Sizce kim haklı ? Sebepsiz yere trip değil mi ?

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Merhaba kızlar,

Benim çok yakın bir kiz arkadaşım var. Gecen sene tesadufi bir sekilde bir arkadasimla tanistilar ve arkadasim cocuktan cok hoslandi. Cocugu sosyal medyadan ekledi konusup biraz ilgisini belli etti bir yerlere davet etti. Bunlar bir kere bulustular ama olmadi. Bulusma oncesi ben arkadasimi uyarmistim, eski sevgilisini hala seviyor sanirim agzindan dusmuyir diye.
Bir zaman sonra eski sevgilisi , erkek olan arkadasim ve ben is toplantilari dolayısıyla aynı ortamda bulunduk. Kızla tanismis oldum.
Kizin sevgilisi var ama arkadasimada habire zarf atan biri yani oyle duzgun karakterli biri degil. Ama ayni ortamda olunca sohbet muhabbet guzel geciyor.
Gecen hafta sirket yemegi vardi biz hepimiz gittik bende instagrama bu kizlada bir resim attim. Diğer arkadaşımda resimi gorunce bir kac laf soktu ve konusmadi benimle daha.
Bende bisey yazmadim cok cocukca geldi davranisi. Sizce benim hatali oldugum birsey var mi burada?
Yani bir kere bulustular diye , erkek olan arkadasimin eski sevgilisi ile resim atmis olmam cok mu abes.
Nasil bir tepki vermeliyim sizce?

Arkadaşınız 15 yaşında kalmış sanırım yazıktır uyarin 2018 olacak yıl...

düşünceli davransanız şık olurmuş, ama sorun çıkartacak bir şey de degil.

O da ‘çok yakın’ dediğiniz için...

İlk defa tanıstıgın birinin resmini koyman evet Gereksiz olmuş
Hem de bu arkadasın görüştüğü cocugun eski sevgilisi ise.
Empati yap biraz
Ilk defa tanismiyorum. 4 aydir taniyorum ama dedigim gibi ayni ortamdayken guzel sohbet ederiz o kadar

Bence arkadaşınız "yakin" arkadasınızsa hassasiyetine özen göstermeniz gerekirdi.

Anladım
Pardon ben o gün tanıstıniz sandim
Fotoyu koymasaniz da olurmus
Konusmayi kesecek kadar büyük birşey mi peki sizce? Yani ben konusmali miyim?
Bana cok sacma geldigi icin yazmak bile gelmiyor icimden arkadasim 28 yasinda ve cocukla bir kere gorustuler ölüp bittigi birisi degildi

bu tür mevzularda kadınlar hasastır
evet çok gereksiz bir trip ama empati yaptıgımızda yakın arkadasım dediğiniz bayan o erkek arkadasınızdan hoşlanıyorsa kalbi kırılmış olabilir
bu sizinle konuşmamasına sebep değil ama siz de ince düşünebilirdiniz
yakın arkadaşınız oldugu için

Konusmayi kesecek kadar büyük birşey mi peki sizce? Yani ben konusmali miyim?
Bana cok sacma geldigi icin yazmak bile gelmiyor icimden arkadasim 28 yasinda ve cocukla bir kere gorustuler ölüp bittigi birisi degildi
Konusmayı kesecek bir durum yok ortada bence

Yabi suan hoslanti yok. Ayni ortama girsem kanka muhabbeti yaparim diyor. Hem o arkadasimdan sonra baska insanlarla falanda tanisti o yuzden bana cok cocukca geldi davranisi. Farkli gorusleri gormek istedim

Yabi suan hoslanti yok. Ayni ortama girsem kanka muhabbeti yaparim diyor. Hem o arkadasimdan sonra baska insanlarla falanda tanisti o yuzden bana cok cocukca geldi davranisi. Farkli gorusleri gormek istedim

inan kanka muhabbeti olsa fotoyu sallamaz üstüne beğeni atardı
umursadığına göre var bişeyler
ama çocuk istemediği için söylemez hislerini

inan kanka muhabbeti olsa fotoyu sallamaz üstüne beğeni atardı
umursadığına göre var bişeyler
ama çocuk istemediği için söylemez hislerini
Ben ne yapsam peki ? Olay bana cok sacma geldigi icin aramak istemiyorm. Ama farkli gorusleri gormek icin yazdim burayada belki ben yanlis dusujuyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…