sizce kim haklı?

aysenur87_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2019
30
8
1
38
Merhaba hanımlar eşimle tartıştığımız bir konu var o yüzden üye olup sizlere haklı olup olmadığımı sormak istedim. Kaynanamla altlı üstlü yaşıyoruz evlendiğimden beri. Kendisi iyi bir insandır bana kaynanalık yapmaz bana karışmaz hiç amma velakin kendisi çok aç gözlü ve cimri. Arada bir bulgura soğana limona vs ihtiyacı olur aşağıya markete inmek yerine gelir benden ister Eşime bu durumdan rahatsız duyduğumu söyledim ve kavga ettik saçmaladığımı söyledi sizce kim haklı kızlar? Eşimden özür dilemeli miyim?

siz artik bir butun ailesiniz . bence ufak tefek bulgurmus soganmis bunlarin konusu gecmemeli yani tabiki ihtiyac varsa vermelisiniz sonucta yasli kadin markete gitmek gozunde buyumus olabilir . bugun siz bi sey verirsiniz yarin sizin ihtiyaciniz olur siz kayinvalidenizden isterseniz . sizinle bir problemi de yokmus ne guzel :)

bence bir sorun yok , ne kadar verici olursaniz , o kadar da istemeye yuzunuz olur ileride ihtiyaciniz oldugunda :)

Kadıncağız sorunlu, sıkıntılı biri değilmiş bazı şeyleri görmezden gelin, verin yani ne olacak
Unutmayın kimse dört dörtlük ya da mükemmel değildir, sizde dahil

Haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…