Sizce kim haklı ?

Nasıl paylaşabilir diye düşünüyorum bulamıyorum. Özledim diyormuş işte. Sizin beklediğiniz cümlelerin birebirini kurmuyor diye suçlamayın karşınızdaki insanı. 3 ay görüşememişsiniz 4 ay daha görüşemeyeceksiniz belli olan bir durum bu. Her konuşmada aynı şey üzerinden konuşmak karşı tarafı bıktırır. Ben sevgilinize hak verdim

Erkek arkadaşım seni özledim diye ağlasa hiç hoşuma gitmezdi,hayatımda özledim diye ağladığım tek şey de köpeğimdi o da 3 aydır kayıp başına bir şey mi geldi diye,siz cok mu duygusalsiniz acaba ? Yadırgamak icin demiyorum ama belki erkek arkadasinizda böyle düşünüyordur. Benimki de hep seninle yemek yemeyi özledim der ben de seninle uyimayı özledim derim benim özleme anlayisim bu oluyor. Siz daha romantik cümleler bekliyorsunuz anlaşılan bu beklentinizi karşıya yansıttıkça onu itiyorsunuz farkında olmadan. Söylemeyin özledim diye. En fazla simdi yanyana olsak sunu yapardık deyin. O da evet aşkım der gečer.
Evet ben çok duygusalim maalesef kendim de şikayetçiyim

Böyle devam ederseniz Çok daral gelir erkek arkadaşınıza,sizden kaçar hale gelir.
Ayrıca erkekler duygularını tahlil etmekte,hele de dile dökmekte kadınlar kadar başarılı değil.sürekli çok özlüyorum,özlem doluyum ve seviyorum diye ağlayıp karamsar ve kasvet havasını yaratmayın.sevginizi belirtin, günlük uğraşlarınızdan bahsedin,iyimser ve destekleyici olun.

Ya belki bana odun diceksiniz ama en sevmediğim şey çiftlerin sürekli aşkım, balım, kelebeğim modunda gezmeleri, biri diğerine aşkım demezse diğerinin kızması vss Vallaha bana daral gelir. Bi kasmayın kendinizi. Adam özledim diyormus zaten. Her konusmada söylemesi ne bileyim.. Odunum işte😂😂

Karşımda özledim diye ağlayan biri olsa ben daha sert tepki verirdim herhalde. Adam yine sakin kalmış. Annenizi babanızı 3-5 ay görmeyince ağlamazsınız sevgili olunca çok özledim böhüüü...

Karşımda özledim diye ağlayan biri olsa ben daha sert tepki verirdim herhalde. Adam yine sakin kalmış. Annenizi babanızı 3-5 ay görmeyince ağlamazsınız sevgili olunca çok özledim böhüüü...
Beklentiye girmek konusunda haksiz olduğumun farkındayım ama duygularımı böyle göstermem sizi neden bu kadar rahatsız etti ki ? Sert tepki göstermeye gerek yok karşımdaki beni seven bir adam nasıl beni özlediğin için ağlarsın demez yani. Ayrıca annem babam için ağlamadigimi nerden bilebilirsiniz, bu doğru diye söylemiyorum ama ben duygusal biriyim ve özlem bu tepkiyi vermeme sebep oluyor

Yazdıklarınızın hepsini okumadım ama eğer hissetmiyorsanız özlemediğini özlemiyordur belki de. Sizin ağlamanız çok tuhaf ama onun da soğukkanlı konuşmaları çok itici. Tamam ağlama ama insan sesinin tonuyla sıcaklık vermez mi, verseydi hissederdiniz. Sizin ağlamanız da Özlem’den değil bence, yanlış anlamayın ama ilgisini sevgisini hissetmediğimiz için içerlediniz bence , konuşmalarınız sevgi dileniyor gibi olmuş. Üstüne düşmeyin erkek arkadaşınızın siz kadar özlemiyor bence özleyen söyler veya hissettirir Bana göre.

Yazdıklarınızın hepsini okumadım ama eğer hissetmiyorsanız özlemediğini özlemiyordur belki de. Sizin ağlamanız çok tuhaf ama onun da soğukkanlı konuşmaları çok itici. Tamam ağlama ama insan sesinin tonuyla sıcaklık vermez mi, verseydi hissederdiniz. Sizin ağlamanız da Özlem’den değil bence, yanlış anlamayın ama ilgisini sevgisini hissetmediğimiz için içerlediniz bence , konuşmalarınız sevgi dileniyor gibi olmuş. Üstüne düşmeyin erkek arkadaşınızın siz kadar özlemiyor bence özleyen söyler veya hissettirir Bana göre.
Burda çok iyi yansitamamis olabilirim ama bazı durumlarda ilgisini bekliyorum evet. Ona göre elinden geleni yapıyor ama ben hissetmiyorum . Bilmiyorum ya bir sure çok üştune dusmicem sanirim

Kim haklı ‘O’ 😄
Saatlerce methiyeler mi döşesin adam özledim diyormuş işte diretirsen ilişki yıpranır farklı boyuta gider

Burda çok iyi yansitamamis olabilirim ama bazı durumlarda ilgisini bekliyorum evet. Ona göre elinden geleni yapıyor ama ben hissetmiyorum . Bilmiyorum ya bir sure çok üştune dusmicem sanirim
Düşmediğinde daha iyi oluyor, insan ilişkilerinde daha farklarını görmedim. Kim daha çok ilgi gösteriyor seviyorsa üzülen o oluyor, bu arkadaşlıkta bile olabiliyor. Özledim seviyorum falan deme, tavır yapma ama ilgiyi gördüğün kadar ver bence

Ben de "öyle özledim, böyle özledim, aman da aşırı özledim, biraz da burama özledim" diye saatlerce nasıl özlediğimin muhabbetini yapmam ki. "Ben de özledim" derim.

Devamlı bunun lafını edip darlayan birini de açıkçası bir süre sonra arayıp konuşasım gelmez. "Off yine trip atacak" der kaçarım bir süre sonra.

Sevgiliniz haklı. Kusura bakmayın ama kimseye zorla birşeyler yaptıramazsınız. Herkez ne istiyorsa onu yapar. Sürekli sorup bunaltmak yerine boşver meyi denerseniz daha çok mutlu ve kıymetli olursunuz. Sürekli sorarak bunaltmaktan başka bişey yapmazsınız.

Offf sizin hamileliğinizi falan düşünemiyorum gerçekten. Herkes sizin gibi yaşamak ve göstermek zorunda değilki duygularını.
Yani açıkçası hamileliğimi ben de merak ediyorum:110: biraz nazlı biriyim ve ilgi bekleyen. Sevgilim de bunları biliyor sonuç olarak çok şikayetçi değil ama arada böyle problemler çıkıyor

Sevgiliniz haklı. Kusura bakmayın ama kimseye zorla birşeyler yaptıramazsınız. Herkez ne istiyorsa onu yapar. Sürekli sorup bunaltmak yerine boşver meyi denerseniz daha çok mutlu ve kıymetli olursunuz. Sürekli sorarak bunaltmaktan başka bişey yapmazsınız.
Empati kurmam gerek kendi isteklerime odaklaniyorum sadece haklısınız

Sizde her kadın gibi acıdan beslenmek ağlamak ağlatmak daha çok özlenmek istiyorsunuz. Mutlak sevgiyi size sadece anneniz verebilir bence bu kadar daraltmayın erkek arkadaşınızı. Özlediğini söylüyorsa ki sizde bunu hissediyorsanız içinizde büyütün size olan sevgisini.:KK200:

Herkesin kendini ifade etme şekli farklı kimseyi kendi isteğine göre şekillendiremezsin. Bu bir süre sonra ayrılığa sebep olabilir.

Sizi arayıp sormalarini eksik etmiyorsa ortada bir sorun yoktur fakat siz aramadan aramiyosa haklisiniz

Back
X