Sizce Kararlı olup olmadığını sormalı mıyım?

Uygun bir zamanda sorun bence. Bunu yaparsanız ileride ayrılırsanız içiniz çok rahat olur "ben elimden geleni yaptım" dersiniz. İşler şu an sizin için ciddi bir noktada zaten. Bir adım atayım bekleyeyim o gelsin ben gideyim çizgisi geçilmiş. İnşaallah kolaylıkla gönlünüze göre olsun herşey
adım beklemiyorum zaten sadece bir şeyleri duymaya daha doğrusu bir sürece girmeye henüz hazır hissetmiyorum ama doğru olan hangisi ondan da emin değilim

Anladigim kadariyla hala beraber yasiyorsunuz bu aksam oturun konusun sorun kararli olup olmadigini duymayi istemesenizde bunu yapmak zorundasiniz. Kararli oldugunu söylerse dik durun baska da ne yapabilirsiniz ki.
Zaten dün söyledi boşanma isteğini evey ayrı yaşamıyoruz ayrı yaşayacak bir imkanımız da yok zaten

Bence bu akşam konuşalım dışarda diyin evde konuşmak her zaman olumsuzluk getirir. Çıkın iki kadeh bişi için. Nasıl yapalım nasıl ilerleyin gibi konuşabilirsiniz mesela. Adam anlayışlıysa. Mutsuz ve huysuz olmayın anlayışlı olun. Sen soğuduysan ben de seni ikna etmeye çalışamam diyin. Ne yaşadığınızı bilmiyorum. Ama seviyorsanız ben seni seviyorum diyin. Adamın belki tek duymak istediği bu ilgi vs. Bu durumda iki tarafta kabuğuna çekiliyor ve ilgi bekliyo adım atın bakalım. Boşanalım diyosa da sizde soğursunuz zaten sizi istemeyeni isticek değilsiniz. Güler yüzlü olun. Hayatıma devam edicem bende ona göre bi yol alalım diyin

Evlenmek kadar boşanmakta zordur zannımca. Kestirip atılacak kadar kolay değildir heralde bi yuvayı dağıtmak.
gururlu olun ayaklarınızın üstünde durun kendinizi ezdirmeyin falan filan bilmiyorum bunlar kendini bilen bi insan için fazlaca egolu bana göre. Gördün mü nasılda dik durdum kendimi ezdirmedim mi demek asıl maksat.

bence oturun bi güzelce konuşun derim. Herşeyi enine boyuna tartışın. Ona göre bi sonuca bağlayın. Beklemek daha fazla can sıkar.

Sevgilin olsa kes at derim ama söz konusu eşin bence bir yere davet et karşılıklı konuşun birbirinizi anlamaya çalışın baktın olmuyor sen istediklerini o istediklerini anlatsın orta yol yoksa boşanın
konuşmaya açık biri dğil pek. Diğer konumda yazmıştım

Bence bu akşam konuşalım dışarda diyin evde konuşmak her zaman olumsuzluk getirir. Çıkın iki kadeh bişi için. Nasıl yapalım nasıl ilerleyin gibi konuşabilirsiniz mesela. Adam anlayışlıysa. Mutsuz ve huysuz olmayın anlayışlı olun. Sen soğuduysan ben de seni ikna etmeye çalışamam diyin. Ne yaşadığınızı bilmiyorum. Ama seviyorsanız ben seni seviyorum diyin. Adamın belki tek duymak istediği bu ilgi vs. Bu durumda iki tarafta kabuğuna çekiliyor ve ilgi bekliyo adım atın bakalım. Boşanalım diyosa da sizde soğursunuz zaten sizi istemeyeni isticek değilsiniz. Güler yüzlü olun. Hayatıma devam edicem bende ona göre bi yol alalım diyin
Diğer konumda konuyu anlatmıştım. Böyle oturup konuşulacak bir şey değil. Dışarı çağırsam gelmez

Evlenmek kadar boşanmakta zordur zannımca. Kestirip atılacak kadar kolay değildir heralde bi yuvayı dağıtmak.
gururlu olun ayaklarınızın üstünde durun kendinizi ezdirmeyin falan filan bilmiyorum bunlar kendini bilen bi insan için fazlaca egolu bana göre. Gördün mü nasılda dik durdum kendimi ezdirmedim mi demek asıl maksat.

bence oturun bi güzelce konuşun derim. Herşeyi enine boyuna tartışın. Ona göre bi sonuca bağlayın. Beklemek daha fazla can sıkar.
Adam her seye ragmen hayir ben kararliyim diyorsa kararina saygi duyuyorum demekten baska yol var mi? Evlilik tabi ki önemli ama insanin kisiligi de bir o kadar önemli. Bunun egoyla alakasi yok.

Adam her seye ragmen hayir ben kararliyim diyorsa kararina saygi duyuyorum demekten baska yol var mi? Evlilik tabi ki önemli ama insanin kisiligi de bir o kadar önemli. Bunun egoyla alakasi yok.
Benim bahsettiğim şeyle sizin söylediğiniz aynı şey değil.

eskiden olsa sabredemez hemen konuşmak isterdim zorlardım. ama o kadar yorumdum ki sürekli ben açıklama yapıyorum so baskıyla soruyor ben açıklıyorum o soruyor. Yine aynısı olacak diye düşündüğüm için beklemek en güzeli geliyor yanlış da olsa

Anladigim kadariyla hala beraber yasiyorsunuz bu aksam oturun konusun sorun kararli olup olmadigini duymayi istemesenizde bunu yapmak zorundasiniz. Kararli oldugunu söylerse dik durun baska da ne yapabilirsiniz ki.
Mesajınızı da beğenmişim. Yanlış bi yorum olarak görmedim görsem beğenmezdim. Sizin aksinize yazmadım 😇

Kocanız ne emmeye geliyor ne gömmeye.. Madem öyle eve geldiğinde sakince paylaşımını gördüğünüzü boşanmak konusunda kararlı olup.olmadığını sorun.. Kendinizi herşeye.hazırlayın.. Adam istemiyorsa gerçekten yapacak birşeyiniz yok.. Zaten pek sağlıklı değil eşiniz ... En azından böyle içiniz içinizi yiyeceğine kesin ve net bir cevap alırsınız ve ona göre hayatınıza bir yol çizersiniz..

elbette zorlayacak değilim konumuz o değil. Çok kez be biirme noktasına geldim evliliği o döndürdü bilmiyorum şu an ne hissediyor. Bitirmek istiyor mu yoksa zamana mı ihtiyacı var anlamam mümkün değil

eskiden olsa sabredemez hemen konuşmak isterdim zorlardım. ama o kadar yorumdum ki sürekli ben açıklama yapıyorum so baskıyla soruyor ben açıklıyorum o soruyor. Yine aynısı olacak diye düşündüğüm için beklemek en güzeli geliyor yanlış da olsa
Acaba hayatında bi başkası olabilir mi. Önceki konunuzu da okudum. Bu kadar umursamaz olması normal mi. Boşanmak istiyorda neden dava açmıyor. Olayı akışına bırakacaksa neden boşanalım diyor.
Üzgünüm ama içinizden gelmesede konuşmaktan başka çareniz yok

Back
X