Ilk defa tanismiyorum. 4 aydir taniyorum ama dedigim gibi ayni ortamdayken guzel sohbet ederiz o kadarİlk defa tanıstıgın birinin resmini koyman evet Gereksiz olmuş
Hem de bu arkadasın görüştüğü cocugun eski sevgilisi ise.
Empati yap biraz
AnladımIlk defa tanismiyorum. 4 aydir taniyorum ama dedigim gibi ayni ortamdayken guzel sohbet ederiz o kadar
Konusmayi kesecek kadar büyük birşey mi peki sizce? Yani ben konusmali miyim?Anladım
Pardon ben o gün tanıstıniz sandim
Fotoyu koymasaniz da olurmus
Cok gereksiz bir olay dimiSonra yaşlar kaç diyince kızıyosunuz
Konusmayı kesecek bir durum yok ortada benceKonusmayi kesecek kadar büyük birşey mi peki sizce? Yani ben konusmali miyim?
Bana cok sacma geldigi icin yazmak bile gelmiyor icimden arkadasim 28 yasinda ve cocukla bir kere gorustuler ölüp bittigi birisi degildi
Yabi suan hoslanti yok. Ayni ortama girsem kanka muhabbeti yaparim diyor. Hem o arkadasimdan sonra baska insanlarla falanda tanisti o yuzden bana cok cocukca geldi davranisi. Farkli gorusleri gormek istedimbu tür mevzularda kadınlar hasastır
evet çok gereksiz bir trip ama empati yaptıgımızda yakın arkadasım dediğiniz bayan o erkek arkadasınızdan hoşlanıyorsa kalbi kırılmış olabilir
bu sizinle konuşmamasına sebep değil ama siz de ince düşünebilirdiniz
yakın arkadaşınız oldugu için
Cok gereksiz bir olay dimi
Yabi suan hoslanti yok. Ayni ortama girsem kanka muhabbeti yaparim diyor. Hem o arkadasimdan sonra baska insanlarla falanda tanisti o yuzden bana cok cocukca geldi davranisi. Farkli gorusleri gormek istedim
Ben ne yapsam sizce? O kadar sacma geliyor ki yazmak gelmiyor içimden. Arkadasim 28 yasinda bideTabiki de arkadaş fazla hassasiyet göstermiş
Ben ne yapsam peki ? Olay bana cok sacma geldigi icin aramak istemiyorm. Ama farkli gorusleri gormek icin yazdim burayada belki ben yanlis dusujuyorumdurinan kanka muhabbeti olsa fotoyu sallamaz üstüne beğeni atardı
umursadığına göre var bişeyler
ama çocuk istemediği için söylemez hislerini
Ben ne yapsam peki ? Olay bana cok sacma geldigi icin aramak istemiyorm. Ama farkli gorusleri gormek icin yazdim burayada belki ben yanlis dusujuyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?