Dün yazdığım konuda eşimin boşanma isteğini anlatmıştım. Konuyu okumak isteyene ekliyorum.
Sabah da kar manzarası paylaşıp, "HAVA SOĞUYUNCA DEĞİL YÜREĞİ SOĞUYUNCA BAŞLARMIŞ İNSANIN KIŞI" yazmış altına. Sizce kararlı olup olmadığını sormalı mıyım yoksa sessiz kalıp olayları akışına mı bırakmalıyım? İkinci seçenek duygusal olarak daha yakın şu an bana.
Arkadaşlar adama yalvaracağımı sananlar falan var aranızda okumanız için önceki konumu paylaştım. Yalvaracak değilim bunu nereden çıkarıyorsunuz anlamıyorum. Sadece şu an boşanma fikrine alışmış değilim ve bunu hemen duymak istemiyorum olay bu. Adım atmasını falan da bekleyen yok nereden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri anlamadım. Sorup süreci hızlandırmak mı yoksa bekleyip kendiliğinden gelişmesini görmek mi? Konu bundan ibaret. Soruya ya da konuma yazmadığım çıkarımlar yapmayın lütfen! Teşekkür ederim.
SON GÜNCELLEME: Arkadaşlar merhaba, eşim ailesinin yanına gitmişti iki gün şehir dışına. Dün dönerken mesaj attı ne lazım falan diye, sonra bir keç mesaj daha attı evle ilgili. Geldiğinde biraz mesafeliydi. bir iki laf attım konuştu normaldi. Biraz soğukluk var ama uzatmıyor gibi konuyu...
www.kadinlarkulubu.com