Yooo neden olsun ki????
Belki de o hayatının aşkıdırrr hiç bekleme :)
Önce stalklayıp sevgilisinin olmadığına emin ol bence :)
Yooo neden olsun ki????
Belki de o hayatının aşkıdırrr hiç bekleme :)
Neden ki ne kaybetceksin?Hala daha ekleyemedim cesaretimi toplayıp
Neden ki ne kaybetceksin?
Daha sonra keşke demek daha kötü.
Ben o daha sonra keşke diyenlerdenim. Hiç unutulmuyo ve pişmanlık cok fena.
Aşık oldugum biri vardı. Babamın arkadaşının ogluydu . Bence o babalar yüzünden çekiniyordu adım atamıyordu. Eee bende de hareket yok. Bende korktum kendi kendimemi gelin güvey oluyorum acaba diye adım atamadım bişey diyemedim. Belki de ben bi adım atsaydık şuan beraberdik, ya da ben reddedilirdim ama en azından içim rahat olurdu. Şuan bi baskasıyla nişanlıyım. Nişanlı mı seviyorum ama zaman zaman acaba ben mesaj atsaydım suan onunla mı olurdum düşüncesinden kendimi alıkoyamıyorumGerçekten mi sizinki nasıl bir durumdu?
Aşık oldugum biri vardı. Babamın arkadaşının ogluydu . Bence o babalar yüzünden çekiniyordu adım atamıyordu. Eee bende de hareket yok. Bende korktum kendi kendimemi gelin güvey oluyorum acaba diye adım atamadım bişey diyemedim. Belki de ben bi adım atsaydık şuan beraberdik, ya da ben reddedilirdim ama en azından içim rahat olurdu. Şuan bi baskasıyla nişanlıyım. Nişanlı mı seviyorum ama zaman zaman acaba ben mesaj atsaydım suan onunla mı olurdum düşüncesinden kendimi alıkoyamıyorum
Eklenir :)Anladım hayırlısı böyledir belki, yinede dediğin gibi en kötü reddedilirsin ekliyim ben eklerim ama yazamam muhtemelen bakalım bu saatte eklenir değil mi
Ben de begendigim bir adami face'den ekleyip fotosuna yorum yapmistim...şu an evliyim git ekle ayip degil...
Seviyorsan ekle bence
Bunun erkeği kadını olmaz ilk adımı erk3k atar düşüncesi çok saçma.
Ben her zaman ilişkide ilk adımı erkeğin atmasından yanayım ataerkil düşünmüyorum bunun nedeni erkeklerin çok çok büyük bölümü çaba sarf etmediği ve hisleri yoğunlaşmadan başladığı ilişkiyi ya devam ettiremiyo ya da kızı çantada keklik görüyo o yüzden biraz daha bekleyin derimArkadaşlar bir kongrede biriyle karşılaştım. Uzaktan sürekli bakıyordu ve takip ediyordu. Yanımda erkek bir arkadaşım vardı o da farketti ama tanışma olmadı maalesef. Sonrasında araştırırken aynı fakülteden mezun olduğumuzu öğrendim ortak arkadaşlarımızda var. Sizce face ten yasa instadan takip etsem mi? Daha önce hiç böyle bişey yapmadım. Abes olur mu?
Ben her zaman ilişkide ilk adımı erkeğin atmasından yanayım ataerkil düşünmüyorum bunun nedeni erkeklerin çok çok büyük bölümü çaba sarf etmediği ve hisleri yoğunlaşmadan başladığı ilişkiyi ya devam ettiremiyo ya da kızı çantada keklik görüyo o yüzden biraz daha bekleyin derim
Aşık oldugum biri vardı. Babamın arkadaşının ogluydu . Bence o babalar yüzünden çekiniyordu adım atamıyordu. Eee bende de hareket yok. Bende korktum kendi kendimemi gelin güvey oluyorum acaba diye adım atamadım bişey diyemedim. Belki de ben bi adım atsaydık şuan beraberdik, ya da ben reddedilirdim ama en azından içim rahat olurdu. Şuan bi baskasıyla nişanlıyım. Nişanlı mı seviyorum ama zaman zaman acaba ben mesaj atsaydım suan onunla mı olurdum düşüncesinden kendimi alıkoyamıyorum
Ben aslında karşı değilim ama toplumdaki genel erkek kafası bu ve o kişiyi tanimiyosunuz yani normalde arkadaş olsanız genel bi hayat görüşüyle ilgili bilginiz olur. Eğer bundan sonra karşılaşma ihtimaliniz varsa yüz yüze tanismaniz daha iyi bir adım olurBencede öyle bekliyorum. Ama çevremde birsürü ilişkide ilk adımı atan kız, ilk mesaj atan kız mesela. Ama bana da tuhaf geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?