Kırılmakta haksız mıyım ?

8 ay mı? Benim kaç ülke ötede sevgilim bile daha sık gelirdi,öyle is mi olur ,hem de 4 saatlik yol için...
Öncelikle böyle şeylere ben de çok bozulurum,yalan yok.
Ama adama hak verdim. Yani 8 aydır görmediği kişiyi on günde neden görmeye gelsin ki? Daha özlemeye başlamamıştır bile.
Ve parası az degil çok demişsiniz,oyundan bin lira kazanıyormus. O da düzenli mi degil mi belli değil. 2020 Türkiyesinde bin lira para değil ki... Kuş olup uçan bir rakam. Siz ilçede ve aile hapsinde yaşadığınız için parayla çok işiniz olmuyordur ama bin lira kesinlikle çok değil.bin lira geliri olan insana bir ayda iki kere seyehat etmek masraflı gelebilir.
Ayrıca ailesi de laf edebilir. Sizin aile baskısından 8ay gorusmemenize laf etmiyorsa demek ki muhafazakar bir ailesi var onun da- anlayışla karsiliyor. Eh,onun da babasının adı Hans değil. Hiç gitmezken birden pepese şehir dışına gitmesine sıcak bakmayabilirler.
Ben 29a gireceğim. 10 yıldır kendi paramla şehir şehir ülke ülke geziyorum. İnan ailem hala dudak büzüyor ben bir yere gidecekken. Bir ayda iki kere şehir dışına çıksam rahatsız oluyorlar.
Bir de böyle düşün.
Ayrıca üni egitimi almışsın. Bilmemne şehri (kesinlikle sevgilinin şehri değil yakınlardaki bir başka şehir) belediyesi eleman alacakmış mülakata girecegim de, ne bileyim eski oda arkadaşım evleniyor nikah şahidi olacam de, sınava girecem de... Bir bahane bul git sevgilinin şehrine. Cezaevinde mahkumları bile bazen izinli saliyorlar sokağa birkaç gunlugune. Onlardan bile kötü durumdasin. Reva görme bunu kendine

8 ay mı? Benim kaç ülke ötede sevgilim bile daha sık gelirdi,öyle is mi olur ,hem de 4 saatlik yol için...
Öncelikle böyle şeylere ben de çok bozulurum,yalan yok.
Ama adama hak verdim. Yani 8 aydır görmediği kişiyi on günde neden görmeye gelsin ki? Daha özlemeye başlamamıştır bile.
Ve parası az degil çok demişsiniz,oyundan bin lira kazanıyormus. O da düzenli mi degil mi belli değil. 2020 Türkiyesinde bin lira para değil ki... Kuş olup uçan bir rakam. Siz ilçede ve aile hapsinde yaşadığınız için parayla çok işiniz olmuyordur ama bin lira kesinlikle çok değil.bin lira geliri olan insana bir ayda iki kere seyehat etmek masraflı gelebilir.
Ayrıca ailesi de laf edebilir. Sizin aile baskısından 8ay gorusmemenize laf etmiyorsa demek ki muhafazakar bir ailesi var onun da- anlayışla karsiliyor. Eh,onun da babasının adı Hans değil. Hiç gitmezken birden pepese şehir dışına gitmesine sıcak bakmayabilirler.
Ben 29a gireceğim. 10 yıldır kendi paramla şehir şehir ülke ülke geziyorum. İnan ailem hala dudak büzüyor ben bir yere gidecekken. Bir ayda iki kere şehir dışına çıksam rahatsız oluyorlar.
Bir de böyle düşün.
Ayrıca üni egitimi almışsın. Bilmemne şehri (kesinlikle sevgilinin şehri değil yakınlardaki bir başka şehir) belediyesi eleman alacakmış mülakata girecegim de, ne bileyim eski oda arkadaşım evleniyor nikah şahidi olacam de, sınava girecem de... Bir bahane bul git sevgilinin şehrine. Cezaevinde mahkumları bile bazen izinli saliyorlar sokağa birkaç gunlugune. Onlardan bile kötü durumdasin. Reva görme bunu kendine
Ailesi muhafazakar değil benim yanıma gelmesini de desteklerler. Parasını harcamadığını kendisi söylüyor yoksa gercekten bin tl ucup gidecek bir para hos ucup gitse dahi bana da pay ayrilmasini isterdim ☺ Bu konu birazcık derin öyle olamıyor maalesef ama tesekkür ederim fikirleriniz icin 🌸
Sizden kaynaklı bir durum yüzünden 8 ay görüşmemek oluyor da ondan kaynaklı bir durum yüzünden bir buçuk hafta sonra görüşmeyince olmuyor mu?
Ama benim durumlarım zaruriydi onunki keyfi sorun burada. Bazen sevdiklerimiz icin fedakarlık yapmamız gerekmez mi ?

Bence senden önce o demeliydi "geleyim mi" diye. Biz de uzak medafe yürüttük aramız 7 saatti sürekli buluşmak isteyen sevgilim olurdu. Zaman, fırsat kollardı. Bir de diyorsun ki yarım saat mesafede bile haftada 3 gün görüşüyordu. 8 ay boyunca 15 dk yolda, kafede görmeye bile gelir insan. Seven, değer veren insan yolunu bulur. Umursamış ki süs bitkisi gibi bakıyor bence ilişkisine. Adam çalışmaya bile üşeniyormuş. Bu ilişkide sen bir yere varamazsın. Aylık 1000 lira para mı yani şu devirde. Hayatı boyunca ailesinden aldığı ve 1000 lirayla mı geçinecek. Sen evlensen de evde kös kös oturayım diyecek. Üstüne oyun bağımlısı ilgilenmeyecek bile.. Ziyan etme derim daha fazla. İlişkide beklenti içinde ol, verici olma. Sen kaybedersin. Daha sevgiliyken etrafında dolanmayan adamla ömür geçmez. Bırak peşini. İyi düşün bu yazdıklarımı da.
Ben anı kurtarma derdindeyim açıkcası. Evlilik düsünmüyorum şu aşamada ama genede kalbim kırılıyor üzülüyorum ayrılığa da hazır değilim.Ben o miktarı sürekli maddiyata bağlayanlar icin yazdım yanıma geleneyecek kadar parasız değil anlamında. İsterse 10.000 kazansın benim beklentilerimi karşılayamadıktan sonra maddiyatın önemi yok. Bunun disinda ben de verici olmamaya karar verdim bu yazılanlardan sonra

Ben anı kurtarma derdindeyim açıkcası. Evlilik düsünmüyorum şu aşamada ama genede kalbim kırılıyor üzülüyorum ayrılığa da hazır değilim.Ben o miktarı sürekli maddiyata bağlayanlar icin yazdım yanıma geleneyecek kadar parasız değil anlamında. İsterse 10.000 kazansın benim beklentilerimi karşılayamadıktan sonra maddiyatın önemi yok. Bunun disinda ben de verici olmamaya karar verdim bu yazılanlardan sonra

Şu an evliliğe hazır değilsin de ileride isteyince ne yapacaksın bu elemanla düşündün mü? Anı kurtarmak iyi de geleceğini de düşünmeli akıllı insan. Yeni insan bul, tanı, ilişki yürüt, evlen zaten 3 sene. En azından düzgün birine feda ederdim zamanımı. Yani ne bu böyle 8 ay görüşmeyecek kadar boyun eğen bir yapınız olmasa hoş zaten 50 kere biterdi bu ilişki. Siz de biraz pasif, zayıf yönlüsünüz ondan ayrılmıyorsunuz bence.

Şu an evliliğe hazır değilsin de ileride isteyince ne yapacaksın bu elemanla düşündün mü? Anı kurtarmak iyi de geleceğini de düşünmeli akıllı insan. Yeni insan bul, tanı, ilişki yürüt, evlen zaten 3 sene. En azından düzgün birine feda ederdim zamanımı. Yani ne bu böyle 8 ay görüşmeyecek kadar boyun eğen bir yapınız olmasa hoş zaten 50 kere biterdi bu ilişki. Siz de biraz pasif, zayıf yönlüsünüz ondan ayrılmıyorsunuz bence.
Hayır hayatımın en zor döneminden geçiyorum ailesel sorunlarım var ve bu dönemi atlatana kadar iyi kötü bana destek olacak birine ihtiyaç duyuyorum. Bencillikse bencillik. Konu nereden nerelere geldi ya. Şu an ayrılsam da baskasıyla tanisma ihtimalim 0 baskasına verecek vaktim de emeğim de yok zaten şu an. Ben geleceğimi düşünüyorum ve o yüzden su asamada yanlış kisiyle evlilik düsünmüyorum. Evlilik disünmüyorum diye de duygularimin incinmesini de istemiyorum

Hayır hayatımın en zor döneminden geçiyorum ailesel sorunlarım var ve bu dönemi atlatana kadar iyi kötü bana destek olacak birine ihtiyaç duyuyorum. Bencillikse bencillik. Konu nereden nerelere geldi ya. Şu an ayrılsam da baskasıyla tanisma ihtimalim 0 baskasına verecek vaktim de emeğim de yok zaten şu an. Ben geleceğimi düşünüyorum ve o yüzden su asamada yanlış kisiyle evlilik düsünmüyorum. Evlilik disünmüyorum diye de duygularimin incinmesini de istemiyorum

O zaman boşa kendini üzme bence onu yaptı bunu yapmadı diye. Yaz kenara ölç tart vaktı gelince düşün.

Oyundan kazanıyor kısmı bana değişik geldi, bu bilgisayar oyunları var, para yatırıyorlar, oyundaki aletleri filan satıyorlar, bundan mı kazanıyor?

Kafa yormaya gerek var mı? Adam istemiyor içinden gelmiyor. Para pul diyorsun Faso fiso bunlar. Sende yeterince istemiyorsun bence ilçe küçük ailem baskıcı diye bahane bunlar. İstesen illaki bir yol bulunur orta bir yerde buluşulur. Ama her şeyden önce işsiz güçsüz çabası olmayan aylak adamla ama 1000 lirası var diye ciddi ilişkiler sürdürmek ne kadar mantıklı onu bir düşün derim.

Ailesi muhafazakar değil benim yanıma gelmesini de desteklerler.
Benim ailem de muhafazakar degil. Belki 6 yıldır kendi paramı kazanıyorum. Bu süreçte 20den fazla şehir 20ye yakın ülke gördüm. Her tatilde bir yere kaçarım.
Ama yine de ailem aynı ay ikinci bir yere gittiğimde laf eder,rahatsız olur.
Aynı evde yaşayan insanlar birbirine karışma hakkı buluyor işte. Bu ihtimali düşün bence. Ayrıca erkekler para konusunda her zaman yalan söyler - şişirir... Tabii ki param var diyecek

daha yeni görüştük, nedir ya?
seven insan her dk görmek ister, her gün onunla beraber olmak ister. ne yaptığı önemli değil.
ha bu çok kesin bir yargı mı evet. belki çok seviyordur, bunu en iyi siz bilirsiniz. lakin sevgi üşengeçlik vs dinlemez. bir iki dk bile olsa görmek için kalkıp gelmesi lazımdı. üstelik sizin ona o kadar ihtiyacınız varken. kırılmakta haklısınız.

Back
X