- 6 Eylül 2012
- 550
- 137
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kirli yi ben yazdım o bende yaptım sende yapmışsın eşitiz hakkım yok yargılamaya dedi.. ama sonradan ne olur bilmiyorum yaHa ıkınız de sızın deyımınızle "kirli" olduğunuzu kabul ediyosunuz yanı. Sıkıntı yok o zaman.Hayırlı olsun.
Ya offfffAganigi maganigi işleriyse evet...yanlış yaptın
Kime ne ki?
???Ya offfff(( keşke söylemeseydim nasıl kıvırıcam ben şimdi
Nesini kivircan...komiklik olur...Ya offfff(( keşke söylemeseydim nasıl kıvırıcam ben şimdi
İşte ciddi düşünüyorum dedi önceden bilsin istedim burada dışarı çıkamıyorum korkudan biri birşey der diye ben belki artık mutlu olurum sandım geçmişimi bilen biriyle kabul eden biriyle of KESK’e söylemeseydim yaNesini kivircan...komiklik olur...
Ayrıl bence zaten hazirda bir paylaşımınız da yok...ve bundan sonra ne halt yersen de sadece seni ilgilendirecegini bil...kimselere hesap vermek zorunda degilisin...hele elin herifine hic!
Eee herkes kabul edemez ki bu etti daha önce de tanıştıklarım oldu ama etmediler sorun çıkardılar hepNesini kivircan...komiklik olur...
Ayrıl bence zaten hazirda bir paylaşımınız da yok...ve bundan sonra ne halt yersen de sadece seni ilgilendirecegini bil...kimselere hesap vermek zorunda degilisin...hele elin herifine hic!
Ya sen zaten herhalde cok da ileriye gitmemişsin...yüzeysel takıldin...neyi dert ediyorsun anlamadim...İşte ciddi düşünüyorum dedi önceden bilsin istedim burada dışarı çıkamıyorum korkudan biri birşey der diye ben belki artık mutlu olurum sandım geçmişimi bilen biriyle kabul eden biriyle of KESK’e söylemeseydim ya
Offf ya zaten dertlerim yetiyor banaBu kafayla nasil yasayabiliyorsunuz sasiriyorum ben zaten.
1 haftadir konustugun biri "ciddiyim" dedi diye özel hayatini nasil anlatabiliyorsun ya?
Belki şantaj yapicak, belki ailene soylemekle tehtit edecek, duruma gore belki ilerde kullsnacak bu durumu. Tanimiyorsun etmiyorsun elin herifini. Şaka gibisiniz ya evlilik lafini duyunca kendinizden geciyorsunuz.
Yüzeysel takıldım evet ama işte hep dert hep dert kimse yüzüme bakmıyorYa sen zaten herhalde cok da ileriye gitmemişsin...yüzeysel takıldin...neyi dert ediyorsun anlamadim...
Bunu bugun da birine dedim...
Sevgili sizin neyinize ya!? Olmuyor yaptiklarinizin arkasinda duracak olgunlukta degilsiniz...niye bulasirsiniz sevgili mevgili olayina...
Gec bu isleri ya...edemezmiş kabulEee herkes kabul edemez ki bu etti daha önce de tanıştıklarım oldu ama etmediler sorun çıkardılar hep
Görüşmüyorum zaten faceden konuşuyorduk sadece evet hata yaptım işte salaklığıma doymadım ben doğru düzgün yaşadığım yeri bile bilmiyor ki .tehlikeli bir sey yapmissiniz, tanimadiginiz birisine onceki yasadiklarinizi anlatmissiniz, ya simdi nasil olsa yapmissiniz diye size bir sey yapmaya kalkisirsa? bence gorusmeyi kesin.
Ahahaha o da biriyle yapmış mış ta o yüzden helal süt emmiş istemeye hakkı yokmuşGec bu isleri ya...edemezmiş kabul
Sen onun ne haltlar yedigini biliyormusun?
Muhtemelen hayir ve muhtemelen hic haberin olmayacak
Ciddi düşünüyor ama bir bildiği yok sadece birseyler yaşadığını biliyor. Çok iyiGörüşmüyorum zaten faceden konuşuyorduk sadece evet hata yaptım işte salaklığıma doymadım ben doğru düzgün yaşadığım yeri bile bilmiyor ki .