- 6 Şubat 2018
- 80
- 85
- 3
- 39
- Konu Sahibi turuncusari
-
7 nişan mı bozuldu yaniCanim var ya biliyor musun inan bazen ne yapsan boş gerçekten kismet kapaliligina şahit oldum arkadaşımın biri 7 nisandan dondu evlendi mutlu deil ama acilyrmus
Siz kaç yaşındasınız?Bence var kendimden biliyorum
---Based on true story---
Evledi canim ama ondan da boşanmak üzere 4 yıllık evliliğin ardndan7 nişan mı bozuldu yani(( sonra nasıl evlenebildi?
Ay o bnde de var bacimay ben, kısmetlerim iyi ama sonu gelmiyo ilişkiye varmıyo.
Ay ayni ben bu konulara girmek yasak canim ama sana özelden yazıyorumTeyzem birine sudan bakım mı ne yaptırmış, kadın birilerinin benim kısmetimi kapattığını söylemiş. Annem duyar duymaz geldi bana söyledi, bir ay önce durup dururken terkedildim zaten , bunu annemden duyduğumdan beri ağlıyorum durduramıyorum artık sinirlerim boşaldı. Bu ilk değil sürekli birileri kısmetimin kapalı olduğunu söylüyor. Benim hiçbir zaman bir yuuvam olmayacak, eşim çocuklarım olmayacak diye ağlamaktan mahvoldum saatlerdir. Psikolojim dibe çökmüş durumda, adet döneminde olduğum için sanırım biraz daha hassasim.
31 yaşındayım bu yıl 32 olcam. O kadar çok ve saçma sebeplerle ayrılıklar yaşadım ki ben de inanmaya başladım artık yuva kuramayacagima... Aşk acısı çekmekten kalbim paramparça oldu hep kısa ilişkiler mutsuz sonlar...
Aranızda gençliğinde kısmet kapalılığı olduğu söylenip evlenmiş ve mutlu olan var mı?
Canim kismet kapaliligi degil de belki senin karsina cikan insanlar hayirli degildi veya evlilik senin icin hayirli degildir.
Belki de sen de problem vardir niye biraktilar seni mesela?
Bazen de olmayinca olmuyor etrafimda guzel ve akilli bir kiz olarak bilinirim ve bana da sasiriyorlar olmayinca olmuyor anliyacigin nedenini bilmiyorum.
beni beğenip belli edip adım atmıyolarAy o bnde de var bacim
Çok üzüldümEvledi canim ama ondan da boşanmak üzere 4 yıllık evliliğin ardndan
Hadi ya kapatmasalar bari konuyuAy ayni ben bu konulara girmek yasak canim ama sana özelden yazıyorum
Bende de oluyo aynısı...Ay o bnde de var bacim
Bir türlü kafama uyan biri çıkmadığı için ben ayrılmak isteyip ayrılıyordum öncekilerde ama son iki ilişkimde de birinde ailesi ikna olmadı diye bitirdi diğeri de pat diye bitirmek istediğini söyledi diye bitti. Anlamadım kafam çok karışık ben de tam isinamiyorum sanki kimseye... Ama bir yandan da aile kurmak istiyorum tabi... Benim çevrem de çok şaşırıyor benim yerime onlar soruyor hocalara kısmetim mi kapalı diye
Amin ya ama şans donerÇok üzüldümAllah yardımcısı olsun
Konuyu başka yerlere çekmezlerse olmaz bişede bnde konuyu takipteyim burdaki bayanlarin tecrübeleri bize yol gösteriyor çünküHadi ya kapatmasalar bari konuyuama kapanmasın diye özellikle yüzeysel yazmaya çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?