesajlarınızı okudum.
Ve şimdi ilk konunuzu tekrar okudum. Eklemeleri ben yeni gördüm. İlk okuduğumda yoktu.
çok üzülerek söylüyorum ama bence eşiniz sizi sevmiyor.
sanırım doğru söylüyorsunuz bütün işaretler bunu gösteriyor.

ben çözüm bulamıyorum sunacak biri çıkarsa diye geldim ama tabi olayın içinde olmayan hiç bulamıyor
Olayin icinde olmakla hic alakasi yok. Konusamadiktan sonra bu hayatta ne cözülür kü? Arkadas senin bu evliligi yürütmeye niyetin var mi diye sorar insan. Adam resmen sizden sogumaya bahane ariyor.

Olayin icinde olmakla hic alakasi yok. Konusamadiktan sonra bu hayatta ne cözülür kü? Arkadas senin bu evliligi yürütmeye niyetin var mi diye sorar insan. Adam resmen sizden sogumaya bahane ariyor.
yukarıda konuşmaya başlayınca ne olacağını ne olduğunu anlattım size de yazayım

diyelim ki siz bana benim yanlış bulduğum bir şey söylediniz. KEndinizi anlatmaya çalışıyorsunuz. Ben diyorum ki neden böyle yaptınız. Açıklıyorsunuz. Ben diyorum ki bana bahane üretme neden yaptın söyle. Açıklıyorsunuz. İkna olmuş gibi görünüp beş dk sonra soruyorum neden böyle bir şey söyledin hala tatmin olmadım. Açıklıyorsunuz biraz da sinirlenerek. Ben diyorum ki bak gördün mü sesin yükselmeye başladı açığını bulunca işte (Halbuki beş saattir anlattığınız şey aynı). Böyle biriyle ne yapabilirsiniz?

Evlilik çocuk oyuncağı değildir. Elle tutulur çok çok ciddi bir durum aldatma şiddet ya da çok ciddi bir problem vs. Dışında dışardan bir gözün boşan demesini ya da eşlerden birinin üzülmesini anlamaması I, çaba göstermek ya da oldu bittiyse getirmek istememesini neden anlamak isteyenler var bilmiyorum. Az çok hatırlıyorum konunuzu yeniden okumadım zor zamanlardan geçmişiniz ve bu öyle uzunca bir zaman olmamış. Yaşadıklarınıza bakarak direkt evlilik biter mi bence bitmez yucak yıkmak kolay ama yapmak zor. Eşinizin de problemleri var o da belli. İki arada kalmak zordur. Beklemek de öyle. Eşiniz de üzülüyor bence. Yerinizde olsam aynı ikileme düşerdim ama beklerdim sanırım akışına bırakır olayların yatışmasını bekler o zaman konuşurdum. Net kalbini kırmayacak şekilde ve hissettiklerimi hiç saptırmadan konuşurdum ama. Objektif olmaya çalışarak.

diyelim ki siz bana benim yanlış bulduğum bir şey söylediniz. KEndinizi anlatmaya çalışıyorsunuz. Ben diyorum ki neden böyle yaptınız. Açıklıyorsunuz. Ben diyorum ki bana bahane üretme neden yaptın söyle. Açıklıyorsunuz. İkna olmuş gibi görünüp beş dk sonra soruyorum neden böyle bir şey söyledin hala tatmin olmadım. Açıklıyorsunuz biraz da sinirlenerek. Ben diyorum ki bak gördün mü sesin yükselmeye başladı açığını bulunca işte (Halbuki beş saattir anlattığınız şey aynı). Böyle biriyle ne yapabilirsiniz?
Yani böyle biriyle yaşanılmaz asıl size sormak lazım bütün bunlara rağmen bitirmek için neyi bekliyorsunuz ? Eşiniz resmen takıntılı bir deli.. Çocuğunuzda bile sorumlu sizi tutuyor.. Böyle bir adamla hayatınızı neden daha fazla çıkmaza sokuyorsunuz.. Bugün barışsanız yarın yine aynısı olacak.. sonra yine aynısı yine aynısı.. Böyle bir hayat sizi tatmin ediyorsa devam edin.. Ama sessizlik mesafe getirir mesafe de ayrılık getirebilir ayrılmak istemiyorsanz yine de konuşmaya calşmalısınız..

Bak konu sahibi herkes kendine göre haklidir esine sorsan o kendine göre haklidir sana sorsan sen kendine göre haklisindr evlilik zaten kimin hakli oldugu degil, konusup ortak noktada bulusabilmektir. Esin bunu yapmaya yanasmiyorsa bu evlilik yü-rü-mez. O yüzden zirvalamaya basladigi anda sor ona sen bu evliligi yürütmek istiyormusun, istemiyormusun?

Evlilik çocuk oyuncağı değildir. Elle tutulur çok çok ciddi bir durum aldatma şiddet ya da çok ciddi bir problem vs. Dışında dışardan bir gözün boşan demesini ya da eşlerden birinin üzülmesini anlamaması I, çaba göstermek ya da oldu bittiyse getirmek istememesini neden anlamak isteyenler var bilmiyorum. Az çok hatırlıyorum konunuzu yeniden okumadım zor zamanlardan geçmişiniz ve bu öyle uzunca bir zaman olmamış. Yaşadıklarınıza bakarak direkt evlilik biter mi bence bitmez yucak yıkmak kolay ama yapmak zor. Eşinizin de problemleri var o da belli. İki arada kalmak zordur. Beklemek de öyle. Eşiniz de üzülüyor bence. Yerinizde olsam aynı ikileme düşerdim ama beklerdim sanırım akışına bırakır olayların yatışmasını bekler o zaman konuşurdum. Net kalbini kırmayacak şekilde ve hissettiklerimi hiç saptırmadan konuşurdum ama. Objektif olmaya çalışarak.
çok güzel yazmışsınız. Teşekkür ederim çok yardımcı olan bir yorum oldu bu gerçekten.

Arkadaşlara gelince belki ben kendimi doğru anlatamadım anlayamadılar bilemiyorum. İş yerindeyim ve ortam kalabalık bu şartlarda yazmaya çalışıyorum

O sizin eşiniz yabancı değil bence karşınıza alıp konuşmak kadar doğal ne olabilir ki?Eski konuyu da okudum.Genel olarak sizi haklı gördüm.Bence bu akşam alın karşınıza hiç ezilip büzülmeden,kararlı bir şekilde,ne istediğini sorun.Bosanmak istiyorsa gerekli adımları bir an önce atmanız gerektiğini söyleyin.İnsan böyle bir konuyu kocasıyla konusmayacakta kiminle konuşacak değil mi?
Ayrıca boşanmakta istemiyor olabilirsiniz bu gayet doğal bir durum,bazi yorumlara hayret ettim.Bence enine boyuna herşeyi konuşun,sonra yol haritanızı belirleyin.Eski konunuzda ki,ekleme 1 i okudum çok üzüldüm adınıza.Esiniz nasıl öyle bir cümle kurmuş,çok acımasızca.Hersey için hakkınızda hayırlısı olsun

Birebir aynı davranışı siz ona yapacaksınız!

Sen beni ne sandın ? benim kelime dağarcığım 2 tane mi? sen üzüntüme bile ortak olmadın? Ben kalpli emoji gönderdim diye sinirlendin neden? neden? neden? aklına ne geldi ki? neden? bir hisle o emojiyi attığım mı? gerçekten bunu mu düşündün? bana/eşine bunu mu kondurdun? aklından bu iğrenç düşünce geçti mi?

gibi gibi gibi .......

Onu delirtene kadar bunu yapın. Aynen size yaptığı gibi.

Sonra da "bak sesin yükseldi, demek ki haksızsın" diyin.

of çıldırcam burda bu nasıl bi adam da siz de neden böyle yapıyorsunuz. Etki tepki yapın şu adama, tıkayın laflarını bi ağzına ya.

Birebir aynı davranışı siz ona yapacaksınız!

Sen beni ne sandın ? benim kelime dağarcığım 2 tane mi? sen üzüntüme bile ortak olmadın? Ben kalpli emoji gönderdim diye sinirlendin neden? neden? neden? aklına ne geldi ki? neden? bir hisle o emojiyi attığım mı? gerçekten bunu mu düşündün? bana/eşine bunu mu kondurdun? aklından bu iğrenç düşünce geçti mi?

gibi gibi gibi .......

Onu delirtene kadar bunu yapın. Aynen size yaptığı gibi.

Sonra da "bak sesin yükseldi, demek ki haksızsın" diyin.

of çıldırcam burda bu nasıl bi adam da siz de neden böyle yapıyorsunuz. Etki tepki yapın şu adama, tıkayın laflarını bi ağzına ya.
Lafı tıkayıp sığ dediğim için şu an boşnıyoruz😅

Lafı tıkayıp sığ dediğim için şu an boşnıyoruz😅
E o size hep bunu yapıyor?!?!?!?!?

Siz bir kere yapınca sorun mu?

Bunu sorun kabul ediyorsa kendisi baştan sona sorunlu bunu kabul etmek zorunda. Ha bu durumda da sizin boşanmayı istemeniz lazım. Adam milyon kere yapmış boşamamışsınız, ama siz bir kere yapınca o boşanma hakkı buluyor.

Nedir bu paşa torunu falan mı? Bulunmaz hint kumaşı mı ne bu?

Ben gideyim çok gerildim. Konu sahibi inşallah gönlünüzce olur her şey.

Eski konunuzu okudum. Eşinizin size kaybettiğiniz bebekle ilgili söylediği şeye sok oldum. Asil sizin ondan soğumaniz lazimken o mu sizden soğumuş ? Soktayim cidden.
Abiniz gibi gördüğünüz birine emoji atmayı da evlilik bitirecek kadar soğumak olarak görmek inanılmaz. Yani ben sizde bir suç bulamadım.
Eşiniz inanılmaz geçmişte yaşıyor ve aşırı alıngan. Böyle erkekleri sevmiyorum. Çok zor cidden işiniz.
Bunlara alınan adama sig demissiniz zaten :) bunu ölse unutmaz bence :)
Valla konuda alınacak kişi ssizsinjz. Bebekle ilgili söylediği büyük kabalik. Siz olgunluk gösterip sorun etmemişsiniz. Esinizden daha olgunsunuz ama eğer sorunlar bunlarsa evlilik bitirmelik bir şey yok gerçketen bence.
Bir süre akışına bırakın. Biraz kafalar toplansın. Sonra ciddi ciddi alıngan olmasını v.s konusun bence.

Siz öyle saninin. O bahane olmus. O o evliligi sürdürmek istese ne derseniz deyin birakmaz sizi. Sizi cok güzel sindirmis

Evet ya da kendine bahaneler arıyor sizin dediğiniz gibi ve bunları buldu. Çünkü bitirmelik bir şey yok saka gibi emoji falan nedir yaa kocaman adam

Evet ya da kendine bahaneler arıyor sizin dediğiniz gibi ve bunları buldu. Çünkü bitirmelik bir şey yok saka gibi emoji falan nedir yaa kocaman adam
Zaten birbirlerinin mesajlarini kontrol etmeleri tuhaf. Emojileri görmesi icin telefonu kontrol etmesi gerekiyor. Emojiden sogunacak olsa dünyada evlilik diye bir sey kalmazdi:)

Zaten birbirlerinin mesajlarini kontrol etmeleri tuhaf. Emojileri görmesi icin telefonu kontrol etmesi gerekiyor. Emojiden sogunacak olsa dünyada evlilik diye bir sey kalmazdi:)

Bir de saibeli biri değil yani abisi gibi gördüğü biriymiş. Bence de bahane aramış. Bula bula bunları bulmuş. Ne sanıyolar boşanmayı yaa yazıklar olsun.

E o size hep bunu yapıyor?!?!?!?!?

Siz bir kere yapınca sorun mu?

Bunu sorun kabul ediyorsa kendisi baştan sona sorunlu bunu kabul etmek zorunda. Ha bu durumda da sizin boşanmayı istemeniz lazım. Adam milyon kere yapmış boşamamışsınız, ama siz bir kere yapınca o boşanma hakkı buluyor.

Nedir bu paşa torunu falan mı? Bulunmaz hint kumaşı mı ne bu?
Haklısınız kendisine de söyledim sen bana onlarca kez yaparken iyi ben sana bir kez yapıyorum kıyamet kopuyor
Eski konunuzu okudum. Eşinizin size kaybettiğiniz bebekle ilgili söylediği şeye sok oldum. Asil sizin ondan soğumaniz lazimken o mu sizden soğumuş ? Soktayim cidden.
Abiniz gibi gördüğünüz birine emoji atmayı da evlilik bitirecek kadar soğumak olarak görmek inanılmaz. Yani ben sizde bir suç bulamadım.
Eşiniz inanılmaz geçmişte yaşıyor ve aşırı alıngan. Böyle erkekleri sevmiyorum. Çok zor cidden işiniz.
Bunlara alınan adama sig demissiniz zaten :) bunu ölse unutmaz bence :)
Valla konuda alınacak kişi ssizsinjz. Bebekle ilgili söylediği büyük kabalik. Siz olgunluk gösterip sorun etmemişsiniz. Esinizden daha olgunsunuz ama eğer sorunlar bunlarsa evlilik bitirmelik bir şey yok gerçketen bence.
Bir süre akışına bırakın. Biraz kafalar toplansın. Sonra ciddi ciddi alıngan olmasını v.s konusun bence.
Mntığımla hareket etsem evet boşanalım diyeceğim zaten ama duygular ve korkular araya giriyor maalesef

Back
X