sizce kim haklı?

dogru- kadin asiri ac göz. kurt gibi kapmis soganlari. hele bulgur. karaborsada satiyor belkide.
limon istemesi zaten cimriligini gösteriyor. bence haklisin. haril haril kavga et kocanla. bosanma noktasina gel. anasinin nasil ac gözlü bir varlik oldugunu defalarca anlat adama. kesin anlar birgün. anasinin pis huylarini görür ve sana hak verir.

oturdugunuz ev kimin?
bayram günü dogdun galiba. bana esim senin dedigini dese- evet haklisin derim- ve her hafta annemin alisverisi yaparim. aslan sütü bile alirim. ama esin iyi, sadece kavga etmekle kalmis.

Ev kayınpederimin

Kayınpederimin evi herşey çok pahalandı napayım zoruma gidiyo
Valla gitmesin , sizin anneniz istese aynı şekilde ne yapardınız? Evet düşünüp kendi alsa güzel olur ama bir anneye de bizden bir şey isteme denir mi yani?

Benim babamın oturdukları evinin haricinde bir evi daha var ama abim kirada oturuyordu evlendiğinde çünkü babam tek emekli maaşıyla geçinemem diye abimin oturmasını istemedi o evde. Biraz Kadir kıymet bilin..

Kira vermiyoruz eşim tek oğlan. ama herşey çok pahalandı zoruma gitti üst üste isteyince bu kavgadan sonra özeleştiri yapcam tabi

bak canim- kadin size ev vermis sen kadina soganin, limonun lafini yapiyorsun.
tek oglan, iki oglancik diye hic girme konuya- cünkü yaptigin cok ayip.
hayat cok pahali hele hic deme- kadin istese sizin evi kiraya verir parayi catir catir yer.

sonrada ben oglan cocugu istemiyorum diye millet neden diye soruyor. yahu benim gelin bana soganin lafini yapsa soganla bogarim iste. gercekten cok sevecen insanlara catmissin.
ben senin kaynanan olsam gercekten kötü olurdu

Kayınpederimin evi herşey çok pahalandı napayım zoruma gidiyo

Evde siz oturmasanız kiraya verseler sizin lafını ettiğiniz 2 soğandan kaç kat fazla para geçecek ellerine farkında mısnız? Yada kayınvalideniz kapınıza gelip çok zoruma gidiyor hayat pahalı bundan sonra kira vereceksiniz dese nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…