Sizce kırılmakta haksız mıyım?

Çevremde bikaç arkadaşıma bahsettim yapacaklarsa üzülme dediler ama herkese herşey zamanında yapılıyorda bir benim oğlum mu değersiz zamanında yapılan şeyler değerlidir benim için
Ben sizi sonuna kadar haklı buldum Ama Oğlunuzu niye işin içine katıyorsunuz? Bu işin oğlunuzun değersiz olması ile alakası ne? Bu kişilerle oğlunuzun bağı ne? Değersiz olan kişi sizsiniz. Demek ki sizin onlara verdiğiniz değeri onlar size vermiyor. Bu durumdan ders çıkarın, bundan sonra kimse için bir şey yapmayın.

Ben sizi sonuna kadar haklı buldum Ama Oğlunuzu niye işin içine katıyorsunuz? Bu işin oğlunuzun değersiz olması ile alakası ne? Bu kişilerle oğlunuzun bağı ne? Değersiz olan kişi sizsiniz. Demek ki sizin onlara verdiğiniz değeri onlar size vermiyor. Bu durumdan ders çıkarın, bundan sonra kimse için bir şey yapmayın.
Bilmiyorum üzüldüm işte doğum yaptığım da da yeni geldim diye kimse aramamıştı ve birşey yapılmamıştı yine dediğiniz gibi değersiz olan benim haklısınız

5 senedir aynı iş yerinde çalışıyorum bu beş senede sayısını hatırlamadığım kadar kişinin doğumu, evliliii, sünneti, doğum günü bilmem nesi yapıldı. Hepsine katıldım. Hatta çoğunda hediyeyi benim almam istendi vakit ayırıp yaptım. Tabiiki isteyerek arkadaşlarımı severek yaptım. Ben iki ay önce oğlumu sünnet ettirdim geçen haftada mevlütünü yaptım. Ne mevlüte gelen oldu ne de hediyesini veren. Kimsenin beş lirasına ihtiyacımız yok yanlış anlaşılmasın ama kendimi çok değersiz hissettim. Kalbim çok kırıldı benim. Şimdi yarın başka birinin bilmem nesi var herkes toplanıp gidecek. Demekki isteyen gidebiliyor yapabiliyor. Benim oğluma da öteki ay toplayacaklarmış hediyesini aradan iki ay geçmiş en az 6 kişiye bambaşka şeyler için toplanmış ama biz fazla gelmişiz. Sizde haksız mıyım? Zamanında yapılmayınca ne değeri var ki? Ne o hediyeyi almak istiyorum ne de artık kimse için kılımı kıpırdatmak. Kalbimin bu kadar kırılacağını tahmin etmiyordum..
Böyle konular okudukça işyerinde samimiyete asla yer olmadığını bir kez daha anlıyor ve üzülüyorum. Tüm günümüz orada geçiyor yahu!
Gerçekten kim ne konuda yardımcı oldu o kadar gitmek gerekiyor

Böyle konular okudukça işyerinde samimiyete asla yer olmadığını bir kez daha anlıyor ve üzülüyorum. Tüm günümüz orada geçiyor yahu!
Gerçekten kim ne konuda yardımcı oldu o kadar gitmek gerekiyor
Bu işleri organize eden birim sorumlumuz. Herşeyi benden istedi ona bunu al şuna şunu al ama sıra bana gelince beni en son sıraya bile almamış.. hayat işte. Bir yerde 16 saat çalıştığın insanlarla bağ kurduğunu zannediyorsun ama fos. Sonra üzülünce beklentiye girdin diye suçlanıyorsun.

Kim olsa kırılır üzülür, onlarada lafı gelince bunu dile getirin ,içinize atıp üzülmenize değmez, kimse sizden değerli degil
Evet yapacaklarını sanmıyorum ama eğer olursa kabul etmeyip bundan sonra da hiçkimseye katılmayacağımı söyleyeceğim. Seneyede nasipse tayin istiyorum zaten bunlarda bana ders olsun. Uyumlu insanlar sevilmiyormuş

Çok haklısınız...
Maksat özel gününüzde yanınızda olmak mutlu anları paylaşmaktı. Şimdi aylar sonra gelen hediyeyi alsın başına çalsınlar valla.

Hediye verildiğinde "Çok teşekkür ederim epey zaman geçti. Davet ettiğim halde o dönem gelmediniz/mazeret bildirmediniz. Bunu belirtmeniz benim için hediyeden daha kıymetliydi. Bu sebeple hediyenizi kabul edemeyeceğim. Başka birisi için hediye planladığınızda ona verirsiniz" diyerek reddetmek mantıklı olabilir.

Back
X