Sizce kısmet kapalılığı diye bir şey var mı?

turuncusari

Güneş
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
80
85
3
39
Teyzem birine sudan bakım mı ne yaptırmış, kadın birilerinin benim kısmetimi kapattığını söylemiş. Annem duyar duymaz geldi bana söyledi, bir ay önce durup dururken terkedildim zaten , bunu annemden duyduğumdan beri ağlıyorum durduramıyorum artık sinirlerim boşaldı. Bu ilk değil sürekli birileri kısmetimin kapalı olduğunu söylüyor. Benim hiçbir zaman bir yuuvam olmayacak, eşim çocuklarım olmayacak diye ağlamaktan mahvoldum saatlerdir. Psikolojim dibe çökmüş durumda, adet döneminde olduğum için sanırım biraz daha hassasim.
31 yaşındayım bu yıl 32 olcam. O kadar çok ve saçma sebeplerle ayrılıklar yaşadım ki ben de inanmaya başladım artık yuva kuramayacagima... Aşk acısı çekmekten kalbim paramparça oldu hep kısa ilişkiler mutsuz sonlar...
Aranızda gençliğinde kısmet kapalılığı olduğu söylenip evlenmiş ve mutlu olan var mı?

Kısmetınızı açmak için dualar var.
Ayrıca özel bi duayada gerek yokki.
Allaha açın kalbinizi dileyın ne ıstersenız.ne verırse başım üstüne dıyın.sabredın.herkesın bı ımtıhaı vardır.buda bı ımtıhan.bıraz akışına bırakın olayları.takıntı halıne getırmeyın.ınanın dha guzel olacak
Siz evlenmek ıstedıkce sizden kaçar.bişeyı cok ıstersen olmaz.bıraz rahat olun sakin olun. Tefekkürü teslimiyetı eksik etmeyın.ve önemli güç ve silah duadır.unutmayın

Canim kismet kapaliligi degil de belki senin karsina cikan insanlar hayirli degildi veya evlilik senin icin hayirli degildir.

Belki de sen de problem vardir niye biraktilar seni mesela?

Zamani vardir belki daha artik herkes o yaslarda evleniyor.

Bende de ayni sorun var sasiriyorlar ama ben sevdigim ve duzgun biri olsun istiyorum.Bazen de olmayinca olmuyor nedenini bilmiyorum.

Teyzem birine sudan bakım mı ne yaptırmış, kadın birilerinin benim kısmetimi kapattığını söylemiş. Annem duyar duymaz geldi bana söyledi, bir ay önce durup dururken terkedildim zaten , bunu annemden duyduğumdan beri ağlıyorum durduramıyorum artık sinirlerim boşaldı. Bu ilk değil sürekli birileri kısmetimin kapalı olduğunu söylüyor. Benim hiçbir zaman bir yuuvam olmayacak, eşim çocuklarım olmayacak diye ağlamaktan mahvoldum saatlerdir. Psikolojim dibe çökmüş durumda, adet döneminde olduğum için sanırım biraz daha hassasim.
31 yaşındayım bu yıl 32 olcam. O kadar çok ve saçma sebeplerle ayrılıklar yaşadım ki ben de inanmaya başladım artık yuva kuramayacagima... Aşk acısı çekmekten kalbim paramparça oldu hep kısa ilişkiler mutsuz sonlar...
Aranızda gençliğinde kısmet kapalılığı olduğu söylenip evlenmiş ve mutlu olan var mı?
Ay ayni ben bu konulara girmek yasak canim ama sana özelden yazıyorum

Canim kismet kapaliligi degil de belki senin karsina cikan insanlar hayirli degildi veya evlilik senin icin hayirli degildir.

Belki de sen de problem vardir niye biraktilar seni mesela?

Bazen de olmayinca olmuyor etrafimda guzel ve akilli bir kiz olarak bilinirim ve bana da sasiriyorlar olmayinca olmuyor anliyacigin nedenini bilmiyorum.

Bir türlü kafama uyan biri çıkmadığı için ben ayrılmak isteyip ayrılıyordum öncekilerde ama son iki ilişkimde de birinde ailesi ikna olmadı diye bitirdi diğeri de pat diye bitirmek istediğini söyledi diye bitti. Anlamadım kafam çok karışık ben de tam isinamiyorum sanki kimseye... Ama bir yandan da aile kurmak istiyorum tabi... Benim çevrem de çok şaşırıyor benim yerime onlar soruyor hocalara kısmetim mi kapalı diye

Bir türlü kafama uyan biri çıkmadığı için ben ayrılmak isteyip ayrılıyordum öncekilerde ama son iki ilişkimde de birinde ailesi ikna olmadı diye bitirdi diğeri de pat diye bitirmek istediğini söyledi diye bitti. Anlamadım kafam çok karışık ben de tam isinamiyorum sanki kimseye... Ama bir yandan da aile kurmak istiyorum tabi... Benim çevrem de çok şaşırıyor benim yerime onlar soruyor hocalara kısmetim mi kapalı diye

Canim evlenmek icin evlensen sen de simdiye evlenirdin.
Senin etrafindakiler de oyle evlendiginden sana oyle laflar ediyorlardir.
Ailesi icin birakan kisi senin icin iyi olmus belki zaten evlenip ayrilcaktin sorun yasayacaktin kotu dusunme.
Hakkinda hayirlisi olsun iyi insanla karsilas insallah.

Back
X