Sizce kısmet kapalılığı diye bir şey var mı?

Evet haklısım ama çok bunalımdayım ne ters gitse ne olmasa o suya bağlıyorum ... böyle gitmeye devam ederse hep su yüzünden mi diycem Allahtan başka kimse geleceği bilemez bu zaten tartışmaya açık bir konu değil ama benim tek çocuk olduğuma kadar söyledi birlikte olduğum kişinin kardeşinin ne iş yaptığını bunları yapabilen bir çok insan var şuan o kadar büyük bir boşluktayım ki bunu tarif bile edemem her günüm ağlıyarak bunalarak geçiyor ve önümdeki yıllar böyle geçicek diye kendimi sıktıkça sıkıyorum sanırım benim destek almam lazım yoksa kurtulamıycam kadının o lafları 2,5 aydır beynimde dönüyor çünkü
Bi şarlatanın laflarına inanıp sinir krizleri geçiren ve aylarca aklından çıkaramayan biriyle aklı başında kimse evlenmez zaten. Sizin bekar olmanız çok normal yani

Ben varım ama sıkıntı yok ihanetleri göz yaşlarını evliliğin sıkıcı yanlarını gördükçe falan bekar olduğuma şükrediyorum

İnanma bacım sen böyle şeylere ya.
Yaşını duyan sallamaya başlıyodur her şeyleri palavra bunların.
Bir de senin psikolojin iyi değil bence nasıl ağlarsın ya bunu duyunca.. Psikoloğa git bence. Ruh sağlığını düzeltince sevgilin de olur merak etme.

Bazi insanlarin gonul gozlerinin acik olduguna inanırım, o insanlarin hayir duasini almak isterim. Fakat duanin en makbulu en guzeli insanin kendi icinden kendisi icin yapilanidir, ben buna inanirim. Insanlarin dini hassasiyetleriyle oynayanlara asla kanmayin. Bu kisilerden hayir dilenmez. Ben de bekarim, 34 yasindayim. Ne yapayim simdi oturup aglayayim mi? Aglasan ne degisecek? Bekarsak ölelim mi:) Yarin pazar cikin gezin tozun eglenin Allah askina. Ben öyle yapicam :)

rahmetli dedem derdiki "cok biliyor olsalardı yerin dibindeki altınları cıkarıp zengin olurlardı" ;) bunlara kafa yorma sen bir parca su mu senin gelecegine yön verecek tövbe de uzmandan destek al bazi dönemler hepimiz nasipsizlik yaşıyoruz ama senin bunu kafana bu kadar takıp endiseye dusmen normal degil

Bu satirlari yazmadan evvel bi an bi gülme geldi istemsizce..kendimi dışardan gördüm..
Bende 33 yaşında bekarim ve uzun zamandan beri hayatima kimse girmedi..banada"kismeti kapali" olumsuz yorumlar yapildi..acabami diye ister istemez soruyor insan kendine buda doğal..
Sonra düşündüm..
Isteseydim hayatimda biri olurdu zaten, ama "O" değildiler :)
Ya senin ?

Kapalı olduğuna inanırsanız kapanır. Yok hayırlısı böyle elbet herşeyin vakti zamanı var diye inanırsanız içiniz rahat olur. Ailenizde hiç aklı başında birisi yok mu? Her karşılaştığınız kişi size kısmetiniz kapalı deyip duruyor. Nasiple olur bu işler. Sakın kapalı olmayan kısmetinizi açtırmak için düzenbazlara para felan kaptırmayin. Büyük günaha girersiniz.
Allah hakkınızda hayırlısını versin..

Benim akrabam vardı evlenmedi 56 yaşındaydı artık kimsenin umudu kalmamıştı ama 3 ay önce evlendi eşi vefat etmiş bir adamla ki eşi de surumu da herşeyi çok iyi.. yani bu işler nasip yeterki sabret

Teyzem birine sudan bakım mı ne yaptırmış, kadın birilerinin benim kısmetimi kapattığını söylemiş. Annem duyar duymaz geldi bana söyledi, bir ay önce durup dururken terkedildim zaten , bunu annemden duyduğumdan beri ağlıyorum durduramıyorum artık sinirlerim boşaldı. Bu ilk değil sürekli birileri kısmetimin kapalı olduğunu söylüyor. Benim hiçbir zaman bir yuuvam olmayacak, eşim çocuklarım olmayacak diye ağlamaktan mahvoldum saatlerdir. Psikolojim dibe çökmüş durumda, adet döneminde olduğum için sanırım biraz daha hassasim.
31 yaşındayım bu yıl 32 olcam. O kadar çok ve saçma sebeplerle ayrılıklar yaşadım ki ben de inanmaya başladım artık yuva kuramayacagima... Aşk acısı çekmekten kalbim paramparça oldu hep kısa ilişkiler mutsuz sonlar...
Aranızda gençliğinde kısmet kapalılığı olduğu söylenip evlenmiş ve mutlu olan var mı?
Bende benimkinin kapalı olduğunu düşünüyorum
Hem is hem evlilik dolayısıyla

Bana da her kes kismetimin kapali oldugunu diyodu. Annem actikmak icin cok calisti. Evlendikten sonra kismetim kapali oldugu icin degil de kismetim karsima cikmadigi icin evlenmediyime emin oldum
Belki de anneniz o kadar uğraştığı için düzeldi ve kismetiniz karşınıza çıktı...

Zaten kismet kapalılığı doğru kişinin karşımıza çıkmasını engelliyor bildiğim kadarıyla... :(

Bu satirlari yazmadan evvel bi an bi gülme geldi istemsizce..kendimi dışardan gördüm..
Bende 33 yaşında bekarim ve uzun zamandan beri hayatima kimse girmedi..banada"kismeti kapali" olumsuz yorumlar yapildi..acabami diye ister istemez soruyor insan kendine buda doğal..
Sonra düşündüm..
Isteseydim hayatimda biri olurdu zaten, ama "O" değildiler :)
Ya senin ?
O kişi gelmiyor işte geleceği yollar kapalı çünkü eğer kısmet kapalılığı varsa :/

Hatta 2,5 ay önce ilişkimin bittiği ilk gün almanyada bir hoca aradım bir tanıdık vasıtasıyla bana sana su içirmişler bundan sonra ne evlenebilirsin ne bir işin olur zaten kısmetin kapalıymış şimdi bütün yolların kapanmış dedi bugün kadının söylediklerini düşündükçe sinir krizi geçirdim elimde değil çok aklıma takılıyor ve içim parçalanıyor
Hadi ordan desene ya kadına. Ne demek ne bir işin olur ne evlenebilirsin tövbe haşa yaradandan iyi mi bilecek o kocakarı. Güzel kardeşim şirktir bunlar prim vermeyin böyle şeylere.

Büyüye ya da adı her neyse böyle ruhsal şeylere inanırım ama ortalık şarlatan dolu insanoğluna inanılır mı hiç. Üstelik allah istemezse kimseden hiç bir zarar görmeyiz en büyük güç ona sığınmaktır. Musibetle karşılaşırsak da bunun bir sebebi vardır, herşeyi insanüstü güçlere bağlamanın bir faydası olmaz.

Bana da biri demişti lüzumsuz bir tanıdık sormuş benim için güya üstümde 3 tane büyü var toprağa gömmüşler biri şu tarihte erimiş o tarihte kuvvetle muhtemel çok kötü imişim (yoo aksine gayet iyidim). İkisi hala üstümde duruyormuş ömür billah dikiş tutmayacakmışım falan, arattırdım adamı hoparlöre aldırdım ee sonuç olarak nedir dedim, normalde 6000e bozulurmuş ama bana 3000e yaparmış. Ne güzel gelir kapısı yaw insanlara korkuyu sal sonra da parayı al, biz de bütün ay eşşek gibi maaşlı çalışalım :deli:

bunlara para kaptıracağımıza alalım ışın kılıçlarımızı doğa üstü güçlerle kendimiz savaşalım :KK76:

Back
X