Hem haklisin hem haksizsin. Hangi pencereden baktigina bagli yani. Kayinvaliden artik sizinle mi yasiyor? Yoksa bir sureligine kizina bakmak icin mi geldi? Eger sizinle yasiyorsa yapmamasi ayip, sonucta onun da evi artik ve elini tasin altina koymali. Yok sadece kizina bakmak icin geldiyse hicbir sey yapmak zorunda degil (ama tabii ki kendi yemegini yapacak yiyecek ve kaldiracak, kimseye ayak bagi olmamali). Ben bi donem esim nedeniyle kayinvalidemle kalmistim (3 aylik surecte parca parca toplamd 40 gun kadar) kadin her gun ya istisnasiz her gun camasir atar calistirir ve evden kacardi ki kendisi calismiyordu o donemde, ev hanimiydi. Asla evde durmazdi, asla hicbir seye elini surmezdi, bir kere bile bulasik makinesini calistirmisligi yoktur. Ama ben naptim, ben de elimi surmedim, kimse kusura bakmasin. Banane onun camasirindan? Ben kimsenin ic camasirini gormek de ellemek de asmak da zorunda degikim. O gelene kadar beklerdi ki zaten kpssye hazirlaniyordum. Ay neyse uzattim. Demek istedigim ben oraya keyfimden gitmedim, secme sansim yoktu. Kendi pisligimi temizledim, mutfagi topladim ve rahatsiz oldugum icin banyoyu vs topladim biraktim.