Iyi gunler arkadaşlar. Bir süredir kayinvalidemle aramizda soğuk rüzgarlar esiyor. Açık açık konusulan birsey olmasa da uzaktan dokundurmalar laf carpmalar yapıyordu. Bir suredir sehir disina gitti çok sevgili kızının yanina ve ben hiç aramadim. Sizce aramali miyim. Icimden zerre kadar aramak gelmiyor ama acaba ayıp mi ediyorum diyorum. Ama sonra da o laf carparken ayıp ediyor muyum diye düşünüyor muydu hiç diyorum. Bilemiyorum sizce ne yapmaliyim.
Bir defa ara sonra teldeki tavrına göre tekrar arayıp aramamaya karar verirsinIyi gunler arkadaşlar. Bir süredir kayinvalidemle aramizda soğuk rüzgarlar esiyor. Açık açık konusulan birsey olmasa da uzaktan dokundurmalar laf carpmalar yapıyordu. Bir suredir sehir disina gitti çok sevgili kızının yanina ve ben hiç aramadim. Sizce aramali miyim. Icimden zerre kadar aramak gelmiyor ama acaba ayıp mi ediyorum diyorum. Ama sonra da o laf carparken ayıp ediyor muyum diye düşünüyor muydu hiç diyorum. Bilemiyorum sizce ne yapmaliyim.
Ohooo o zaman hiç aramam ki ben. Haksizliga uğramış hissediyorum çünkü kendimi. Hatta ruyalarima giriyor. Hatta bu gece de ruyamda gördüm bana yine haksızlık yapiyordu. Ordan geldi aklima. Ararsam eğer aklımdan çıkıp gider mi diye.Kendinizi ortaya koyun. Bir çemberin merkezi gibi
Etrafınızdaki diğer kişiler de çemberin sınırları dahilindeki kişiler olsun.
Sizi mutsuz edenleri,
Sizi huzursuz edenleri,
Enerjinizi alanları,
Uykunuzu kaçıranları,
Sizi strese sokanları,
Sizi kullanan kişileri,
Size saygı duymayan kişileri,
Sizi daima kıranları,
Sizi umursamayanları,
Yüzünüze gülüp arkanızdan konuşanları,
Size yalan söyleyenleri;
bu çemberin sınır çizgisinden dışarı çıkarın.
Bu dünyaya mutsuz olmaya gelmedik
oğlu aramıyor mu bence direk sen arama kocan arasın sonra sana versin sen de nasılsın dersin.benden sana abla tavsiyesiIyi gunler arkadaşlar. Bir süredir kayinvalidemle aramizda soğuk rüzgarlar esiyor. Açık açık konusulan birsey olmasa da uzaktan dokundurmalar laf carpmalar yapıyordu. Bir suredir sehir disina gitti çok sevgili kızının yanina ve ben hiç aramadim. Sizce aramali miyim. Icimden zerre kadar aramak gelmiyor ama acaba ayıp mi ediyorum diyorum. Ama sonra da o laf carparken ayıp ediyor muyum diye düşünüyor muydu hiç diyorum. Bilemiyorum sizce ne yapmaliyim.
Şimdi söyle ki yüzüme karşı iyi ama mesela facebookta kızının çocuğunun fotografinin altına 'oglanları el kızları için büyütüyoruz yazmış' içime oturdu. O kadar zoruma gitti ki. Konusursak iyi konuşur benimle ama arkamdan hem de herkesin gördüğü bir ortamda beni bu kadar aşağılamis olmasını hazmedemiyorum.Bir defa ara sonra teldeki tavrına göre tekrar arayıp aramamaya karar verirsin
Ohooo o zaman hiç aramam ki ben. Haksizliga uğramış hissediyorum çünkü kendimi. Hatta ruyalarima giriyor. Hatta bu gece de ruyamda gördüm bana yine haksızlık yapiyordu. Ordan geldi aklima. Ararsam eğer aklımdan çıkıp gider mi diye.
Geçen gun kandilde esim aradi. Sonra da telefonu ben alıp konuştum. Ama sanki benim ayrica aramam gerekir mi. Normalde konusurduk.oğlu aramıyor mu bence direk sen arama kocan arasın sonra sana versin sen de nasılsın dersin.benden sana abla tavsiyesi
aman boş ver kaç yaşındaki kadın ergenler gibi facede laf sokuyorsaŞimdi söyle ki yüzüme karşı iyi ama mesela facebookta kızının çocuğunun fotografinin altına 'oglanları el kızları için büyütüyoruz yazmış' içime oturdu. O kadar zoruma gitti ki. Konusursak iyi konuşur benimle ama arkamdan hem de herkesin gördüğü bir ortamda beni bu kadar aşağılamis olmasını hazmedemiyorum.
Konu sadece bu ise..bu her kaynananın sloganı gibi bişe..Şimdi söyle ki yüzüme karşı iyi ama mesela facebookta kızının çocuğunun fotografinin altına 'oglanları el kızları için büyütüyoruz yazmış' içime oturdu. O kadar zoruma gitti ki. Konusursak iyi konuşur benimle ama arkamdan hem de herkesin gördüğü bir ortamda beni bu kadar aşağılamis olmasını hazmedemiyorum.
Geçen gun kandilde esim aradi. Sonra da telefonu ben alıp konuştum. Ama sanki benim ayrica aramam gerekir mi. Normalde konusurduk.
Tabiki başka şeyler de var ama asıl canımı sıkan bu. Vakti zamanında birsey de soyleyemedim içime oturdu resmen. Ailecek hiç haz etmiyorum ama başa gelen çekilir diye ben katlandikca böyle seylerle karsilasmaya basladim. Sadece kendi çocukları önemli oldu. Beni hiçe saydi. Damadinin dedikodusunu yapti benimle kendi ogluna bakmadan. Yani çok doluyum ama hepsi içime oturdu.Konu sadece bu ise..bu her kaynananın sloganı gibi bişe..
Bunu kafanda buyutme bence
Eskiden oglunu degil beni arardi mesela. Simdi oglunu hiç olmayacak zamanlarda aramaya basladi. Olur da aradiginda evde olmazsak nereye gidiyorsunuz ne yapıyorsunuz... benim babam aradiginda hiç de sorguya çekmiyor bizi. Biz de aileyiz. Herkes duracağı yeri bilmeli. Ama ben aramiyorum diye bu aralar özellikle böyle yapıyor gibi hissediyorum.hayır gerekmez fazlası bana riyakarca geliyor.ayrıca senin aramanı beklemeden o da arayabilir
bence cok ciddiye alıyorsunuz hiç gerek yok bu kadar önemsemeyeEskiden oglunu degil beni arardi mesela. Simdi oglunu hiç olmayacak zamanlarda aramaya basladi. Olur da aradiginda evde olmazsak nereye gidiyorsunuz ne yapıyorsunuz... benim babam aradiginda hiç de sorguya çekmiyor bizi. Biz de aileyiz. Herkes duracağı yeri bilmeli. Ama ben aramiyorum diye bu aralar özellikle böyle yapıyor gibi hissediyorum.
içinden gelmiyorsa arama. hatta içinden gelmeyen hiçbirşeyi yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?