- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi aysenur87_
-
Herşey ne kadar pahalandı haberiniz var mıallah bi baş soğanın lafını edecek kadar düşürmesin. kaynana mı cimri siz mi emin olamadım.
Özeleştiri yapacağım
Ev kayınpederimindogru- kadin asiri ac göz. kurt gibi kapmis soganlari. hele bulgur. karaborsada satiyor belkide.
limon istemesi zaten cimriligini gösteriyor. bence haklisin. haril haril kavga et kocanla. bosanma noktasina gel. anasinin nasil ac gözlü bir varlik oldugunu defalarca anlat adama. kesin anlar birgün. anasinin pis huylarini görür ve sana hak verir.
oturdugunuz ev kimin?
bayram günü dogdun galiba. bana esim senin dedigini dese- evet haklisin derim- ve her hafta annemin alisverisi yaparim. aslan sütü bile alirim. ama esin iyi, sadece kavga etmekle kalmis.
var.Herşey ne kadar pahalandı haberiniz var mı
Oturduğunuz ev kimin merak ettim, hem insanların evinde oturup hemde bulgurun limonun lafını etmiyorsunuzdur umarım..Herşey ne kadar pahalandı haberiniz var mı
Kayınpederimin evi herşey çok pahalandı napayım zoruma gidiyoOturduğunuz ev kimin merak ettim, hem insanların evinde oturup hemde bulgurun limonun lafını etmiyorsunuzdur umarım..
Ev kayınpederimin
Kira vermiyoruz eşim tek oğlan. ama herşey çok pahalandı zoruma gitti üst üste isteyince bu kavgadan sonra özeleştiri yapcam tabikira veriyormusunuz?
Eger vermiyorsaniz hesaplayin ve limona, sogana, bulgura vurun. bakalim kadinin kac kiloluk sogan hakki doguyor.
Valla gitmesin , sizin anneniz istese aynı şekilde ne yapardınız? Evet düşünüp kendi alsa güzel olur ama bir anneye de bizden bir şey isteme denir mi yani?Kayınpederimin evi herşey çok pahalandı napayım zoruma gidiyo
Kira vermiyoruz eşim tek oğlan. ama herşey çok pahalandı zoruma gitti üst üste isteyince bu kavgadan sonra özeleştiri yapcam tabi
Kayınpederimin evi herşey çok pahalandı napayım zoruma gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?