nişanlılık dönemi en zor dönemdir. bir sürü problem çıkar, karmaşa olur. bu problemleri nişanlınla birlikte aşmaya çalışmalısınız. hemen kızıp fevri davranmak yerine, sakin sakin konuş nişanlınla, hatta kayınvalidenle. hepimiz bu dönemlerden geçtik. benim kayınvalidem evlenmemizi hiç istemediği için bu konulara girmedi bile. eşim kayınvalidemi idare ederek, benim isteklerimi yapmaya çalıştı elinden geldiği kadar. nişanlınla konuş tatlı dille, annesini suçlamadan. üzüldüm de, keşke beni arayıp haber vermiş olsalardı de. inan bana her nişanlı çift evlenene kadar bu tür bir sürü sorunla muhattap oluyorlar. sinirini kontrol altına almayı öğrenmelisin. kimin haklı olduğunu boşver, sen nişanlını çek kendi yanına. o, sen ne istersen yapar zaten. ama tatlı dil çooook önemli canım. Allah kolaylık versin.
nişanlısın altınların kayınvalidendemi ??
bence nişanlıyken altınLARINI NEDEN DEĞİŞİYOSUNKİ..
KEŞKE KAYINVALİDEN SANA ALTINLARI DEĞİŞTİRELİM DEDİĞİNDE ANNE BEN DÜĞÜNDEN SONRA DEĞİŞİRİM ŞİMDİ GEREK YOK DİYEBİLSEYDİN..
Neden gelemediği konusunda bir açıklama yapıldı mı size. Ayrıca fazla büyütmeyin bu tür şeyleri. İyi niyetli olmasalardı değiştirelim diye teklif etmezlerdi
Canım ben de nişanlıyım.
Valla bu ailelerle uyum olayı zor gerçekten.
Evet sana haber vermeleri gerekirdi ama boşver oğulları söyler diye düşünmüşlerdir.
Sen nişanlınla aran iyi mi ona bak gerisini boşver yoksa o kadar çok kafaya takılıyo ki çok üzülürüz.
iyi canımda bu olaylar bizide yıpratıyor tartışıyoruz.. ister istemez
Anladığım kadar kaynana çok deneyimli seni parmağında oynatacak türden evet demeden 3 defa düşün içinden çıkamadığın durumları anne'ne danış
Sanırım siz evlilik öncesi sendromu yaşıyorsunuz. Aslında çok sizi yıpratacak olaylar değil gibi sadece bu kadarsa sorunlar. Boşuna yıpratmayın ne kendinizi ne nişanlınızı.
Bu olay için kim haklı diye sorgulayıp, suçlu bulmaya çalışmak yerine unutun gitsin...
Anladığım kadar kaynana çok deneyimli seni parmağında oynatacak türden evet demeden 3 defa düşün içinden çıkamadığın durumları anne'ne danış
Nerden çıkardınız kayınvalidesinin çok deneyimli ve paramğında oynatacak türden olduğunu
Eğer nişanlınızla buluşmak için değil de, özellikle o gün altınları değiştirmek için anlaşılmış ise ve gelmemişler ise haklısınız bence. En azından haber verilebilirdi.
Ama karşı taraf ne düşündü de böyle davrandı onu da bilmek lazım, belki nasıl olsa değiştiririz diye pek önemsememiş olabilirler. Kötü bir niyetleri yoktu belki de. Niyet önemli yani.
benim yazdıklarım senin yazdıklarından anladım kadın deneyimli bir şu var bunların bir dediği bir dediğini tutmaz o anki duruma göre değişebilir yaşlı insanlar daha kıvrak gençleri üzende bu zatencnm ben söyleyim akıllı birisi olduğu kesin deneyimleride vardır tabi hem oğlunu hem kızını evlendirmiş bu son iştee bakalım zamanla iyice anlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?