• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kıskançlık konusunda kendimi nasıl dizginleyebilirim?

ecrin3435

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2018
6
1
1
30
Arkadaşlar merhaba
Bn erkek arkadsim konusunda aşırı kiskancim veya o mu cok rahat bilemiyorum bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Erkek arkadaşım asiri sosyal biri tanıştığı herksle çok çabuk samimi oluyo ve kızlarla daha fazla tanıştığı insanlarla iletism halinde olup numaralarini alıyor ve bunu surekli tekrarlıyor bn bu durumdan aşırı rahatsizim soru sorunca arkadaşlarım çevreme karışamazsin diyor ne hikmetse birakin arkadasi beni sosyal medyamdaki hiç konuşmadığım erkeklerden bile kıskanıp sildirebiliyo uzerine gidince de sen asiri baskici ve kiskancsin diyor

Nasil yani durduk yere kizlarla tanisip numaralarini aliyor siz de kiskanmakla yetiniyorsunuz dogru mu anladim.

Neden kızlarla daha fazla tanışıp numara alıyor ? Bunu kıskanmakta haklısınız tabi geçerli bir sebebi yoksa, iş gereği vs.
Peki kendisi ne hakla size karışıyor ? Çevrenize karışıyor .
Ben erkeğim yaparım kafasındaysa yol verin :KK62:

birincisi bu kıskançlık değil, herif hatun budalalığına kılıf uydurmak için seni sindirmeye çalışıyor, oyuna gelme. tanıştıgı hatunların numarasını almak nedir?neden?gecenin bir yarısı elin kızına "uyudun mu" diye mesaj atmak için mi :)
çapkın tiplerin gizli silahı bu kadına kıskançsın yaftası yapıştırmak.üzgünüm sevgilin hiç güven veren birisi değil,ben osam takibe alırdım çaktırmadan

Kendinden biliyor çünkü
Gerçekte rahat bir insan olsa senin konuştuklarınada karışmaz
Kendi aşırı kıskanç olup onun hayatına karışılmamasına önem veriyorsa orda duracaksın..

Sanırım doğru insanla değilsiniz.

Son düzenleme:
Ben böyle biriyle ilişkide olamazdım. Kendi arkadaşım deyip her halti yiyecek bir de sosyal medyama laf edecek yerim onu net.

Bir erkek sizi kısıtlayıp çevrenizden uzaklaştırıyosa zaten bir problem bunun üstüne kendisi her haltı yiyorsa arkana bakmadan kaç derim böyle çifte standart olmaz sosyallikte Bi yere kadar sosyalliği başka bir şeyle karıştırıyor ya da kılıfı bu.

Back
X