- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Kuzum cok parlak cikmis pek belli degl aydinlik bi yerde flassiz ceksen ?Selam kızlar
Bat 20 Ekim di gecikme mevcut
Lütfen var yada yok birşeyler yazın bana
Canım son paylaştığım resime bakabilirsin istediğin gibi çekmeye çalıştım çözünürlük düşüyor burda paylaşırken benim telefondan çektiğim netlikte değilKuzum cok parlak cikmis pek belli degl aydinlik bi yerde flassiz ceksen ?
Ben çizgi göremedim ama hayırlısı olsun hakkınızda ..
Görüyorum kuzum net görünüyorBaya zor gorulen bir cizgi var gibi sen soyle kuzum canli daha iyi gorursnhayirlisi olsun
Yarın kana gitmeyi düşünüyorum yetişebilirsem canım hayırlısı varsa da yoksa daAçıkcası net gözükmüyor. Bekledikçe varsa eğer koyulaşabilir. İsterseniz erken gebelik testi ile deneyin.
Tmmdir o zaman kuzu burdan parlakliktan net ckmior yani sen goruyrsan tmmdir bi kan testi versneeGörüyorum kuzum net görünüyor❣
Gitçem yarın yetişebilirsem tatlımTmmdir o zaman kuzu burdan parlakliktan net ckmior yani sen goruyrsan tmmdir bi kan testi versnee
Olmazsa acile git kuzim aksam. 1 saate ckior sonucGitçem yarın yetişebilirsem tatlım
Evet artık şart oldu kafayı yemeden gideyimOlmazsa acile git kuzim aksam. 1 saate ckior sonuc
Gitt ya nolacakki kuzum. 5 dakika kan verion zaten o kdr. Sonrasi sonuc aliorsn. Acili mesgul edecek durumda yok basim agriyor gebelik suphem var de doktora zaten beta hcg istyrlarEvet artık şart oldu kafayı yemeden gideyim
Yarın kana gitmeyi düşünüyorum yetişebilirsem canım hayırlısı varsa da yoksa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?