- 15 Ocak 2014
- 5.982
- 5.191
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
Luksemburg'dayim ben.. Ama Turkiye'den Almanya'ya zamaninda baya kargo yollamistim. Gumrukten cikinca eve teslim edemezlerse bile alicisi gidip alana kadar gunlerce subede bekleyen paketlerim olmustu. Orada da aliciyi adreste bulamadiklarinda kagit birakiyorlardi.
Siz hangi ulkeye gonderdiniz bilmiyorum ama diger avrupa ulkelerinde muhtemelen sistem bu sekildedir diye dusunuyorum. Oyle hemen geri yollayacaklarini sanmiyorum.
Gunahini almak istemiyorum ama alici istemedigini soylemis olabilir mi? Belki de vergi falan ciktiysa almak istememis olabilir.. Geri gondermezsiniz, para iadesi yaparsiniz diye dusunmus olabilir.
Ben olsam alicinin gittigi ilcedeki postane ya da artik hangi kargo sirketini kullaniyorsaniz onun mailini bulur mail atarak iade sebebini sorardim. Bazen maillere geri donus yapabiliyorlar. Yani en azindan ben bulundugum ulkede cevap alabiliyorum. Denemeye deger diye dusunuyorum...
Cevabınz için teşekkür ederim aslında bu kadına ben daha önce de başka paket yolladım öyle almayacak biri değil ama kafam karıştı özel e bakabilir misiniz