- Konu Sahibi aysenur87_
-
Bence özür dileyin sadece bu sebeple eşim benim anneme cimri derse çok kırılırdım eşiniz haklı ve aklınızda bulunsun esinize asla çok büyük bişey olmadığı sürece ailesini suçlayıcı konuşmayın eşinizi kendinizden sogutursunuzMerhaba hanımlar eşimle tartıştığımız bir konu var o yüzden üye olup sizlere haklı olup olmadığımı sormak istedim. Kaynanamla altlı üstlü yaşıyoruz evlendiğimden beri. Kendisi iyi bir insandır bana kaynanalık yapmaz bana karışmaz hiç amma velakin kendisi çok aç gözlü ve cimri. Arada bir bulgura soğana limona vs ihtiyacı olur aşağıya markete inmek yerine gelir benden isterEşime bu durumdan rahatsız duyduğumu söyledim ve kavga ettik saçmaladığımı söyledi sizce kim haklı kızlar? Eşimden özür dilemeli miyim?
Özür dilicem eşimden işten geldiğindeBence özür dileyin sadece bu sebeple eşim benim anneme cimri derse çok kırılırdım eşiniz haklı ve aklınızda bulunsun esinize asla çok büyük bişey olmadığı sürece ailesini suçlayıcı konuşmayın eşinizi kendinizden sogutursunuz
Herşey ne kadar pahalandı haberiniz var mı
Doğru karar vermişsinizÖzür dilicem eşimden işten geldiğinde
bence de dilemelisiniz. Hatta senin çalışıp kazandığın parayla aldığın erzağın 3 kuruşluk kısmını öz anandan babandan kıskandığım için eşeklik ettim deseniz yeridir. Cimri sizsiniz.Özür dilicem eşimden işten geldiğinde
Ay ne kadar cirkin yaKira vermiyoruz eşim tek oğlan. ama herşey çok pahalandı zoruma gitti üst üste isteyince bu kavgadan sonra özeleştiri yapcam tabi
Hiç cimri biri değilimbence de dilemelisiniz. Hatta senin çalışıp kazandığın parayla aldığın erzağın 3 kuruşluk kısmını öz anandan babandan kıskandığım için eşeklik ettim deseniz yeridir. Cimri sizsiniz.
kendinizin farkında değilsiniz.Hiç cimri biri değilim
Kesinlikle cimrisiniz.Hiç cimri biri değilim
Koskoca kadınım fake konu açacak değilim saçmalamadım kendimde farkemetdiğm kusur varsa görmek istedimFake bir konu olmasını temenni ediyorum , hatta öyle düşünüyorum.
Ağır sacmalamissiniz.
Edit. Konuda ki cimri kim bulun bakalım.
Özeleştiri yapıcam eşimden özür dilicem insallah affederCimrilikle alaka kuramadım,üşeniyodur markete gitmeye. biz alt komşumla böyleyiz. üstelik kayınvalideniz. çok ayıp..
Merhaba hanımlar eşimle tartıştığımız bir konu var o yüzden üye olup sizlere haklı olup olmadığımı sormak istedim. Kaynanamla altlı üstlü yaşıyoruz evlendiğimden beri. Kendisi iyi bir insandır bana kaynanalık yapmaz bana karışmaz hiç amma velakin kendisi çok aç gözlü ve cimri. Arada bir bulgura soğana limona vs ihtiyacı olur aşağıya markete inmek yerine gelir benden isterEşime bu durumdan rahatsız duyduğumu söyledim ve kavga ettik saçmaladığımı söyledi sizce kim haklı kızlar? Eşimden özür dilemeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?