sizce kizima birsey oldu mu ? :(

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
32
Merhaba anneler bugun is geregi hem cok fazla ayakta hemde cok aktif bi sekilde yuruyerek gecirdim hatta uzun bi sure yemek yemeye bile zamanim olmadi hemde fazlasiyla soguk aldim aksam ustu eve donerken karnimda ve kasiklarimda agri olmaya basladi boyle yurudukce batar gibi simdi de uzaniyorum ama belim agriyo bide vajinam sistit olmus gibi yaniyo sizliyo o da soguk almadan dolayi sanirim cunku hamilelikten once de ne zaman usutsem sizlar boyle eve gelince bi kac kez hareketini hissettim kizimin ama bilemiyorum acile gitmeli miyim acabaa ?

Allah'ın izniyle birşey olmamıştır inşallah ama kasıkların ağrıyorsa bi git canım için rahatlasın , çok yormuşsun kendini

Ben sürekli yoruyorum kendimi. Çokta yürüyorum şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım. Bi aksilik olmamıştır ama rahat hissetmeniz için doktora gidin :)

esimde gidelim diyo ama gereksiz gidip tekrar hareket etmek istemiyorum eve geldigimden beri uzandim kaldim yemekler bile esime kaldi saga sola dondukce belimle kasiklarim agriyo kanamam falan yok lavaboya gittikce bakiyorum ama sanirim buyudukce zor oluyor

esimde gidelim diyo ama gereksiz gidip tekrar hareket etmek istemiyorum eve geldigimden beri uzandim kaldim yemekler bile esime kaldi saga sola dondukce belimle kasiklarim agriyo kanamam falan yok lavaboya gittikce bakiyorum ama sanirim buyudukce zor oluyor
Uzan bakalım biraz geçmezse gidersin canım bide bebeğini dinle soluna yat biraz

Bebegim suan da hareket ediyo her aksam oldugu gibi hissediyorum hareketleri normal ama ona ragmen agrim var ya bugun noldu bilmiyorum her yanim agriyo sirtim belim kasiklarim 5 aylik hamileligimde ilk defa oluyo eskiden daha aktiftim hizli yurur daha tempolu calisirdim falan simdi yok yani

Kendini yormamaya çalış artık malum bebiş büyüyor... Ben kreşte öğretmenlik yapıyordum çok rahattım yinede eşim bıraktırdı çünkü çok yoruluyordum çocuklardan dolayı oturmama rağmen ama sen sürekli koşturuyormuşsun şimdi bile pazartesi salı eşimle eşimin işine gidiyorum masa başında bile canım çıkıyo... Artık biraz daha dikkat etmelisin

Bence de sanirim haklisin bende bi magaza da bolge yoneticiligi yapiyorum ama gun icinde arabayla da olsa o magaza senin bu magaza benim kosturuyorum bazi arabayi yer bulamayip uzaklara birakip yuruyorum ki bugun de onlardan biriydi valla sanirim bende erkenden birakma durumda kalicam sanirim bu gidisle

Merhaba anneler bugun is geregi hem cok fazla ayakta hemde cok aktif bi sekilde yuruyerek gecirdim hatta uzun bi sure yemek yemeye bile zamanim olmadi hemde fazlasiyla soguk aldim aksam ustu eve donerken karnimda ve kasiklarimda agri olmaya basladi boyle yurudukce batar gibi simdi de uzaniyorum ama belim agriyo bide vajinam sistit olmus gibi yaniyo sizliyo o da soguk almadan dolayi sanirim cunku hamilelikten once de ne zaman usutsem sizlar boyle eve gelince bi kac kez hareketini hissettim kizimin ama bilemiyorum acile gitmeli miyim acabaa ?
Birşey olmamıştır canım ne olacak
Ama biz yorulursakonlarda yoruluyo
Bende bazen isten güçten yemek yemeye fırsat b bulamıyorum yazık onlarda AC kalıyor
Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin

Amin canim hepimizinkini insallah bakalim butun gece artik hareketlerine bakicam yarinda tum gun yatarim sanirim kanama olmadigi icin icim bir nebze rahat ama yine de bu agri korkutuyo beni cunku sey gibi hani agir kaldiririz da kaslar zorlanir gerilir bi tuhaf agrir ya oyle agriyo

X