- Konu Sahibi turuncusari
Inanmayin boyle seylere.
Allah nasip ettikten sonra önümde kim durabilir?
Hakkinizda hayirlisi olsun
Allah nasip ettikten sonra önümde kim durabilir?
Hakkinizda hayirlisi olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi şarlatanın laflarına inanıp sinir krizleri geçiren ve aylarca aklından çıkaramayan biriyle aklı başında kimse evlenmez zaten. Sizin bekar olmanız çok normal yaniEvet haklısım ama çok bunalımdayım ne ters gitse ne olmasa o suya bağlıyorum ... böyle gitmeye devam ederse hep su yüzünden mi diycem Allahtan başka kimse geleceği bilemez bu zaten tartışmaya açık bir konu değil ama benim tek çocuk olduğuma kadar söyledi birlikte olduğum kişinin kardeşinin ne iş yaptığını bunları yapabilen bir çok insan var şuan o kadar büyük bir boşluktayım ki bunu tarif bile edemem her günüm ağlıyarak bunalarak geçiyor ve önümdeki yıllar böyle geçicek diye kendimi sıktıkça sıkıyorum sanırım benim destek almam lazım yoksa kurtulamıycam kadının o lafları 2,5 aydır beynimde dönüyor çünkü
Bende benimkinin kapalı olduğunu düşünüyorumTeyzem birine sudan bakım mı ne yaptırmış, kadın birilerinin benim kısmetimi kapattığını söylemiş. Annem duyar duymaz geldi bana söyledi, bir ay önce durup dururken terkedildim zaten , bunu annemden duyduğumdan beri ağlıyorum durduramıyorum artık sinirlerim boşaldı. Bu ilk değil sürekli birileri kısmetimin kapalı olduğunu söylüyor. Benim hiçbir zaman bir yuuvam olmayacak, eşim çocuklarım olmayacak diye ağlamaktan mahvoldum saatlerdir. Psikolojim dibe çökmüş durumda, adet döneminde olduğum için sanırım biraz daha hassasim.
31 yaşındayım bu yıl 32 olcam. O kadar çok ve saçma sebeplerle ayrılıklar yaşadım ki ben de inanmaya başladım artık yuva kuramayacagima... Aşk acısı çekmekten kalbim paramparça oldu hep kısa ilişkiler mutsuz sonlar...
Aranızda gençliğinde kısmet kapalılığı olduğu söylenip evlenmiş ve mutlu olan var mı?
Belki de anneniz o kadar uğraştığı için düzeldi ve kismetiniz karşınıza çıktı...Bana da her kes kismetimin kapali oldugunu diyodu. Annem actikmak icin cok calisti. Evlendikten sonra kismetim kapali oldugu icin degil de kismetim karsima cikmadigi icin evlenmediyime emin oldum
Bir tek evlilik değil bütün yollar kapanıyomuş işler hep ters gidiyormuşBende benimkinin kapalı olduğunu düşünüyorum
Hem is hem evlilik dolayısıyla
O kişi gelmiyor işte geleceği yollar kapalı çünkü eğer kısmet kapalılığı varsa :/Bu satirlari yazmadan evvel bi an bi gülme geldi istemsizce..kendimi dışardan gördüm..
Bende 33 yaşında bekarim ve uzun zamandan beri hayatima kimse girmedi..banada"kismeti kapali" olumsuz yorumlar yapildi..acabami diye ister istemez soruyor insan kendine buda doğal..
Sonra düşündüm..
Isteseydim hayatimda biri olurdu zaten, ama "O" değildiler :)
Ya senin ?
Hadi ordan desene ya kadına. Ne demek ne bir işin olur ne evlenebilirsin tövbe haşa yaradandan iyi mi bilecek o kocakarı. Güzel kardeşim şirktir bunlar prim vermeyin böyle şeylere.Hatta 2,5 ay önce ilişkimin bittiği ilk gün almanyada bir hoca aradım bir tanıdık vasıtasıyla bana sana su içirmişler bundan sonra ne evlenebilirsin ne bir işin olur zaten kısmetin kapalıymış şimdi bütün yolların kapanmış dedi bugün kadının söylediklerini düşündükçe sinir krizi geçirdim elimde değil çok aklıma takılıyor ve içim parçalanıyor