- 2 Şubat 2020
- 341
- 416
- 18
- 34
- Konu Sahibi ikincielci
İnceldiği yerden kopsun. Sorma. Zoru olan gelip konuşur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin size de inşallahSizi anlayabiliyorum .Ben de çok sıkıntıdayım evliliğimle ilgili .Ama imtihan diye düşünüyorum. Rabbim ferahlık versin sıkıntıda olan herkese
Yemek yapıyor bakalım bana da ye diyevek mi bu bence bir gösterge olabilirİnceldiği yerden kopsun. Sorma. Zoru olan gelip konuşur
Siz yemediniz mi?Yemek yapıyor bakalım bana da ye diyevek mi bu bence bir gösterge olabilir
Oooo yemek mi yapıyor. Yemek? Kız yok vaz geçtim. Al evine besle salma. Benim ki bir kere sabah kahvaltısı hazırladı. O kadar şaşırdım ve mutlu oldum ki. Mutfagı iki gün zar zor temizlemem bile koymadıYemek yapıyor bakalım bana da ye diyevek mi bu bence bir gösterge olabilir
Hayır benden önce mutfağa girdi yemek yapmaya bşladı ben de duruyorum gitmiyorumSiz yemediniz mi?
Yapar sonra da tertemiz bırakır maşallahOooo yemek mi yapıyor. Yemek? Kız yok vaz geçtim. Al evine besle salma. Benim ki bir kere sabah kahvaltısı hazırladı. O kadar şaşırdım ve mutlu oldum ki. Mutfagı iki gün zar zor temizlemem bile koymadı
Sizide cagirirsa yemege konusursunuz iste.Yapar sonra da tertemiz bırakır maşallahbazı bir takım marifetleri vardır. Aşırı temizdir
Çağırmadı yiyor kendisiSizide cagirirsa yemege konusursunuz iste.
Özveri göstergesi sanırım bu? Yada "pişmanın affet beni" deme şekli mi? Valla helal olsun ne diyimYapar sonra da tertemiz bırakır maşallahbazı bir takım marifetleri vardır. Aşırı temizdir
Sende yap ye, canin istemese bile ye bir seyler. Bir süre böyle gitsin bakalim sonra ne olcak.Çağırmadı yiyor kendisi![]()
Amin sağolun dua edin. Sohbet bile iyi geldi teşekkür ederimÖzveri göstergesi sanırım bu? Yada "pişmanın affet beni" deme şekli mi? Valla helal olsun ne diyimAnalar neler doğurmuş da bize de böylesi denk gelmiş işte
şaka bir yana hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah. Bir umut varsa sizin için Allah iyisini güzelini yaşatsın
Yiyeceğim açım vallaSende yap ye, canin istemese bile ye bir seyler. Bir süre böyle gitsin bakalim sonra ne olcak.
Kalk güzelce bir seyler ye, cay yap sonrada bilgisayardan televizyondan bir seyler izle ya da oku. Kafan dagilir. Her sey olcagina varir dünyada daha büyük acilar var. Üzme kendini cok.Yiyeceğim açım vallakendi nilir ya ölümlü dünya valla üzülürüm evet ama sonunda ölmeyecek miyiz hepimiz. Tek derdim o değil.
Aynen öyle yapıyorum beklemedeyim o yönlendirecek sonucuNasıl bir cevap bekliyorsunuz anlamıyorum. Eşinizle arayı düzeltmek istiyorsunuz ancak eşiniz pek istekli görünmüyor. Büyük ihtimalle kafasında bitirmiş, sizi de bitirin diye zorluyor. Onun ne karar verdiğini önemsemeyin. Ne yapıyorsa aynısını yapın. Bosanalim dediği an tamam diyin geri adım atmayın. Bu ne böyle çocuk oyuncağı mi, ayrıca bebeğinizi kaybetmişsiniz nasıl sizin umuraamadiginizi düşünür, nasıl bahane olarak öne sürebilir. Akıl karı değil
Yemeği de üç kişilik yapmış maaşallah. O benim yaptığımı yemedi iki gündür ben onunkinden yesem miKalk güzelce bir seyler ye, cay yap sonrada bilgisayardan televizyondan bir seyler izle ya da oku. Kafan dagilir. Her sey olcagina varir dünyada daha büyük acilar var. Üzme kendini cok.
Şu an öyle gibi davranıyoruz kimse konuşmuyor herkes kendi alanında yaşıyorİşi inada bindirmek yerine güzelce konuşun.. Terapist israriniza zorlamanizla gitmis Devamı gelmemiş.. veya tam okumadım ama bir adım atmış ligi yok.. sadece sizin çabaniz varsa ortada evi ikiye bölün gerekirse birbirinize alan belirleyin Kendinizi tartın bakalım ayrı yapabiliyor musnuz ??