Sizce Kararlı olup olmadığını sormalı mıyım?

Zaten birbirlerinin mesajlarini kontrol etmeleri tuhaf. Emojileri görmesi icin telefonu kontrol etmesi gerekiyor. Emojiden sogunacak olsa dünyada evlilik diye bir sey kalmazdi:)
Nasıl gördü hatırlamıyorum aralıktaydı ama telefonumu karıştırmaz yani öyle biri değil bir şey gösterirken gördü sanırım. Bir de birbirlerinin demişsiniz hadi onun baktığı çıkarımını yaptınız ama benim onun telefonunu kontrol ettiğimi düşündüren ne?

Eski konunuzu okudum. Eşinizin size kaybettiğiniz bebekle ilgili söylediği şeye sok oldum. Asil sizin ondan soğumaniz lazimken o mu sizden soğumuş ? Soktayim cidden.
Abiniz gibi gördüğünüz birine emoji atmayı da evlilik bitirecek kadar soğumak olarak görmek inanılmaz. Yani ben sizde bir suç bulamadım.
Eşiniz inanılmaz geçmişte yaşıyor ve aşırı alıngan. Böyle erkekleri sevmiyorum. Çok zor cidden işiniz.
Bunlara alınan adama sig demissiniz zaten :) bunu ölse unutmaz bence :)
Valla konuda alınacak kişi ssizsinjz. Bebekle ilgili söylediği büyük kabalik. Siz olgunluk gösterip sorun etmemişsiniz. Esinizden daha olgunsunuz ama eğer sorunlar bunlarsa evlilik bitirmelik bir şey yok gerçketen bence.
Bir süre akışına bırakın. Biraz kafalar toplansın. Sonra ciddi ciddi alıngan olmasını v.s konusun bence.
Adamla başından beri bi sürtüşmeleri var anlayamadığım. Kıskandığından falan değil ama çocukça bir tavır kocaman adam buna prim vermiyor bu da belli etmiyor olan bana oluyor

Dün yazdığım konuda eşimin boşanma isteğini anlatmıştım. Konuyu okumak isteyene ekliyorum.
Sabah da kar manzarası paylaşıp, "HAVA SOĞUYUNCA DEĞİL YÜREĞİ SOĞUYUNCA BAŞLARMIŞ İNSANIN KIŞI" yazmış altına. Sizce kararlı olup olmadığını sormalı mıyım yoksa sessiz kalıp olayları akışına mı bırakmalıyım? İkinci seçenek duygusal olarak daha yakın şu an bana.

Arkadaşlar adama yalvaracağımı sananlar falan var aranızda okumanız için önceki konumu paylaştım. Yalvaracak değilim bunu nereden çıkarıyorsunuz anlamıyorum. Sadece şu an boşanma fikrine alışmış değilim ve bunu hemen duymak istemiyorum olay bu. Adım atmasını falan da bekleyen yok nereden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri anlamadım. Sorup süreci hızlandırmak mı yoksa bekleyip kendiliğinden gelişmesini görmek mi? Konu bundan ibaret. Soruya ya da konuma yazmadığım çıkarımlar yapmayın lütfen! Teşekkür ederim.

Bence akışına bırak zaten kararlıysa bunu uygulayacak ki sen sorsan da sormasan da belki o da kafasını topluyordur istemediğin bir cevap almak için zorlama bence

Adamla başından beri bi sürtüşmeleri var anlayamadığım. Kıskandığından falan değil ama çocukça bir tavır kocaman adam buna prim vermiyor bu da belli etmiyor olan bana oluyor

Ya cidden boşanmalik bir durum yok ortada. Üzüldüm. Siz daha iyi bilirsiniz cidden eşiniz aşırı alındı da ondan mi yapıor yoksa bunlar bir bahane mi?Eşinizin yaşı kaç merak ettim

Ya cidden boşanmalik bir durum yok ortada. Üzüldüm. Siz daha iyi bilirsiniz cidden eşiniz aşırı alındı da ondan mi yapıor yoksa bunlar bir bahane mi? Birde kaç senelik evlisiniz ? Eşinizin yaşı kaç merak ettim
Şu an anlayamıyorum aşırı alıngan dediğiniz gibi hep böyle küser sonra ben gönlünü alırım barışır ama kılımı kıpırdamak gelmiyor içimden. Karşılıklı konuşamadoğımız için uzun uzun anlattım neden sığ dediğimi öfkelendiğimi sürekli beni eleştirmesine katlanamadığımı ayrıca artık bir şey pylaşmdığımız okumadığımız sohbet etmediğimiz için sığlaştığımızı düşündüğümğ ve bunu ona söyleyerek düzelmesini istediğimi anlattım ama hala bana sığ dedin diyor 🤦🏻‍♀️

Bence akışına bırak zaten kararlıysa bunu uygulayacak ki sen sorsan da sormasan da belki o da kafasını topluyordur istemediğin bir cevap almak için zorlama bence
Haklısın sormasam sanki bir şey yapmayacak mı belki de başvuru yapmıştır bile bilmiyorum 🤷

Şu an anlayamıyorum aşırı alıngan dediğiniz gibi hep böyle küser sonra ben gönlünü alırım barışır ama kılımı kıpırdamak gelmiyor içimden. Karşılıklı konuşamadoğımız için uzun uzun anlattım neden sığ dediğimi öfkelendiğimi sürekli beni eleştirmesine katlanamadığımı ayrıca artık bir şey pylaşmdığımız okumadığımız sohbet etmediğimiz için sığlaştığımızı düşündüğümğ ve bunu ona söyleyerek düzelmesini istediğimi anlattım ama hala bana sığ dedin diyor 🤦🏻‍♀️

Ya bu benim en sevmediğim insan modelidir. Kadında erkekte asla arkadaşlık yapamam. Gereksiz alınganlıklar ve seneler önce yaşanmış bitmiş şeyleri gündeme getirmek çok saçma. Sig diyerek zaten doğru demissiniz. Bazı erkekleri anlamıyorum ya evlenmek ve boşanmak ne kadar kolay. Ciddi bir sorun olur anlarim da. Koca adam neden boşandın deyince ne diyecek? Eşim bana sig dedi. Abisi yaşında adama kalpli emoji atmış doğum günü kutlamış mi ? Şaka gibi

Ya bu benim en sevmediğim insan modelidir. Kadında erkekte asla arkadaşlık yapamam. Gereksiz alınganlıklar ve seneler önce yaşanmış bitmiş şeyleri gündeme getirmek çok saçma. Sig diyerek zaten doğru demissiniz. Bazı erkekleri anlamıyorum ya evlenmek ve boşanmak ne kadar kolay. Ciddi bir sorun olur anlarim da. Koca adam neden boşandın deyince ne diyecek? Eşim bana sig dedi. Abisi yaşında adama kalpli emoji atmış doğum günü kutlamış mi ? Şaka gibi
Oho o anlatsa var ya nasıl anlatır çok da dili kuvvetli maşallah. Bakayım e devlete haklısın sabah düşündüm de cesaret edemedim. Ama açmış olsa eminim söylerdi

Oho o anlatsa var ya nasıl anlatır çok da dili kuvvetli maşallah. Bakayım e devlete haklısın sabah düşündüm de cesaret edemedim. Ama açmış olsa eminim söylerdi

Bence açmamıştır. Çok zor bir adam. Kolay gelsin ne diyeceğimi bilemedim :)

Bence açmamıştır. Çok zor bir adam. Kolay gelsin ne diyeceğimi bilemedim :)
Açmamış baktım. Mutfakta bir şeyler yapıyor merak ettim 😅 bi surat bi surat görseniz gülesim geliyor. Saçmalığa bak Allahım nelerle uğraşıyorız. Bu da sınav diyeceğiz artık ne yapalım.

Açmamış baktım. Mutfakta bir şeyler yapıyor merak ettim 😅 bi surat bi surat görseniz gülesim geliyor. Saçmalığa bak Allahım nelerle uğraşıyorız. Bu da sınav diyeceğiz artık ne yapalım.
Yani ayni evde küssünüz simdi? Sizi cezalandirmaya mi calisiyor?

Hızlandıracak bişey yapmayın tabiki .Öyle kolay mı ya boşanmak . Ne emeklerle kuruluyor bir yuva .Bu basit bişey değil . Sabırlı davranın . Yarın bir gün pismanlıklarınız olmasın

Yani ayni evde küssünüz simdi? Sizi cezalandirmaya mi calisiyor?
Konuşmuyor yaptığım yemeği yemiyor falan filan. Yemek yapıyor şimdi bir şeyler doğruyor ses var bakmıyorım :) dün mesaj attım benle konuşmzsan konuşma da yemeğe neden küsüyorsun diye tepki yok.

Hızlandıracak bişey yapmayın tabiki .Öyle kolay mı ya boşanmak . Ne emeklerle kuruluyor bir yuva .Bu basit bişey değil . Sabırlı davranın . Yarın bir gün pismanlıklarınız olmasın
O pişmanlığı yaşanmayacağımı bilsem bi dk durmam aslında ama işte ya pişman olursam korkusu var. Bir de gittiğimi düşünüyorum. Ayrıldığımızı özlerim hissi var içimde

O pişmanlığı yaşanmayacağımı bilsem bi dk durmam aslında ama işte ya pişman olursam korkusu var. Bir de gittiğimi düşünüyorum. Ayrıldığımızı özlerim hissi var içimde
Elinizden geleni yapın en azından o pişmanlık yakmasın sizi. Ha siz elinizden geleni yaptığınız halde eşiniz yola gelmezse oba bişey diyemem. En azından keşkeleriniz olmaz

Elinizden geleni yapın en azından o pişmanlık yakmasın sizi. Ha siz elinizden geleni yaptığınız halde eşiniz yola gelmezse oba bişey diyemem. En azından keşkeleriniz olmaz
Valla inanır mısınız elimden gelen ne kocamın istediği ne sonu hayır olan ne? Hiç bilmiyorum. Sürekli kafamda boşanınca yapacaklarımı planlıyorum. Ailem başka şehirde oraya giderim ama ailemin evinde ne kadar durabilirim ye düşünüyorum. Kamu personeliyim iş ne olacak tayin kolay çıkar mı diyorum. Sanırım kabullenişmiş bir çaresizlik yaşıyorum. Eğer sonuç bu olacaksa gözümü kapatıp açayım ve hepsi olmuş bitmiş yeni hayat düzenimi kurmuş olayım istiyorum. Geçmişi düşünüp özlememek elde değil. Bebeğimin mezarı bu şehirde nasıl bırakıp giderim bunu düşünüyorum. Anlayacağınız kafam tamamen doldu taştı

Konuşmuyor yaptığım yemeği yemiyor falan filan. Yemek yapıyor şimdi bir şeyler doğruyor ses var bakmıyorım :) dün mesaj attım benle konuşmzsan konuşma da yemeğe neden küsüyorsun diye tepki yok.
Nereye kadar bu böyle gitcek? huzursuz olmuyormusunuz? Ayni seyi ben de yasamistim ruhen bitirmisti beni. O kadar zayiflamistim ki herkes neyin var diye soruyordu. Belirsizlik bitirir insani

Nereye kadar bu böyle gitcek? huzursuz olmuyormusunuz? Ayni seyi ben de yasamistim ruhen bitirmisti beni. O kadar zayiflamistim ki herkes neyin var diye soruyordu. Belirsizlik bitirir insani
Elbetteki oluyorum. Zaten bu yüzden buraya yazdım yoksa yalnız hisseder çıldırırdım sanırım.

Valla inanır mısınız elimden gelen ne kocamın istediği ne sonu hayır olan ne? Hiç bilmiyorum. Sürekli kafamda boşanınca yapacaklarımı planlıyorum. Ailem başka şehirde oraya giderim ama ailemin evinde ne kadar durabilirim ye düşünüyorum. Kamu personeliyim iş ne olacak tayin kolay çıkar mı diyorum. Sanırım kabullenişmiş bir çaresizlik yaşıyorum. Eğer sonuç bu olacaksa gözümü kapatıp açayım ve hepsi olmuş bitmiş yeni hayat düzenimi kurmuş olayım istiyorum. Geçmişi düşünüp özlememek elde değil. Bebeğimin mezarı bu şehirde nasıl bırakıp giderim bunu düşünüyorum. Anlayacağınız kafam tamamen doldu taştı
Sizi anlayabiliyorum .Ben de çok sıkıntıdayım evliliğimle ilgili .Ama imtihan diye düşünüyorum. Rabbim ferahlık versin sıkıntıda olan herkese

Back
X