sizce kim haklı?

Bence özür dileyin sadece bu sebeple eşim benim anneme cimri derse çok kırılırdım eşiniz haklı ve aklınızda bulunsun esinize asla çok büyük bişey olmadığı sürece ailesini suçlayıcı konuşmayın eşinizi kendinizden sogutursunuz

Özür dilicem eşimden işten geldiğinde

Utanır insan bunum lafını yapmaya bi de eşinle kavga mı ettin bunun için? Ayıptır ya açgözlü ve cimri olmuş kadın bir de. Bence siz cimrisiniz her şey çok pahalandı demenizden belli. Markettekilere zam geldi de kiralara gelmedi mi? Kira vermeden oturup verdiğiniz soğanları saymanız ikiyüzlülük.
Altlı üstlü oturuyor olsam annemlerle yada kvlerle arada gider eksik vs var mı diye eve bakarım, onlara bişey demeden ben alır getiririm.

Meşhur laftır;
anne-baba evladına bağ bağışlamış
evlat bir salkım üzüm koparıp verememiş.
Sizinki tam da bu hesap.
Allah hepimize sağduyu ve vicdan versin.
Böyle küçük hesaplar yapmak hem çok ayıp,
hem de itici.
Kayınvaldenize cimri demişsiniz, onu tanımıyorum ama burda yazdıklarınızdan sonra
kim cimri? Tartışılır.

Kira vermiyoruz eşim tek oğlan. ama herşey çok pahalandı zoruma gitti üst üste isteyince bu kavgadan sonra özeleştiri yapcam tabi
Ay ne kadar cirkin ya
Kadın keske duysa da sizi evden atıp o evin kirasını catır catır yese
Bırakın sizin olmayı eşinizin evi bile değilken kime bu cimrliğiniz
Herşey pahalı oldu oglu calısıyo oglu alıyo sizde calısın madem cok zorunuza gidiyorsa 5liralık soganı bölüşmek ayrı eve cıkın kendi paranızla ödeyin kirayı o zaman konusun

Hiç cimri biri değilim
kendinizin farkında değilsiniz.

Şöyle söyleyim. Eşim tek çalışıyor. Borçlarımız ve 2 evladımız var. Eşimin babası 4 bin civarı emekli alıyor ve sıfır borç. Buna rağmen market pazar faturalar, yani aklınıza gelcek her şeyi eşim karşılıyor. Onlar tatil yapıp geziyor o parayla. Bu ay sıkıştık benim babamdan borç aldık. Eşime kendimizi toparlayana kadar baban kendilerini idare etsin, toparlayınca yine sen karşılarsın dedim. Siz cimri değilseniz ben neyim acaba diyorum ve çekiliyorum.

Fake bir konu olmasını temenni ediyorum , hatta öyle düşünüyorum.

Ağır sacmalamissiniz.

Edit. Konuda ki cimri kim bulun bakalım.
Koskoca kadınım fake konu açacak değilim saçmalamadım kendimde farkemetdiğm kusur varsa görmek istedim

Eşinizden özür dileyin bence... Ancak arada bir kendisi sorabilir evde bir ihtiyacı olup olmadığını annesinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…