Vermeyin tabiki. Kauniniz çocuğunuzla aynı evde mi bakılıyor kayınvalide bizde. O ortama çocuk bırakmak yerine bir bakıcı bulun evinizde baktırın çocuğa da. Orada neler duyuyordur çocuk Allah bilir. Kaynananiz bakmak istememiş bu sene son demiş daha çocuğu niye oraya koyuyorsunuz. Kauniniz da garip ama siz de fenasiniz. İşinize gelen haksızlık işinize gelen değil galiba
hayır aynı evde kalmıyorlar evleri ayrı
ama hergün uğrayıp ekmeğini yağını çayını evinde ne biterse almaya uğrayan birisi
yani benim çocuğuma da bakmak istemiyorsan ben çıkayım zorla değil dedim ben ama kayınpederim oğluma fazla düşkün ben çalışmadığım günler de gelir evden alır zaten ona güvenerek bırakıyorum birazda
bu sene son olarak bırakıyorum zaten haziran ayında alıcam tamamen
haksızlık olarak görmüyorum geçen sene eşi işe girip diğer çocuğu bıraksaydı ben alıcaktım bunuda söyledim 2 tane çocuğa bakmakta zorlanabilirler
tabiki kaynanamda benim çocuğuma bakmak zorunda değil ama bakmıyorum dediğinde küsecek halim yok allah razı olsun bu zamana kadar baktı derim
tavır alsın boşverin, mecbur değilsiniz, bukadar dırdırdan sonra ben tapudada eksiğini gidermezdim valla, ne münasebet, bu devirde herkez kendine yetiyor. bir kombi parası verin sussun bidahada maddi konulara hiç girmeyin
evet bunu eşime de söyleyecem tam bir kombi parası yada kombi alıp veriyoruz bir daha da benden bir lira ne borç ne öylesine isteme diyorsun diye söyleyecem
evet bunu eşime de söyleyecem tam bir kombi parası yada kombi alıp veriyoruz bir daha da benden bir lira ne borç ne öylesine isteme diyorsun diye söyleyecem