Sizce kim haklı

Luksemburg'dayim ben.. Ama Turkiye'den Almanya'ya zamaninda baya kargo yollamistim. Gumrukten cikinca eve teslim edemezlerse bile alicisi gidip alana kadar gunlerce subede bekleyen paketlerim olmustu. Orada da aliciyi adreste bulamadiklarinda kagit birakiyorlardi.

Siz hangi ulkeye gonderdiniz bilmiyorum ama diger avrupa ulkelerinde muhtemelen sistem bu sekildedir diye dusunuyorum. Oyle hemen geri yollayacaklarini sanmiyorum.

Gunahini almak istemiyorum ama alici istemedigini soylemis olabilir mi? Belki de vergi falan ciktiysa almak istememis olabilir.. Geri gondermezsiniz, para iadesi yaparsiniz diye dusunmus olabilir.

Ben olsam alicinin gittigi ilcedeki postane ya da artik hangi kargo sirketini kullaniyorsaniz onun mailini bulur mail atarak iade sebebini sorardim. Bazen maillere geri donus yapabiliyorlar. Yani en azindan ben bulundugum ulkede cevap alabiliyorum. Denemeye deger diye dusunuyorum...

Cevabınz için teşekkür ederim aslında bu kadına ben daha önce de başka paket yolladım öyle almayacak biri değil ama kafam karıştı özel e bakabilir misiniz

maalesef kargo sırketlerı yuzunden cok kısı magdur oluyor
alıcı almadıgı urune tabıkı para odemez kargo gıtmıs olsa teslım alırdı kargo da dagıtımını duzgun yapmamıs sız kargo subesıyle sorununuzu cozmeye calısırken ya alıcının ıadesını yapacaksınız ya urunu gondereceksınız yapacak baska bırsey yok maalesef

Cevabınz için teşekkür ederim aslında bu kadına ben daha önce de başka paket yolladım öyle almayacak biri değil ama kafam karıştı özel e bakabilir misiniz
alıcı tekrar yollarsanız sorun yok demıs yanı alıcı almaya nıyetlıymıs zaten kafanız nıye karısıyor kı
kargo gelmedı dıye ıade olusturmus bu sebeple durumdan da haberınız oluyor haber vermese durduk yere almadıgı urune para vermıs olsa daha yanlıs olurdu oyle olsa da ıade etmenız gerekecektı ya da urunu yenıden gondermenız gerekecektı

Ben Almanyadayim.Esim de ben de sürekli internetten alisveris yapariz.Malum globalizm satin aldigimiz ürünler dünyanin cesitli ülkelerinde üretiliyor ve yine cesitli ülkelerden kargoya veriliyor.
Simdiye Kadar hic bir kargomuz saticiya geri dönmedi. Evde degilsek yan komsuda (ki bende komsularimin paketlerini aliyorum) Olmadi bahce citinin icine birakilan paketlerimiz oldu. En kötü ihtimal posta kutusuna not birakirlar, gelin subeden alin diye.
kargonuzu göderdiginiz ülkede takip edin. Ancak su kadarini söyleyebilirim ki ben türkiyeden aldigim ürünleri en son yurt disina cikti noktasina Kadar takip edebiliyorum. Ürün yurt disina ciktiktan sonra nerede bekledigini göremiyorum. Yanliz bana gelen ürünler en düsük kargo bedeliyle gönderilen ürünler belki yurt disinda da takibini yapabileceginiz kargo tarifeleri vardir.

Ben Almanyadayim.Esim de ben de sürekli internetten alisveris yapariz.Malum globalizm satin aldigimiz ürünler dünyanin cesitli ülkelerinde üretiliyor ve yine cesitli ülkelerden kargoya veriliyor.
Simdiye Kadar hic bir kargomuz saticiya geri dönmedi. Evde degilsek yan komsuda (ki bende komsularimin paketlerini aliyorum) Olmadi bahce citinin icine birakilan paketlerimiz oldu. En kötü ihtimal posta kutusuna not birakirlar, gelin subeden alin diye.
kargonuzu göderdiginiz ülkede takip edin. Ancak su kadarini söyleyebilirim ki ben türkiyeden aldigim ürünleri en son yurt disina cikti noktasina Kadar takip edebiliyorum. Ürün yurt disina ciktiktan sonra nerede bekledigini göremiyorum. Yanliz bana gelen ürünler en düsük kargo bedeliyle gönderilen ürünler belki yurt disinda da takibini yapabileceginiz kargo tarifeleri vardir.

Teşekkür ederim Cevabınz için ama maalesef gümrükten çıktı yaziyir
Ertesi gün teslim edilemedi
Aynı dk Yurt dışına sevk edildi yazıyor
Maalesef alıcı kabul etmiyor mecbur tekrar yollayacağım

Back
X